Mandag, 20 oktober 2014 09:20

Plantronics BackBeat PRO - Trådløs lyd i verdensklasse

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nu er Plantronics ude med et nyt, smart og lækkert headset. Vi kigger nærmere på det og prøver det af.

plantronics-backbeat-pro

Det nye Backbeat Pro er et over-ear design, som tilbyder aktiv støjreducering og god lyd i mange timer.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1590,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Vi er forpligtet til at holde miljøet sikkert og sundt for alle. Vi er aktivt engageret i at reducere vores globale fodaftryk, og følger den grønne praksis på vores faciliteter. Hos Plantronics, er vores globale team vores mest værdifulde aktiv. Vi er glade for at støtte deres velfærd, udvikling og bidrag til samfundet og miljøet.

plantronics logo

Vores samfund er i centrum for hvor vi bor og arbejder. Vi er stolte af at støtte dem gennem vores bidrag af tid, produkter, fonde og færdigheder. Vores mål er at skabe sikre, komfortable produkter, der er nemme at bruge. Vi støtter den globale indsats for at fjerne farlige materialer fra alle dele af produktionsprocessen og emballage.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1590,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Connection
Wireless Range Up to 100 meters/330 feet from phone or tablet with Class 1 Bluetooth
Multi-Point Simultaneously connect two Bluetooth devices (2H2S)
Misc
In the box BackBeat PRO headphones, 3.5mm audio cable (Apple), USB charge cable, travel sleeve
Wireless Technology
Bluetooth Profiles Bluetooth v4.0 + EDR - A2DP for audio streaming, AVRCP for music controls, Hands-free v1.6 for wideband, and Headset v1.2
Power
Battery Power Up to 24 hours of listening time from rechargeable battery | Up to 21 days standby time | Up to 180 days in DeepSleep mode
Battery Type Rechargeable, non-replaceable lithium-ion
Charge Time Up to 3 hours
Physical
Weight 340 grams
Audio
Noise-cancellation Controllable Active Noise Canceling (ANC) plus Digital Signal Processing (DSP) and dual microphones
Voice Alerts Spoken alerts in 14 language options, which vary by region (US and UK English, Cantonese, Danish, EU-French, German, Italian, Japanese, Korean, Mandarin, Norwegian, Russian, EU-Spanish and Swedish)
Connects To
Mobile Phone Yes
Mobile Phone (3.5mm) Yes
Tablet Yes
Tablet (3.5mm) Yes

Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1590,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1590,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk

 

Plantronics backbeat pro lille0

Så er Plantronics igen ude med en model i Backbeat serien, og denne gang er det et over-ear design, som jo giver en helt anden oplevelse af musikken, end de andre modeller som er in-ear. Her er der fokuseret mere på lyden og er derfor også et headset, der egner sig mere til allround brug, i stedet for de andre, som er super gode til træning og den slags. Det skal så lige siges, at de andre modeller også spiller super godt. Denne model er en trådløs model som har indbygget NFC, som gør det super nemt at tilslutte din enhed til dem. Jeg bruger selv en Android telefon i testen og her virker det jo uden problemer og er meget nemt at arbejde med.

 

Pakkens indhold:

 • Plantronics BackBeat PRO
 • USB kabel
 • Mini-jack kabel med fjernbetjening
 • Transport taske
 • Brugsanvisning

Plantronics backbeat pro lille5 Plantronics backbeat pro lille6

Plantronics backbeat pro lille7 Plantronics backbeat pro lille8
Plantronics backbeat pro lille9

Her skal vi kigge lidt nærmere på de funktioner den har og hvordan den ser ud. Begge øre-kopper har knapper på og en lille ring på højre side, som er til lydstyrke og en i venstre side, så man kan skifte nummer frem og tilbage. Højre kop har også en stor knap, som bruges til at tage telefonen, hvis den ringer, så det også kan bruges som trådløst headset. Udover det, er der en knap til at mute mikrofonen og tænde og slukke for hovedtelefonerne. Venstre side har også en stor knap i midten, som bruges til at starte og stoppe musikken, og det er også her NFC delen sidder, så her skal man holde sin telefon op til for at tilslutte. Venstre side har knappen ANC ( Aktiv støj reducering ), og her kan du tænde og slukke det. I bunden af venstre side er der USB og Mini-jack indgang.

Plantronics backbeat pro lille10 Plantronics backbeat pro lille11

Selve ørekopperne er med et læder lignende produkt og de er faktisk ganske gode at have på. Dog har jeg en tendens til at svede, når jeg sidder med sådan en model. Jeg er mest til dem, der er lavet i stof - måske det var en idé, så man kan skifte dem ud til det foretrukne materiale? Ud over det, så er farve temaet kørt igennem alle steder - selv inde i øre-koppen er der lilla stof som giver et flot look. Inde i kopperne, kan man se om det er højre eller venstre man kigger på. Bøjlen som sidder på toppen af hovedet er også lavet i læder og er blød og rar at have på. Jeg har oplevet at Plantronics og mig er et ret godt match, når det kommer til pasform. Hele headsettet virker meget robust og stærkt og det er et jeg vil bruge meget, til alle slags ting.

