Mandag, 26 maj 2014 09:41

Plantronics Backbeat FIT - Dyrk sport med lækker lyd

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er tiden kommet til at kigge på et headset fra Plantronics, Plantronics er mest kendt for deres gode håndfri sæt til mobil telefoner.

Start-billede-plantronicsfit

Nu er de så ude med et trænings headset som har en bøjle der går bag nakke og hjælper med at holde det på plads.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 819,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 

Vi er forpligtet til at holde miljøet sikkert og sundt for alle. Vi er aktivt engageret i at reducere vores globale fodaftryk, og følger den grønne praksis på vores faciliteter. Hos Plantronics, er vores globale team vores mest værdifulde aktiv. Vi er glade for at støtte deres velfærd, udvikling og bidrag til samfundet og miljøet.

plantronics logo

Vores samfund er i centrum for hvor vi bor og arbejder. Vi er stolte af at støtte dem gennem vores bidrag af tid, produkter, fonde og færdigheder. Vores mål er at skabe sikre, komfortable produkter, der er nemme at bruge. Vi støtter den globale indsats for at fjerne farlige materialer fra alle dele af produktionsprocessen og emballage.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 819,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 
Hands-free Options  
Bluetooth Headset Yes
Connection  
Type Bluetooth® v3.0
Wireless Range Up to 33 feet/10 meters range
Multi-Point Eight‐device memory
Voice Commands  
Enhanced Services Status alerts
Wearing Style  
Behind-The-Head Yes
Wireless Technology  
Bluetooth Yes
Carrying Case  
Carrying Case Yes
Power  
Battery Power Up to 8 hours listen time/Up to 6 hours talk time
Charger Type Micro USB Charging
Physical  
Weight 24 grams
Audio  
A2DP Yes
Connects To  
Tablet Yes
Mobile Phone Yes
Controls  
Call Answer/End Yes

Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 819,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 
 
 

Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 819,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk

Plantronics backbeat fit0 

Denne gang er det så et Backbeat FIT vi skal have kigget på, det som gør det her headset til et sports headset er at det har den bøjle der går bag om hovedet og sørger for at det ikke falder af, en anden ting der hjælper til det er også de bøjler der går bag øret også er der den del der går ind i øret, så hele 3 steder er der lavet ting som hjælper med at holde det fast på hovedet når man dyker sport.

 

Pakkens indhold:

 • Plantronics Backbeat FIT
 • Taske / mobil holder
 • Brugsanvisning

Plantronics backbeat fit1 Plantronics backbeat fit3

Jeg vil starte med at fokusere på knapperne som er på hver side af høretelefonerne, den ene side har Play/Pause knap, og den anden side har en knap til at tage telefonen med så det også kan bruges som håndfri. Udover de funktioner er der også nogle medie funktioner i det som er at skifte nummer og skrue op og ned.

Plantronics backbeat fit4 Plantronics backbeat fit5

På disse 2 billeder kan vi se både den del der går ind i øret og den bøjle der går bag øret, når man først har fået det sat på hovedet så sidder det bare godt fast og ryger bestemt ingen steder. Ved længere tids brug kunne jeg mærke jeg fik lidt ondt hvor de gummi stykker sidder ind i øret, det er ikke sikkert det er et problem med headsettet det kan ligeså godt være mit øre der ikke passer perfekt der til, de kan jo ikke lave et produkt der passer alle perfekt. Udover det så er jeg egentlig meget tilfreds med pas formen.

Plantronics backbeat fit6 Plantronics backbeat fit7

Her er så en lille bonus i det her sæt, der medfølger en lille taske til at opbevare det i. Når man så skal bruge det kan man vende den rundt på vrangen, og BUM så er det en arm taske til din mobil telefon, det må da siges at være udnyttet godt.

Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 819,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 

Jeg har testet det igennem nogle uger og jeg var egentlig ret hurtigt overbevist om at det er et godt product, lyden er OK taget alt i betraktning og det sidder super godt fast. Dog som jeg har skrevet før så fik jeg lidt ondt inde i øret af at bruge det for mange timer, det er sikker det gummi stykke som måske er lidt stort til mit øre, men udover det så er det super fedt og det holder strøm ganske godt. Posen/Armbåndet virker også godt og sidder godt på armen ude at glide ned, det kan dog godt være lidt en udfordring at have alt der nede i når man skal have hovedtelefonerne der i også.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 819,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 
Den endelige konklussion er ret nem i dette tilfælde, det er et godt og solid produkt som lever op til de krav jeg har til det, man ønsker jo nok altid bedre lyd men det er begrænset hvor meget man kan forvente af sådan et sæt. Når vi snakker sport er det også mest et spørgsmål om at have noget musik i ørene når man kæmper løs, Jeg har brugt det til cykling og lidt løb (Kondien var ikke helt i top) og her er det altså bare helt perfekt, man er ikke bange for at det falder af eller lignende og der er ingen trælse ledninger der hænger og dingler.
 
plus
 • Pasformen
  Jeg er ret sikker på at der er mange der vil finde det yderst behageligt at have på og vil mærke at det bare sidder der uden man skal være nervøs for noget.
 • Tasken
  Tasken er en mega fed ting som jeg ser meget nyttig i det her tilfælde både taske og armtaske til mobilen når man dyrker sport.
 • Trådløst
  Den trådløse del er et af de største plus'er der er da det gør det hele meget nemmere når man skal have det med på tur.
 
minus
 • Farverne
  Jeg ved godt vi snakker et trænings sæt men jeg er ikke vild med farven.

Passform

Jeg må hellere skrive her at det i nogle tilfælde kan give en smugle ondt i øret der hvor de sidder.

overallscore8 
silver
 

 
The final Conclusion is quite easy in this case, it's a good, solid product that meets the requirements I have, you always want better sound but it's limited how much you can expect from such a set. When we're talking sports use, it is up to you, if you want to have some music in your ears when you are working out. I have used it for cycling and a little running (my general fitness was not very good) and here it is just absolutely perfect, you are not afraid that it falls off or somthing like that, and there are no ugly wires hanging and dangling.
 
plus
 • The form fit
  I am pretty sure that there are many who will find it extremely comfortable to wear and will feel that it's just sitting there with no one should be worried about anything.
 • The bag
  The bag is a cool thing that I see very useful in this case both the bag and arm bag for mobile phone during sport activities.
 • Wireless
  The wireless connection part is one of the biggest pluses, because it makes it a whole lot easier when you have to take it on a trip.
 
minus
 • The colors
  I know we talk about a training set but I'm not crazy about the color.
 • The Form fit
  I'd better write here that in some cases lead to a bit sore ears where they sit.
 
overallscore8
silver
Læst 679 gange
Log ind for at skrive en kommentar.