Torsdag, 18 september 2014 11:54

Razer Kraken Pro Neon - Til gameren, der elsker farver

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang ser vi på et super lækkert headset fra Razer, nemlig Razer Kraken Pro Neon.

Start-billede-razer-kraken-neon-pro

Dette lækre headset fås i 6 forskellige NEON farver, så der er til enhver smag.


Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk
 
Razer er mere end blot verdens førende brand inden for gaming. Razer blev grundlagt tilbage i 1998 i San Diego, Californien af Razer' CEO Min-Liang Tan og deres præsident Robert "Razerguy" Krakoff i et lille kontor de delte med et par andre spillere. I dag er Razer vokset med flere hundrede medarbejdere på verdensplan og har kontorer i ni byer, herunder San Francisco, Hamborg, Seoul, Shanghai og Singapore.
razerLogo
Razer's vision fra begyndelsen var at blive verdens største gaming brand ved at designe de bedste gaming produkter, som ingen gamer før har set. Medarbejderne hos Razer er ligesom dig - nogle er amatører, nogle er ex-professionelle gamere, nogle spiller bare for sjov. Razer er de samme gamere som får af vide at de har brug for opsyn af en voksen, og at de har brug for en professionel CEO og ledelse - og Razer er de samme gamere som fortæller de folk at de kan gå af helvede til, fordi de gør det de kan lide at gøre og de gør det på deres egne betingelser.

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk
 
 
  Foldable ear cups for maximum portability
Features  Closed ear cup design for maximum comfort
Powerful drivers for highest-quality gaming audio
Fully retractable microphone
Optimized weight for extended wear
Compatible with iPhone, Android and mobile devices
Splitter adapter/extension cable for PC connection
Sound isolation
Plush circumarual padding
2.0 Stereo
Analog connectivity
2 Discrete drivers
Headset  
Frequency Response 20 – 20,000 Hz
Impedance 32 Ω at 1kHz
Sensitivity (@1kHz, 1V/Pa) 110 ± 4dB at 1 kHz Max
Input Power 50 mW
Drivers 40 mm, with Neodymium Magnets
Inner Ear Cup Diameter 50 mm / 1.97”
Cable Length 1.3 m / 4.27 ft plus 2m / 6.6 ft splitter adapter
Approximate Weight 293 g / 0.65 lbs
Connector Analog 3.5 mm combined jack (headphone and mic)
Microphone  
Frequency Response 100 – 10,000 Hz
Signal-to-Noise Ratio 52 dB
Sensitivity (@1kHz, 1V/Pa) :-40 dB ± 4 dB
Pick-up Pattern Unidirectional

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk

 

Razer kraken neon pro lille0 

Dette er kassen, som headsettet kommer i.

Razer kraken neon pro lille5 

Kassens indhold:
 • Razer Kraken Pro Neon
 • Produkt information
 • Lyd/mikrofon splitter adapter
 • 2x Razer klistermærker

Razer kraken neon pro lille7 Razer kraken neon pro lille8

Headsettet har en flot neon grøn farve, blandet med sorte detaljer.

Plastikken, som headsettet er lavet af, føles som en rigtig lækker kvalitet. De er godt fleksible og der kommer ingen mislyde, når man vrider lidt i dem.

I den venstre ørekob sidder mikrofonen som er udtrækkelig, hvor den let kan skjules, når den ikke er i brug. Spidsen af mikrofonen har samme flotte neon grønne farve, som det meste af headsettet har. Mikrofonen er også rigtig fleksibel, så du kan få den placeret, hvor den sidder bedst, for dit vedkommende.

Razer kraken neon pro lille14 Razer kraken neon pro lille9

Det er muligt at tage begge ørepuder af, men det var en smule svært at få dem på igen. Det kan dog lade sig gøre, så de er nemme at gøre rene og det er jo kun et plus. Ørepuderne er lavet af kunstlæder, med plys circumarual polstring, i en god kvalitet. De lukker godt til om ørene og lukker af for støj, uden at klemme for meget, så headsettet er lækkert at have på i længere tid af gangen.

Der sidder 40 mm drivere med neondym-magneter i begge ørekopper, som spiller helt kanon lyd og har en rigtig god bass og diskant mængde.

Der er placeret et flot Razer logo på på begge ørekopper.

Razer kraken neon pro lille6 Razer kraken neon pro lille10

Der står Razer med neon grøn tekst hen over bøjlen. Indersiden af hovedbøjlen er betrukket i noget blødt skum, hvilket gør headsettet er rigtig behageligt at sidde med. Headsettet kan strækkes 4 cm i hver side, så den passer til de fleste behov.
Razer kraken neon pro lille15 Razer kraken neon pro lille10Headsettet understøtter også mobile enheder og derfor har de gjort det muligt at headsettet let kan foldes sammen, hvilket er rigtig dejligt, hvis man ofte er på farten. Det er dog ikke så meget det kan foldes sammen, men der er stadig en god plads forskel, når det er foldet sammen.

