Onsdag, 03 december 2014 11:52

Razer Kraken 7.1 Chroma - 7.1 lyd og RGB belysning

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi skal i dag se på Razers nye udgave af Kraken 7.1

 Kraken71Chroma-billede

Samme gode lyd men nu også med RGB belysning på begge sider.


Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 688,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Razer er mere end blot verdens førende brand inden for gaming. Razer blev grundlagt tilbage i 1998 i San Diego, Californien af Razer' CEO Min-Liang Tan og deres præsident Robert "Razerguy" Krakoff i et lille kontor de delte med et par andre spillere. I dag er Razer vokset med flere hundrede medarbejdere på verdensplan og har kontorer i ni byer, herunder San Francisco, Hamborg, Seoul, Shanghai og Singapore.
razerLogo
Razer' vision fra begyndelsen var at blive verdens største gaming brand ved at designe de bedste gaming produkter, som ingen gamer før har set. Medarbejderne hos Razer er ligesom dig - nogle er amatører, nogle er ex-professionelle gamere, nogle spiller bare for sjov. Razer er de samme gamere som får af vide at de har brug for opsyn af en voksen, og at de har brug for en professionel CEO og ledelse - og Razer er de samme gamere som fortæller de folk at de kan gå af helvede til, fordi de gør det de kan lide at gøre og de gør det på deres egne betingelser.

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 688,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Generelt  
Produkttype Headset
Vægt 340 g
Farve Sort
Anbefalet brug PC multimedie
Ekstra egenskaber Lydløs-knap, sammenfoldelig, guldbelagt kontakt, udtrækkelig mikrofon, 7.1 Channel Virtual Surround Sound
Hovedtelefoner  
Hovedtelefonmodeller Fuld størrelse
Hovedtelefoner koptype Lukket
Forbindelsesteknologi Kabling
Lydudgangsmodus Stereo
Frekvensrespons 20 - 20000 Hz
Følsomhed 112 dB
Impedans 32 Ohm
Blænder 40 mm
Magnetmateriale Neodym
Mikrofon  
Type Boom
Driftsmåde af mikrofon Mono
Følsomhed -40 dB
Responsbåndbredde 100 - 12000 Hz
Signalstøjforhold 63 dB
Lydindgangsdetalljer Omni-directional
Tilslutninger  
Forbindelsestype USB ( 4-PIN USB, type A )
Diverse  
Medfølgende ledninger USB-kabel - integreret - 2 m

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 688,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 688,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Kraken71chroma S 13 Kraken71chroma S 14

Her ser vi på kassen som headsettet kommer i, kassen i sig selv ligner mange af de andre kasser som man modtager Razer produkter i. Dog er der lidt flere farver på, men det er selvfølgelig på grund af at dette er Chroma udgaven. Som er Razers svar på en RGB serie. Headsettet er pakket rigtig godt ind, alt sidder godt spændt fast og er nem og overskueligt. Der er selvfølgelig en masse tekst og så videre på bagsiden af kassen blandt andet en kort liste med specifikationer på 11 sprog. Fronten på kassen er lavet som en låge som man kan åbne og se headsettet. På bagsiden af lågen er der de normale grønne Razer farver som vi er vant til at se på deres produkter.

Kraken71chroma S 12 

Her ser vi det indhold der er i kassen ud over selve headsettet. Vi ser selvfølgelig de normale klistermærker som der altid er med til Razer produkter. Dog er dette nogle nye klistermærker med noget refleks i kanterne for at repræsentere deres Chroma serie. Udover det er der det normale (exclusive reward) produkt blad, og selvfølgelig det normale (important product information guide)

Kraken71chroma S 0 Kraken71chroma S 3

Her har jeg taget headsettet ud af kassen så vi kan tage et nærmere kig på det. Inden man sætter de nye produkter til skal man gerne have installeret Razer Synapse 2.0, så virker alt med det samme man sætter det til. Så snart man sætter headsettet til og computeren har registeret headsettet begynder de to Razer logoer at lyse op, uden at man har ændret på nogen indstillinger skifter de farver i en langsom (breathing) sekvens.  Selve bøjlen der går over hovedet virker i første øjekast stiv og ubehagelig, men når man får det i hånden ændrer man mening. Den er solid og godt bygget og uden at være for klodset, og derfor ser den lidt speciel ud. Men den er overraskende behagelig at have på i forhold til hvordan det ser ud. Ovenpå bøjlen ser vi det normale grønne Razer logo som vi ser på mange af deres produkter. Ørepuderne er lavet i et lækkert blødt materiale, og der er masser af bevægelses muligheder så de kan sidde behageligt på de fleste. Dog skal det lige siges at jeg syntes den indre diameter af ørepuderne er for lille, man skal ikke have ret store øre før de kan blive ubehagelige at sidde med hvis man ikke får dem sat helt rigtig.

