Torsdag, 02 januar 2014 20:08

Meze 11 Classics

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang skal vi kigge på et in-ear headset fra Meze Headphones.

Start-billede-meze-classics

Dette headset er lavet i træ og er af virkelig høj kvalitet, det gælder både lyden og materialerne.


Produktet er udlånt af: Meze
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: Mezeheadphones.com
 

Meze er født ud af vores passion og engagement i ren lyd. Vi elsker musik og vi elsker ting, der er godt lavet.

meze logo

Meze hovedtelefoner legemliggøre de klassiske værdier for klarhed, balance og harmoni. Dette er ikke en tendens, og det er ikke beregnet til blot at vare i en sæson. Disse er tidløse og klassiske enheder, som man falder for!


Produktet er udlånt af: Meze
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: Mezeheadphones.com
 

Speaker size 8mm Neodymium
Frequency response 16Hz-24KHz
Sensitivity 101+/-2dB At 1KHz1mW
Impedance 14 Ohm
Rated input power 3mW
Plug 3.5mm gold-plated

Produktet er udlånt af: Meze
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: Mezeheadphones.com

 


Produktet er udlånt af: Meze
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: Mezeheadphones.com

 

pic2
Hele sættet kommer i en lille lækker taske, så det er nemt at holde styr på alle delene. Dette gør det også nemmere at transportere rundt, uden at skulle have en kamp med ledninger der sidder fast i alt. Tasken er lavet i et stift materiale, som bestytter det hele godt.
pic3
Her er selve in-ear delen som er lavet i træ, jeg er meget imponeret over hvor lækkert det er lavet og en anden ting som jeg virkelig vægter højt, er at det næsten intet vejer. Andre jeg har prøvet, virker tunge i øret og dermed synes jeg at de bliver ubehagelige at gå rundt med. Dette er dog ikke tilfældet her, da de er så lette at man efter ganske kort tid slet ikke bemærker at de er der.

pic6 pic5

pic7 pic8

Ledningerne er betrukket med en sort kabelstrømpe, som både hjælper med at gøre dem stærkere og at de er nemmere at vikle ud. Vi ved jo alle sammen at kabler har en tendens til at ville vikle sig ind i sig selv, og alt omkring sig. Stikket er let bøget og har en guldbelagt overflade for bedre forbindelse. Mikrofonen er udemærket og kan fint bruges til samtaler.

Produktet er udlånt af: Meze
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: Mezeheadphones.com
 
 • Generelt brug
  Efter jeg fik det hjem har jeg kun brugt det da det faldte lige i min smag, det er brugt til træning og i andre samhæng hvor jeg har skullet høre musik, tasken er god at have til at transportere det i lommen uden det bliver skadet og ledningerne er glatte og gode til ikke at blive viklet sammen.
 • Lyden
  Da jeg først fik dem i hånden synes jeg det virkede til de var en form for discount varer, det ændrede sig dog da jeg fik dem sat til og begyndte at lytte til dem, de spiller utroligt godt og gengiver lyden virkelig flot, de kan godt have en tendens til at mudre lidt hvis det er rock med meget oven i hinanden eller synes jeg lydoplevelsen er meget bedere end jeg kunne have håbet på da jeg fik dem hjem.

Produktet er udlånt af: Meze
Prisen på produktet: 485,-
Produktet kan købes her: Mezeheadphones.com
 
Vil du have noget der skiller sig ud, både udseendesmæssigt og lydmæssigt så er dette måske lige noget for dig. Meze har formået at lave et headset som både er unikt og spiller super godt, det er lavet i træ og har dermed også en finish som vi ikke ser andre steder. Der medfølger en god omgang tilbehør så man har hvad man skal bruge for at kunne lytte til god musik.
 
plus
 • Designet
  Cool ide med det træ, som headsettet er lavet i, det er også med til at gøre dem ultra lette så de er meget behagelige at have i ens ører.
 • Ledning
  Ledningen er sleevet i stærkt sleeve som har flere gode egenskaber, både at det gør kablet stærkere og også hjælper til at kablerne er nemmere at vikle ud når de er kludret sammen hvilket er meget svært at undgå
 • Lydkvaliteten
  Jeg meget imponeret over lyden. De sparker virkelig røv og lyden er rigtig god. Der findes alt for mange dårlige in-ear headsets derude, som ikke lyder godt selv om de skulle være fantastiske.
 
minus
 • Mudret lyd
  Det eneste jeg kan tilføje her er at de kan have en tendens til at mudre i lyden når der er mange instrumenter der spiller på én gang, dette er dog noget jeg tit oplever og de er levere stadig lyden meget bedre end andet jeg har hørt.
overallscore8 
silver
 

 
Do you want something that stands out, both in appearance and sonically then this might be just the thing for you. Meze has managed to make a headset that is both unique and plays super well, it's made ​​of wood, and is thus a finish as we do not see elsewhere. Includes a good game of accessories so you have what you need to listen to good music.
 
plus
 • The design
  Cool idea with the wood that the headset is made of, it also helps to make them ultra light so they are very comfortable to wear in your ears.
 • The cord
  The cord is wrapped in a strong cable sleeving which has several good qualities, both that it makes the cable stronger, but it also makes the cables easier to wrap out when they are muddling together which is very hard to avoid.
 • The sound quality
  I'm very impressed with the sound. They really kicks ass and the sound is pretty good. There are too many bad in-ear headsets out there that does not sound good even though they should be amazing.
 
minus
 • Muddy sound
  The only thing I can add here is that they may tend to muddy the sound when there are many instruments playing at once, this is something I often encounter and they are still delivering the sound much better than anything else I've heard.
 
overallscore8
silver
Læst 976 gange
Log ind for at skrive en kommentar.