Razer kraken neon pro lille12 Razer kraken neon pro lille13

På det venstre billede ser vi et 3.5 mm jack stik, som sidder i headsettet og der er 1.3 meter ledning.

På det højre billede ser vi så splitter adapteren, som sættes i lyd ind og lyd udgangen. Den er 2 meter.


Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk
 
Jeg har brugt de sidste par dage på at teste headsettet til film, spil, musik og på farten. Jeg synes det fungerer rigtig godt, der er rigtig fed lyd i dem, en lidt dyb bass og en fin diskant og det fungerer rigtig godt sammen. I starten da jeg prøvede dem, fik jeg en smule ondt i ørene, men efter en halv time, til en times brug, så var det som om de løsnede lidt op - nok fordi headsettet var helt nyt. Ørepuderne er lavet af noget rigtig blød skum, de lukker godt til om ørene, så de fjerner det meste støj ude fra.
De er blevet testet godt igennem i lidt forskellige spil, og synes virkelig at lyden er helt kanon, har intet at klage over og mængden af bass og diskant er helt i top.
Personligt synes jeg de kan spille utroligt højt og stadig holde kvaliteten. Har lyttet til lidt forskellige genre af musik, bassen kan godt virke lidt dyb i nogle sange, men synes ikke selv det gør noget. Det fungere rigtig godt til all-round brug, og jeg har testet det, mens jeg brugte offentlig transport og de dækker rigtig godt af for støjen - det eneste jeg kunne høre var musikken, der spillede - også selvom bussen var fyldt med mennesker.

Mikrofonen er rigtig god, jeg har fået god respons fra andre, når jeg har brugt headsettet til skype samtaler. Lyden var tilpas høj . Dog lyder det en smule hult, men ikke noget der er til gene.

Jeg synes dog at headsettet mangler en volume control, samt mulighed for at slukke og tænde mikrofonen på controlleren, det er ihvertfald noget jeg personligt selv bruger en del, så det var bestemt noget jeg savnede ved headsettet.


Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: Komplett.dk
 
Så kom vi til konklusionen. Jeg har været ovenud tilfreds med produktet fra Razer. Lyd kvaliteten er helt i top efter min mening til alt slags brug. Plastikken føles som en rigtig lækker kvalitet. Ørepuderne er super bløde og er en rigtig god kvalitet, de er aftagelige hvilket er lækkert når de skal gøres rent. Skummet i hovedbøjlen er ikke så blød som ørepuderne, men det er tilpas blødt så det sidder lækkert på hovedet.

Jeg kan kun komme med et minus, og det er at der mangler en volume controle på samt mulighed for at slukke og tænde mikrofonen på ledningen. Det er noget jeg ved, at mange vil savne ved dette headset - ellers er der bestemt ingenting at klage over her. Så jeg giver det en score på 9.

 

plus
 • Kan bruges mens du er på farten
Virker til mobileenheder.
 • Behagelige at have på
God pasform, bløde ørepuder, lukker omkring ørene og kan strækkes 4 cm i hver side.
 • Design
Fås i 6 forskellige fede NEON farver, så der er til hver personlighed
 • Lyd kvalitet
Mængden af bass og diskant er præcis som den skal være ikke for meget og ikke for lidt.
 
minus
 • Mangler volume control
  Savner mulighed for at skrue op og ned, samt at slukke og tænde for mikrofonen.
 
overallscore9 
silver
 

 
Now we came to the conclusion. I have been extremely pleased with the product from Razer. Sound quality is top notch in my opinion, for all kinds of use. The plastic feels like it's made of really good quality. The ear cushions are super soft and has a good quality feel, they are removable which is nice, when they need a cleaning. The foam in the headband is not as soft as the ear cushions, but it is sufficiently soft so that it sits good on the head.
I can only come up with one minus and it is the lack of a volume control, and the ability to turn the microphone on and off on the wire, and i know many people will miss this feature - otherwise there is certainly nothing to complain about here. So i give it a score of 9.
 
plus
 • Can be used while on the move
  Works with mobile devices.
 • Comfortable to wear
  Good fit, soft ear cushions, closes around the ears and can be stretched 4 cm on each side.
 • Design
  Available in 6 different bold NEON colors, so there is for every personality.
 • Sound quality
  The amount of base and treble is exactly as it should be, not too much and not too little.
 
minus
 • Missing volume control
  I'm missing the feature to turn the volume up and down, and turn the microphone on and off.
 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1232 gange
Log ind for at skrive en kommentar.