Kraken71chroma S 4 Kraken71chroma S 5

Kraken71chroma S 6 

Der er mulighed for at forlænge hver side af headsettet så det kan justeres efter hovedstørrelse, og de kan forlænges en hel del så de burde kunne justeres ind til de fleste. Det er blevet mere og mere populært at man gemmer mikrofonen inde i selve headsettet og trækker den ud når man har brug for den. Dog syntes jeg de kører lidt trængt til tider og skal sidde meget præcis for at få dem helt ind på plads igen. På mikrofonen er der en lille krans der lyser op når mikrofonen er tændt, dette er rigtig fint, og den lyser ikke for kraftigt. På siden af mikrofonen er der en lille knap så man kan tænde og slukke den hvis man lige skal snakke med en siden af sig uden at andre kan høre det. Lige i toppen af hver enhed er der placeret et hængsel så man kan pakke enheder ind mod midten så de fylder mindre i tasken eller på bordet når man ikke bruger dem.

Kraken71chroma S 9

Headsettet er udstyret med et guld belagt USB stik for maksimal ydelse, om det gør den store forskel har jeg lidt min tvivl om, men det ser rigtig godt ud. Selve ledningen er sleeved, og af en rigtig god kvalitet. Den er dejlig blød og have med at gøre, dog syntes jeg den snor sig sammen lidt for nemt.

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 688,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 688,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg har nu brugt headsettet lidt tid og er faktisk okay tilfreds med det. Det er blevet brugt til alt fra musik til gaming og generel kontakt over skype. Hvis vi først kigger på gaming oplevelsen giver 7.1 surround lyden gode effekter hvis man spiller FPS spil og lignende. Dog syntes jeg at bassen er lige voldsom nok, det overdøver meget nemt alt andet. Det samme hvis vi kigger på musik oplevelsen så bliver bassen ALT for markant og meget voldsom. Udover den meget voldsomme bas syntes jeg lyden er udmærket i headsettet. Man skal også lige huske på at der er stor forskel på hvad folk er mest til, og der er stor forskel på om det er et gaming headset eller et studie headset man sidder med. Men tænker man dette som et gaming headset klarer det opgaven fint. Hvis vi kigger på mikrofonen er den af en fornuftig kvalitet når den bruges til skype og (in game) kommunikation. Jeg kan som overordnet godt lide mikrofonen og kontakten på siden til at tænde og slukke den, men jeg er ikke meget for delen med at det skal pakkes ind i selve headsettet når det pakkes sammen, da det kører lidt trængt og vanskelig at få til at sidde helt inde.

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 688,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Så kommer vi til min endelig konklusion af dette gaming headset. Jeg kan som tidligere nævnt god lide headsettet dog har det enkelte punkter jeg ikke er helt tilfreds med. Ørepuderne er dejligt bløde og af en god kvalitet, dog syntes jeg den indre diameter er for lille, så det skal sidde meget præcist før det er behageligt at sidde med i længere tid. Men efter nogen tids brug finder man ud af hvordan det skal sidde før det sidder fornuftigt, men det er ikke et headset til folk med store øre. Der masser af justerings muligheder for at få dem til at sidde rigtig for de fleste. Mikrofonen opfanger lyden meget fornuftigt og går fint igennem, man kan selvfølgelig godt høre at det er et gaming headset, men når dette er sagt så blev jeg positivt overrasket over kvaliteten her. Den generelle lydoplevelse af headsettet er god, dog med det minus at bassen er for voldsom.
 
plus
 • Generel fornuftig lyd

Lyd oplevelsen er som overordnet god.

 • God mikrofon

Mikrofonen er god i forhold til mange andre gaming headsets, som normal har tendens til at være af lidt dårlig kvalitet.

 • RGB belysning

Super fedt at man kan sætte sit eget præg på tingene ved selv at vælge farverne.

 • Gode bløde ørepuder

Kvaliteten af ørepuderne virker lækker.

 • God sleeving

Sleevingen på ledningerne er rigtig god og er nem at have med at gøre.

 
minus
 • Dyb bas

Bassen er alt for markant ligegyldigt om det er til gaming eller musik.

 • Skjuling af mikrofon

Når man skjuler mikrofonen, altså (ruller) den ind i enheden kører den meget trægt og skal sidde meget præcis før den kan gå helt ind.

overallscore8 
silver
 

 

So we come to my final conclusion of this gaming headset. I previously mentioned I like headset though it has some points I am not entirely happy with. The ear cushions are very soft and of a good quality, but I thought the inner diameter is too small, so it should be very precisely before it is comfortable to sit for extended periods. But after some time you find out how to sit before it sits sensible, but it's not a headset for people with big ears. Theres plenty of adjustment options to get them to sit right for most people. The microphone picks up sound very sensible and go through fine, of course you can hear well that it is a gaming headset, but having said this I was pleasantly surprised by the quality here. The overall sound of the headset is good, but with the minus the bass is too strong.

 
plus
 • General sensible sound
  Sound experience is overall great.
 • Good microphone
  The microphone is good compared to many other gaming headsets, which normally tends to be a bit poor quality.
 • RBG lighting
  Super nice that one can put his own stamp on things by themselves to choose the colors.
 • Good soft ear pads
  The quality of the earbuds seems nice.
 • Good sleeving
  Sleevingen on the wires is really good and is easy to deal with.
 
minus
 • Deep bass
  The bass is too significant no matter whether it is for gaming or music.
 • Hiding the microphone
  To conceal the microphone, ie (rolls) it into the unit runs very slowly and must sit very accurate before it can go all the way in.
 
overallscore8
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 978 gange
Log ind for at skrive en kommentar.