Søndag, 19 oktober 2014 15:30

Roccat Syva in-ear headset - Lille headset - stor lyd

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Roccat Syva er et high performance in-ear headset, som også kan bruges som telefon headset.

Roccatsyvat-billede

Der er kælet for detaljerne og lyden i det lille headset, som ingenting vejer.


Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 249,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Uusi lumi on vanhan surma. Den friske sne vil være døden af den gamle - et ældre finsk visdomsord. ROCCAT ™ er snestormen som gaming industrien mangler. Alt kaldet gaming før må omdefineres. Du går ind i en verden, hvor tre egenskaber vil holde dig på rette vej: alliance, uafhængighed og sandhed..
roccat logo
Søen Inari har længe været hemmeligheden bag vores ROCCAT forskerne, også kaldet "Aimo". Med hver enkelt ROCCAT gaming udstyr, vil du kanalisere din energi mere og mere til ROCCAT.

Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 249,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Generelt 
Produkttype Hovedtelefon med mikrofon
Hovedtelefoner 
Hovedtelefonmodeller I øret
Forbindelsesteknologi Kabling
Frekvensrespons 20 - 20000 Hz
Følsomhed 96 dB
Impedans 32 Ohm
Blænder 10 mm
Mikrofon 
Type Med kabel
Følsomhed -40 dB
Impedans 2.2 kOhm
Lydindgangsdetalljer Omni-directional
Tilslutninger 
Forbindelsestype Hovedsæt ( mini-phone stereo 3,5 mm 4-pol )
Diverse 
Medfølgende ledninger Kabel til hovedsæt - 1.2 m
Udstyr inkluderet 3 par ørepropper (lille, mellem, stor)

Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 249,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
 

Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 249,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Roccat syva s 0

Førstehåndsindtrykket når man får pakken er rigtig godt. Headset'et kommer i en sort æske, med den utrolig flotte blå farve i et rigtig flot design. Den har lidt et look af en eksplosion af isklodser. På æsken står al info om headset'et. Der er ingen manual med, så det der nu er værd at vide om headset'et, står på kassen.

Roccat syva s 1

Kassen har på siden en magnet, som holder fronten lukket. Man kan tage fat i siden og åbne kassen, hvor man så ser selve ørepropperne og en lille bid at ledningen. I kassen er det de mellemste ørepropper, der er på. Den ene øreprop ligger med siden til og den anden vender med bagsiden op ad, så man rigtig kan få indtrykket af, hvor lækkert et headset det egentlig er.

Roccat syva s 2 Roccat syva s 3

Kassens indhold:
• Roccat Syva – High Performance In-ear Headset
• Headset Kabel på 1.20m
• S/M/L ørepropper

Når man får åbnet kassen og tager pap laget af, er der en lille pose med 3 forskellige størrelser ørepropper, ud over det par der i forvejen sidder på headsettet. På ledningen er der et ganske almindeligt jack-stik, så det selvfølgelig kan sidde i alle telefoner, de fleste højtalere, og ikke mindst computere. Den flade ledning er delt op, så der er to farver på hver; blå på den ene og sort på den anden. Dette synes jeg giver et fedt look til en ledning, som eller sagtens kunne være kedelig ensfarvet. Den er lavet af et lidt blødere materiale, som giver en knap så glat overflade - det føles lidt som noget gummi. Ørepropperne er meget bløde og fleksible, så de nemt sætter sig som de skal, i dine ører.

 

Selve headset'et er i hård plast og øverste del er sorte, i et skarpt design, som har nogle vilde detaljer, med nogle meget skarpe kanter. Ned ad siden står deres logo i sølv grå og på modsatte side af logoet, er der 3 riller. Nederste del af headset'et er med den blå farve, som går op i et spidst design på hver side. På samme side som logoet, er det stemplet et L og et R ind i plastikken.

Roccat syva s 4

Sidst men ikke mindst, er der mikrofonen med knap, som sidder cirka 15-20cm nede af venstre ledning. Den er sort og har en forhøjning, hvor knappen sidder, så det altid er nemt at finde den og give den et tryk. Rundt om knappen er der nærmest en ramme, inden den går ned i det niv, som resten af mikrofonen er i. Der er en steg fordybet i kontrollen både foran og bagpå.


Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 249,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg har brugt dette headset stort set hver dag, siden fik det hjem. Jeg sidder lige nu med mit gamle in-ear headset fra Steelseries og må da godt nok indrømme, at der er stor forskel, lydmæssigt. Lyden i Roccat Syva er noget man hurtigt kan vende sig til. Især med den lækre bund, der er i dem, selvom det ikke ser ud af meget. Jeg pendler hverdag mellem Hobro og Tech College Aalborg, hvilket betyder at jeg både kører med tog og bus, og derefter skal jeg gå et lille stykke - denne tur er et helvede, uden musik og Roccat Syva gør min ellers lange tur, en smule kortere, da jeg kan lukke rigtig meget ude, når jeg har det i ørerne. Det er tilpas isoleret, så jeg ikke skal høre larm og støj sammen med min musik. Jeg synes at den flade ledning er super lækker, når man har det i lommen, da det ikke laver irriterende knuder. Den flade ledning er lavet i et så blødt materiale, at den ikke bare glider i mellem T-shirt'en og jakken, men det er lidt som om, at den nærmest sidder fast, så jeg mange gange må hive op i den, da den ellers vil rive headset'et ud af ørerne. Jeg har haft svært ved at få ørepropperne til at sidde ordentligt i mine ører. Jeg har prøvet de store øreproppper, som isolerer mere, men de popper ud i løbet af kort til. Så har jeg prøvet de mellem, som slet ikke sidder godt - se sætter sig helt ind, så det giver sådan et "plop", når jeg hiver dem ud igen, hvilket gør ondt. Til sidst prøvede jeg de helt små, som er super gode til mig. De falder ikke ud og giver heller ikke det "plop", når de skal ud. Så størrelsen på de ørepropper man sætter på headset'et betyder rigtig meget.
Roccat Syva har på trods af prisen, som ikke er super høj, en super lyd, men skal jeg være kræsen, så synes jeg de høje lyde er en kende for markant: "I'm all about the bass". Dette er dog en smagssag, men jeg får hurtigt ondt i både ører og hoved, når de lyde er så høje. Det er især den lyd, når folk synger/siger "S", så derfor har jeg lydstyrken på middel og aldrig for høj.

Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 249,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Lyden i Roccat Syva er rigtig lækker, men de høje toner og "S"lydene er for markante, men det tror jeg er en smagssag - jeg har i forvejen rimelig følsomme ører, hvad lyd angår. For mig, gjorde det virkelig en forskel at finde de rigtige ørepropper til headset'et.

Mikrofonen er jeg virkelig imponeret over. Jeg ringede op til min mand og spurgte om han ikke var sød og sætte musik på, mens jeg snakkede med ham og selvom det var rimelig højt, var det meget begænset hvad jeg kunne høre at musikken, selvom han forsøgte at snakke så lavt, som muligt. Jeg har selv brugt det, mens jeg har Skypet fra min telefon og synes det er meget fint - folk kan hører mig tydeligt, når jeg snakker, med headset'et.
Vægten på headset'et er en fornøjelse. Ørepropperne falder ikke ud pga. vægten og de er meget behagelige at gå med, da man næsten ikke kan mærke dem.

Jeg giver headset'et et flot 9tal.

 
plus
  • Forskellige størrelser ørepropper

Jeg har tit haft problemer med, at de fleste in-ear headsets føles alt for store og irriterende, men når man har 3 størrelser at vælge i mellem, giver det en noget større frihed.

  • Flad ledning
Dette betyder, at du ikke skal bruge 5 minutter på at binde knuder op hver gang.
  • Lyden
Der er noget mere bund i dette headset, end hvad der er i mange andre.
 
minus
  • Materialet af ledningen
Materialet på ledningen, er efter min smag en smule for blødt. Dette gør at det ikke glider så godt, men nærmere sidder en smule fast.
overallscore9 
silver
 

 

The sound of Roccat Syva is really great, but the high notes and the "S" sounds are too sharp, but I think that's a matter of taste - I already have sensitive ears, what sound is concerned. For me, it made a real difference to find the right earplugs to the headset.

The microphone I'm really impressed with. I called up to my husband and asked if he was sweet to put on music while I was talking to him and even though it was fairly high, it was very limited what I could hear from the music, even though he tried to talk as low as possible. I've used it while I was on Skype on my phone and think it's very good - people can hear me clearly when I talk with the headset.
The weight of the headset is a pleasure. The earplugs do not fall out, because of the weigh and they are very comfortable to wear because you can hardly feel them.

I give the headset a great score of 9.

 
plus
  • Various sizes of earplugs
I've often had problems with most in-ear headsets, because they feel too big and annoying, but when you have 3 sizes of earplugs to choose from, it’s giving you a somewhat greater freedom.
  • Cable
The cable is flat, which means you don’t need to spend 5 minutes to tie knots up, every time.
  • The sound
There is more base in this headset, than what is in many others.
 
minus
  • The material of the cable
The material on the cable is a bit too soft, for my taste. This means that it doesn’t slide as well, but rather is a bit firm.
 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 922 gange
Log ind for at skrive en kommentar.