Onsdag, 20 februar 2013 14:40

Sennheiser PC363D

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Som de fleste hardcore gamere ved, så kræver det et godt headset for at holde sig på toppen.

sennheiser363dslideshow1

Sennheiser har sat sig for at lave et af de bedste headsets på markedet, udelukkende dedikeret til gameren.

I mere end 60 år har navnet Sennheiser været synonymt med produkter af højeste kvalitet og skræddersyede totalløsninger inden for alle former for optagelse, transmission og gengivelse af lyd. Hos Sennheiser Nordic er det vores mål gennem et endnu tættere samarbejde med vores kunder at identificere og udvikle optimale løsninger til detailhandelen samt professionelle brugere og kunstnere.

sennheiser logo
Sennheiser fremstiller produkter verden over for at opfylde de specifikke behov på de respektive markeder. Få flere interessante oplysninger om vores fabrikker og leverandører. Vi mener, at det ikke er nok at levere produkter med enestående teknologi. Hos Sennheiser spiller service, ekspertise og lokal kundesupport også en vigtig rolle.


 

Wearing Style Headband
Connector 2 x 3.5 mm for desktop/laptop PC
Cable Lenght 2 + 1.2 m
Colour Black
Frequency Response (Headphones) 15 - 28000 Hz
Frequenzy Response (Microphone) 50 - 16000 Hz
Impedance (Headphones) 50 Ω
Impedance (Microphone) 2K Ω
Sound Pressure Level (SPL) 112 dB
Ear Coupling Around-the-ear, open acoustic design
Pick-up Pattern Noise Canceling
Sensitivity as per 121 TR 9-5 -38 dBV/Pa

IMG 0858

Sennheiser' PC 363D Surround Sound gaming headset giver en dyb og lækker lydoplevelse. Headsetter bruger Dolby ® Headphone-teknologien, og leverer en yderst lækker 7,1 virtuel surround sound.

IMG 0875

Pakkens indhold:

  • Sennheiser PC 363D
  • Carrying3D USB Adaptor
  • Brugsanvisning

IMG 0865 IMG 0866

Sennheiser' logo pryder toppen af headsettet. På undersiden af toppen sidder der en blød pude, som gør at headsettet er behageligt at bruge i længere tid.

IMG 0869 IMG 0873

Den fedeste feature ved PC 363D er måden man justerer lydstyrken på, som foregår via en drejeknap på siden af højre ørekop. Mange producenter vælger at placerer funktioner som justering af lydstyrken på selve ledningen, hvilket uden tvivl er smart, men dette er bare meget smartere idet du ikke behøver at famle rundt i mørket for at justere denne. Ørekopperne er desuden lavet af samme materiale som puden på undersiden af headsettet, og gør at man kan holde ud at game i flere timer uden at få ondt i ørene.

IMG 0859 IMG 0862

Headsettet er udstyret med to mini jack stik, et til mikrofonen og et til selve headsettet. Ifølge Sennheiser er headsettet udstyret med den bedste gaming mikrofon, og rent designmæssigt er den også bygget af lækre materialer, ser godt ud og kan justeres så den passer ud for ens mund, og ønsker du at slukke for mikrofonen, skubber du blot mikrofonen opad. Kabelstrømpen der er brugt på ledningen på headsettet er af absolut topkvalitet, og selvom ledningen er pakket ind i dette er ledningen på ingen måde stiv, tværtimod er den utrolig bøjelig og føles desuden rigtig lækker.

IMG 0882 IMG 0886 IMG 0887

Foruden at kunne tilslutte headsettet via de to mini jack stik, medfølger der også en adaptor så du kan konvertere de to mini jack stik til et USB stik.

IMG 0883 IMG 0885

I bunden af adaptoren tilslutter du blot de to mini jack stik, og derefter tilslutter du USB stikket til en ledig USB port i den computer og så er ud kørende. Du skal ikke installere noget form for software, det er udelukkende plug'n'play.

thumb0 thumb2 thumb1


Headsettet er testet over en periode på 14 dage, i forskellige spil, musik og film.

Test af headsettet i spil (læs: gaming): Under testen af dette fantastiske headset har jeg gamet flere forskellige spil lige fra COD: Black Ops II til DiRT 3. Jeg må indrømme at jeg blev fuldstændig blæst væk på grund af den realistiske lydoplevelse. Dette er uden tvivl det bedste headset jeg har gamet med til dags dato, og der skal meget til for at komme op på siden af dette Sennheiser headset.