Plantronics backbeat pro lille1 Plantronics backbeat pro lille2

Plantronics backbeat pro lille3 Plantronics backbeat pro lille4

Til sidst skal vi lige kigge på det tilbehør der er med og igen ser vi på alle delene, at der er et gennemgående design, som jeg synes er meget flot. Det er ikke så fremtrædende farver, som vi ser på de andre backbeat produkter, hvilket passer mig ganske godt. Den store pose der er med, er lavet at et materiale, som minder lidt om det her brandhæmme tæppe, som man bruger til at slukke brand med - gad vide om det er brand sikkert? Inden i, har det velur, som sikre headsettet ikke bliver ridset, når det er i tasken.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1590,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Så er vi nået til den endelige konklusion, og jeg må sige at de igen har lavet et lækkert produkt, som er rettet til dem, der vil have noget der virker i hverdagen. Det er ikke et high-end headset, men et godt alternativ til et hverdagssæt, der gør det godt og kan holde strøm til mange timers afspilning. ANC delen fungerer super godt og jeg har flere gange brugt det, imens jeg slog græsplænen og her hørte jeg faktisk næsten ikke maskinen kørte. Der er så god balance i ANC delen, at det eliminere stort set alt støj, der er omkring. Batteritiden er fin, for jeg har ikke skullet oplade det endnu og man skulle kunne lytte til musik i 24 timer, uden at skulle oplade det og 24 timers musik er da en del! Byggekvalitet og design er rigtigt godt og jeg synes det er fint, at der er brugt nogle knap så vilde farver, som til de andre modeller, da det her er mere til hverdags brug. Jeg synes på mange måder, at det er et lækkert sæt hovedtelefoner, som gør jobbet godt og det er i balance mellem de dele, der er brugt, så det spiller ganske godt. Jeg vil faktisk gå så langt at sige det er det bedste trådløse sæt, jeg har brugt, til dags dato. Lyden er dog klart bedst, når ANC funktionen er slået fra, så hvis man ikke har behov for den, vil jeg anbefale at man slår det fra. Vi slutter af med et flot 9 tal.
 
plus
 • Flotte og velafbalanceret

Jeg synes der er fin balance mellem farverne og designet er ganske pænt. De kan godt gå til hverdagsbrug, uden at de skiller sig for meget ud.

 • NFC

Med den indbyggede NFC, er det nemt at tilslutte enheder og det er muligt at have op til 2 enheder tilsluttet af gangen.

 • Batteritiden

Det er jo noget, som normalt er et problem, men det ser ud til at Plantronics er kommet ud med noget, som kan holde strøm i op til 24 timer.

 • Pasformen

Det er jo en relativ ting, som man ikke kan tage over en kam. Jeg synes de sidder super godt og det eneste jeg bemærker er, at de er en smule varme at have på, med de læderpuder der er.

 • ANC ( Aktiv støj reducion )

Denne feature er bare i orden og den fungere bare - der er intet at klage over her.

 • Slukker selv, når de bliver taget af

Der er en funktion som gør at de selv slukker for lyden / pauser musikken / starter musikken igen når man har haft headsettet af og på igen. Det synes jeg er vildt smart og meget anvendeligt.

 
minus
Jeg kan kun sige en ting, som jeg ikke bryder mig om, og det er de ørepuder er lavet i læder. Det er jeg sikker på der en smagssag, så mange vil nok fortrække læder frem for stof.
overallscore9 
silver
 

 
Then we've come to the final conclusion, and I must say that they’ve, again, made a great product, that’s addressed to those, who want something that works, in everyday life. It is not a high-end headset, but a good alternative to an everyday unit, which is doing well and can hold power, for many hours of play. The ANC part works extremely well and I have repeatedly used it, while I was mowing the lawn, and I didn’t hear the machine was running. There’s such good balance in the ANC part, that it almost eliminate all noises around it. Battery life is fine, because I have not had to charge it once and you could listen to music for 24 hours without having to recharge it, and 24 hours of music is a lot! The build quality and design is very nice and I think it's great that the colors are discreet. I think, in many ways, it's a nice set of headphones, that’ll do the job well. In fact I would go as far to say it is the best wireless set, I've used to this date. The sound is clear; however it’s best when the ANC function is turned off, so if you do not need it, I recommend that you turn it off. We conclude with a nice score of 9.
 
plus
 • Nice and well balanced
I think there is a fine balance between the colors, and the design is quite nice. They can go for everyday use, without standing out, too much.
 • NFC
With the built-in NFC, it's easy to connect devices and it is possible to have up to two devices connected at a time.
 • The battery life
That is something, which is usually a problem, but it seems that Plantronics has come out with something that can hold a charge for up to 24 hours.
 • Form fit feature
I think they are super good and the only thing I noticed, was that they are a bit warm to wear, with the leather cushions on.
 • ANC ( Active noise control )
This feature is simply alright and it’s working - there's nothing to complain about here.
 • Power off, when they are taken off
There is a feature, which makes them, turn off the music / pause the music / start the music, when you take the headset on and off. I think that's really smart and very useful.
 
minus
I can only say one thing that I don’t like, and that is the ear pads are made of leather. I'm sure that’s a matter of taste, so many will probably preferable leather rather than fabric.
 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1131 gange
Log ind for at skrive en kommentar.