Søndag, 30 december 2012 12:01

SteelSeries Siberia V2 - Frost Blue

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

At finde det rigtige og perfekte headset, kan være som at finde en nål i en høstak.

slide-siberiav2

I dag skal vi se på et headset fra den kendte producent af gaming udstyr, SteelSeries. Headsettet vi skal se på, er deres Siberia V2 - Frost Blue Edition, som er udstyret med eget USB lydkort.


Produktet er udlånt af: SteelSeries
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Fra dag ét har SteelSeries været fokuseret på at producere high performance gaming gear der anvendes af de mest krævende, top professionelle gamere over hele verden og periferiudstyr, der leverer høj kvalitet og en konkurrencemæssig fordel til spillere i alle faglige niveauer. Vi tror på at vinde, som de fleste spillere gør, ikke blot forsøge!

steelseries logo

Vi vil ikke kede jer med frække slogans, og forsøge at understrege vores autenticitet som gamere. Vi erkender fuldt ud, at de bedste professionelle spillere i verden ved mere om hvad de ønsker, og hvad der vil gøre dem bedre, end vi gør. Vi er stolte af at arbejde sammen med vores partnere, men vi kan ikke tage æren for deres uvurderlige bidrag og feedback. I stedet siger vi det som det er: de hjælper os. Vi vil gerne vide, hvad der virker og hvad der ikke gør. Af denne grund skaber SteelSeries innovative løsninger, der giver en konkurrencefordel for alle spillere.


Produktet er udlånt af: SteelSeries
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Lydsystem
Ekstra egenskaber Indbyggede LED lys / Udtrækkelig mikrofon / Lydløs-knap / Built-in sound card / Lydkontrol
Lydsystem Hovedsæt
Lydudgang
Styrkeregulering i ledning Ja
Lydstandard Stereo
Forbindelsesteknologi Kabling
Membrandiameter 50 mm
Hovedtelefonmodeller ørekop
Produkttype Hovedtelefoner
Hovedtelefontype Binaural
Aktiv støjfjerning Ja
Lydindgang
Monteringstype til mikrofon Boom
Tilslutninger
USB 1 stk., 4-PIN USB, type A

Produktet er udlånt af: SteelSeries
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

IMG 0018

IMG 0022

IMG 0029

Headsettet er holdt i hvide og grå farve-nuancer. For enden af ledningen finder vi USB lydkortet, som sørger for en god og klar lyd. Cirka på midten af ledningen har vi mulighed for at styre lydstyrken samt om mikrofonen skal være slået fra eller til.

IMG 0025

IMG 0026

IMG 0028

Headsettet er udstyret med to 50mm højtalere, som ifølge SteelSeries skulle leverer en detaljeret lydoplevelse ved høje-, lave- og mellem-toner. Inde bag ved det hvide gitter, gemmer de 16 blå LEDer sig, som kan sættes op på forskellige måder i SteelSeries' program, SteelSeries Engine.

IMG 0030

IMG 4498

IMG 0024

Den indbyggede mikrofon, kan trækkes ud og skubbes ind efter behov. Dette er en smart funktion, idet at man slipper for at have mikrofonen til at hænge og flagre, når man blot sidder og hører lidt musik o.lign. Headsettet er udstyret med en letvægtshovedbøjle med suspension, for at gøre headsettet mere komfortabel ved længere tids brug.


Produktet er udlånt af: SteelSeries
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Vi vil også lige tage et lyn-kig på SteelSeries' SteelSeries Engine, som er softwaren du skal bruge for at kunne indstille de forskellige funktioner på headsettet, som equalizeren og illumineringen af de 16 blå LEDer.

settings

Når programmet er installeret, vil du blive mødt af dette skærmbillede, som er 'Settings'. Det er under 'Settings' at de vigtigste funktioner kan indstilles.

properties equalizer eq presets

Til højre for 'Settings', finder vi fanen 'Properties' hvor vi kan omdøbe de forskellige profiler, desuden kan du indstille en profil til at blive aktiveret når en bestemt program eller spil bliver åbnet. Går vi tilbage til fanen 'Settings', har vi mulighed for at vælge imellem 7 forskellige forudindstillede 'EQ Presets', som er følgende (fra toppen mod bunden);

 • Balanced
 • Performance
 • Immersion
 • Entertainment
 • Voice
 • Music
 • Custom

Du kan vælge at bruge en af de forudinstillede 'EQ Presets', eller opsætte din egen.

illumination intensity illumination pulsation

Nedenunder 'Equalizer', finder vi 'Illumination'. Det er under 'Illumination', at vi kan indstille om 16 blå LEDer til at lyse eller ej, og hvordan de skal lyse (læs: pulsere). Under 'Intensity' har vi 4 forskellige valgmuligheder, som er følgende (fra toppen mod bunden);

 • Off (Lys slukket)
 • Low (Lav lysstyrke)
 • Medium (Middel lysstyrke)
 • High (Høj lysstyrke)

Udover at vi har muligheden for at indstille intensiteten af lysstyrken, har vi også mulighed for at indstille hvordan lyset skal pulsere, og her har vi 5 valgmuligheder som er følgende (fra toppen mod bunden);

 • Steady (Konstant lys)
 • Slow (Langsomt pulserende lys)
 • Medium (Middel pulserende lys)
 • Fast (Hurtig pulserende lys)
 • Trigger (Lyset intensitet og pulsering skifter automatisk efter lyden som kommer igennem headsettet)

Produktet er udlånt af: SteelSeries
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Headsettet er testet over en periode på 14 dage, i forskellige spil, musik og film.

Test af headsettet i spil (læs: gaming): Jeg har gamet forskellige spil lige fra COD: Black Ops II til DiRT 3, og uanset hvilket spil jeg udsatte headsettet for, fik jeg en klar og nøjagtig gengivelsen af lyden, ergo var lydoplevelsen et stort hit.

Test af headsettet ved afspilning af musik: Til at teste headsettet til afspilning af musik, har jeg hørt alt fra gammel tysk schlager musik til vildt døds metal. Igen blev jeg overrasket over hvor god en lydoplevelse jeg fik, og den eneste genre jeg som sådan ikke var tilfreds med var techno, hvor den ekstreme og hårde bas ikke var helt i top, men ser man bort fra dette, er det et yderst godt headset til afspilning af musik.

Test af headsettet ved afspilning af film: Jeg valgte at sætte nogle gode full HD film på computeren, for at teste headsettets lydoplevelse ved afspilning af film. Igen, igen, fik jeg en lydoplevelse som jeg havde længtes efter i lang tid, alle toner fra diskant til høje toner blev gengivet utrolig godt.


Produktet er udlånt af: SteelSeries
Prisen på produktet: 669,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Headsettet er utrolig behageligt og komfortabel at have på ved længere tids brug, grundet SteelSeries suspension og letvægtshovedbøjle. Lydgengivelsen og lydoplevelsen var utrolig god og oplevede kun få gange at kvaliteten var dårlig.
 
plus
 • Letvægts-design
 • Lydkvaliteten
 
minus
 • Mangel på bas
overallscore8 
silver
 

 
The headset is extremely pleasant and comfortable to wear during extended use, due to the suspension and lightweight headband. Sound quality and listening experience was very good and i only experienced a few times, that the quality was a little poor.
 
plus
 • The lightweight design
 • The sound quality
 
minus
 • Lack of bass
 
overallscore8
silver

 

Læst 1453 gange
Log ind for at skrive en kommentar.