Test af headsettet ved afspilning af musik: Til at teste headsettet til afspilning af musik, har jeg hørt alt fra gammel tysk schlager musik til vildt døds metal. Selvom dette headset er påtænkt og udviklet til gameren, så er det bestemt også værd at nævne at det generere en ubeskrivelig god lydoplevelse når man hører musik. Dybden på bassen er fantastisk, mellemtonerne ligger lige til højrebenet og diskanten er ikke for skrigende.

Test af headsettet ved afspilning af film: Til sidst har vi testet headsettet med nogle gode film med surround sound og sammen med skærmen vi tidligere har testet fra AOC, kan man ikke undgå at få en fantastisk og utrolig god filmoplevelse.


Dette er uden tvivl, som også nævnt før, det absolut bedste headset jeg til dags dato har testet. Lydoplevelsen i gaming såvel som afspilning af film og musik, er af absolut topkvalitet, og Sennheiser har uden tvivl lagt mange timer og krafter i produceringen af dette ultimative headset.

5

Jeg kan ikke gøre andet end at give Sennheiser' PC 363D topkarakter i ydelse, da jeg er overbevist om at dette er et af de bedste gaming og allround headsets på markedet.

5

Vi ser alle forskelligt på hvad et godt design er, og Sennheiser har efter min mening ramt præcis det jeg mener er et perfekt design. Headsettet har en utrolig lav vægt og nogle bløde ørepuder lavet af velour, som gør at man ikke bliver træt af at have headset på, selvom man gamer i timevis.

3.5

Som beskrevet tidligere, har jeg aldrig set nogen form for kabelstrømpe som den Sennheiser har valgt at bruge på dette headset. Derudover har de valgt at placere en drejeknap på siden af højre ørekop, som gør at man let kan justere lydstyrken, uden at skulle famle rundt i de mørke timer for at finde knappen.

5

Kvaliteten af Sennheiser' PC 363D er næsten umulig at hamle op med, dette er uden tvivl et mesterværk af et headset.

4

Nogle vil måske mene at prisen på 1864,- DKK er meget for et headset, men skal man have det bedste af det bedste, er det uden tvivl Sennheiser' PC 363D man skal gå efter. Selvom headsettet er udviklet til gamere, er det også et fantastisk allround headset som dækker alle behov. Sennheiser' PC 363D kan købes her.

4.5

Vi lander på 4½ fantastiske og fuldt ud velfortjente stjerner for et headset af absolut topkvalitet, som henviser sig ligeså meget til den dedikerede gamer, som til allround brug.

Guld


This is no doubt, as also mentioned before, the absolute best headset I to date have tested. The sound experience in gaming as well as playing movies and music, is of absolutely top quality, and Sennheiser has undoubtedly put a lot of hours and powers into producing this ultimate headset.

5

I can not do nothing else then giving Sennheiser' PC 363D top ratings in performance, since I am convinced that this is one of the best gaming and all-around headsets on the market.

5

We all have different opinions on what a good design is, and Sennheiser has hit exactly what I think is a perfect design. The headset has an incredibly low weight and some nice and soft ear cushions made ​​of velvet, which means you can game hours after hours, without getting tired of having the headset on.

3.5

As described earlier, I have never seen any cable sleeving as on Sennheiser' PC 363D. In addition to that, they have chosen to place a rotary switch on the side of right earcup, so you easily can adjust the volume without having to fumble around in the late hours, to find the switch.

5

The quality of Sennheiser' PC 363D is almost impossible to cope with, this is undoubtedly a masterpiece of a headset.

4

Some may think that the price of 1864,- DKK is way too much for a headset, but if you really want to have the best of the best, the you undoubtedly have to go for Sennheiser' PC 363D. Although the headset is designed for gamers, it also does a great job as a all-around headset that covers all your needs. Sennheiser' PC 363D can be purchased here.

4.5

We land at 4½ fantastic and fully deserved stars for a headset of absolute top quality, which refers itself as much to the dedicated gamer, as for all-round users.

Guld-UK

Læst 1317 gange
Log ind for at skrive en kommentar.