Mandag, 25 februar 2013 14:19

Razer Blackshark

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Gode headsets er svære at finde, og lydudstyr er i det hele taget svært at købe, fordi det kræver et niveau af personalisering.

razerblacksharkslider

Lyden skal gengives korrekt og det skal føles behageligt at bruge, og dette har Razer sat sig for at besejre med deres Blackshark headset.


Razer er mere end blot verdens førende brand inden for gaming. Razer blev grundlagt tilbage i 1998 i San Diego, Californien af Razer' CEO Min-Liang Tan og deres præsident Robert "Razerguy" Krakoff i et lille kontor de delte med et par andre spillere. I dag er Razer vokset med flere hundrede medarbejdere på verdensplan og har kontorer i ni byer, herunder San Francisco, Hamborg, Seoul, Shanghai og Singapore.

razerLogo
Razer' vision fra begyndelsen var at blive verdens største gaming brand ved at designe de bedste gaming produkter, som ingen gamer før har set. Medarbejderne hos Razer er ligesom dig - nogle er amatører, nogle er ex-professionelle gamere, nogle spiller bare for sjov. Razer er de samme gamere som får af vide at de har brug for opsyn af en voksen, og at de har brug for en professionel CEO og ledelse - og Razer er de samme gamere som fortæller de folk at de kan gå af helvede til, fordi de gør det de kan lide at gøre og de gør det på deres egne betingelser.


 

Features

Stereo sound with enhanced bass

Sound-isolating circumaural ear cup design

Detachable boom microphone for voice chat or added mobility

Audio/mic splitter adapter cable

Memory foam leatherette ear cushions for maximum comfort

40mm neodymium magnet stereo drivers

Headset Specifications  
Drivers 40 mm neodymium magnets with copper-clad aluminum voice coil
Frequenzy Response 20 Hz - 20 KHz
Impedance 29 Ω
Sensitivity @ 1 KHz 105 dB ± 3 dB
Input Power 50 mW
Cable Length 1.3 m rubber sheathed
Connectors 3.5 mm audio + mic combined jack
Microphone Specifications  
Frequenzy Response 50 Hz - 16 KHz
Signal-to-noise Ratio 50 dB
Sensitivity @ 1 KHz -37 dB ± 4 dB
Pick-up Pattern Unidirectional
Hardware Requirements

Devices with separate 3.5mm audio and mic jacks

Devices with combined 3.5mm audio + mic combined jack (works with all portable audio/mobile/computing devices including the iPod, iPhone, iPad, Kindle Fire, Android phones, Razer Blade, Macbook Pro, or today's newer Ultrabooks.)

1m / 3.2ft audio/mic splitter adapter extension cable included

 


thumb4

Razer' Blackshark headset byder på et intuitivt design som aldrig er set før. Ledningen er lavet i et flot neongrønt design, og man kan følge ledningens vej fra bunden af headsettet og hele vejen op til hørebøfferne.

thumb11

Pakkens indhold:

  • Razer Blackshark
  • Adaptor fra ét 3.5 mm mini jack stik til to 3.5 mm mini jack stik
  • Brugsanvisning

thumb6 thumb8

Ydersiden af hørebøfferne er lavet i et pianosort og spejlblankt design. Headsettes mikrofon kan justeres så den sidder lige hvor man ønsker det.

thumb12 thumb13

Hvis man ikke ønsker at bruge mikrofonen, kan den let afmonteres og dertil medfølger der en prop som kan isættes det hul som mikrofonen efterlader, dette sikrer at man slipper for at støv mm. samler sig inde i mini jack indgangen.

thumb9 thumb10 thumb7

Ser man på indersiden af hørebøfferne, så har den neongrønne farve også fundet vej herind, som giver en følelse af et virkelig gennemført headset, og selv syningerne på puden i toppen af headsettet er i samme neongrønne farve.


Headsettet er testet over en periode på 14 dage i forskellige spil, musik og film.

Test af headsettet i spil (læs: gaming): Under testen af dette Razer' Blackshark headset har jeg gamet flere forskellige spil lige fra COD: Black Ops II til DiRT 3. Mine forventninger var høje da jeg satte mig til at game, men jeg må indrømme at jeg blev ret så skuffet, lydgengivelsen var slet ikke så god som jeg havde forventet af et headset i denne prisklasse, jeg forsøgte mig med at ændre lidt på forskellige lydindstillinger, men uden den helt store forbedring. Derudover tog jeg en snak med min gode kammerat John over Skype hvor mikrofonen fik lov at arbejde, og efter hvad John havde at sige, så leverede mikrofonen en god og klar gengivelse. Dertil skal det også nævnes at headsettet er virkelig komfortabel at have på.

Test af headsettet ved afspilning af musik: Til at teste headsettet til afspilning af musik, har jeg hørt alt fra gammel tysk schlager musik til vildt døds metal. Efter min lettere skuffende oplevelse under gaming, skulle headsettet udsættes for en god omgang musik, og her må jeg virkelig sige at headsettet vender stærkt tilbage, og lyden er langt bedre. Bassen er dyb og forholdsvis kraftig, mellemtonerne er gode og diskanten er bahagelig og ikke for skinger.

Test af headsettet ved afspilning af film: Til sidst har vi testet headsettet med nogle gode film med en masse lydeffekter, og her brager headsettet igennem igen. Efter at have sat på min flade og set film i to timer måtte kæresten til sidst hive mig væk fra skærmen, hvilket udelukkende tyder på at headsettet uden tvivl falder i min smag hvad angår film.


Headsettet er designet til gameren af gameren, hvortil jeg ikke helt forstår min dårlige oplevelse under gaming, til gengæld var jeg mere end blot tilfreds med lydgengivelsen og lydkvaliteten under afspilning af musik og film.

3.5

Selvom headsettet ikke opnåede at fange min store begejstring under gaming får headsettet stadig en god score på baggrund af oplevelserne med headsettet under afspilning af musik og film.

5

Design er lækkert og intuitivt og formår virkelig at fange ens øjne.

3

Headsettet er virkelig nyskabende hvad angår selve opbygningen og designet, og har aldrig set et lignende headset før.

3.5

Kvaliteten er okay, dog føles det ikke så robust og holdbar som jeg havde af forventning ved første øjekast.

2.5

Prisen er i følge min mening alt for høj med en pris på 999,- DKK. Pt. kan headsettet dog købes for 699,- DKK hos Komplett.dk.

3.5

Alt i alt rammer headsettet en total score på 3½ stjerner, for et intuitivt og nyskabende headset.


The headset is design for gamers by gamers, and this is where i don't fully understand my bad experience during the gaming test, but on the other hand i was really satisfied with the sound quality and reproduction of it while playing music and watching movies.

3.5

Even though the headset didn't achieve to catch my great enthusiasm during the gaming test, the headset still gets a good score, based on my experience with the headset while playing music and watching movies.

5

The design is really beautiful, intuitive and is indeed an eye catcher.

3

The headset is truly innovative in terms of the actual structure and design, and i've never seen anything like this headset before.

3.5

The quality is quite okay, but it doesn't feels as sturdy and durable as i had expected at first glance.

2.5

According to my opinion the price is way to high with a price of 999,- DKK, however, currently the headset can be purchased for 699,- DKK at Komplett.dk.

3.5

All in all the headset scores a total of 3½ stars for an intuitive and innovative headset.

Læst 1452 gange
Log ind for at skrive en kommentar.