Lørdag, 09 august 2014 09:07

Logitech UE 900s - Til dig der vil have god lyd i in-ear klassen

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er det tid til vi skal kigge på Logitech' UE 900s in-ear høretelefoner, det er et ret hypet set som jeg ser frem til at teste.

Logitech-UE900s

Det er spækket med udstyr og tilbehør så man kan få dem til at side bedst muligt og dermed også spille bedre.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 3563,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.
logitech logo
Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 3563,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
EARPHONE TYPE In-ear
DRIVER TYPE 4 proprietary precision balanced armatures
IMPEDANCE 30 ohms, 1 kHz
SENSITIVITY 101.2 dB (50mW, 1 kHz)
FREQUENCY RESPONSE 20 Hz - 20 kHz
NOISE ISOLATION 26 dB
CONNECTION 3.5 mm (1/8 inch) gold plated
CABLE LENGTHS 48 inch (121.9 cm)

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 3563,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 3563,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Logitech UE900s lille3
Så er det tid til vi skal kigge på designet af det her sæt høretelefoner, det er jo nok oppe i den klasse man vil kalde professionel udstyr da de har en ret høj pris, det skal vise sig om de lever op til mine forventninger, Logitech er jo nok mest kendt for deres G serie af gaming udstyr som jeg før har testet en del af og her er deres høretelefoner ikke så meget min kop te da de er bygget til gaming og ikke til musik, det er så her deres UE serie kommer ind i billedet og dem skal vi nu til at kigge på.

 

Pakkens indhold:

 • Logitech UE 900s
 • 6 x silikone øre propper
 • 6 x memory skum øre propper
 • 1 x ledning med fjernbetjening
 • 1 x ledning uden fjernbetjening
 • Rense sæt
 • Opbevarings taske
 • Opbevarings hård kassen
Logitech UE900s lille0 Logitech UE900s lille7
Logitech UE900s lille8 Logitech UE900s lille11
Her skal vi kigge på selve højtaler delen, det smarte her er at man kan skifte kablet på dem så man kan vælge imellem en blå ledning med fjernbetjening og mikrofon på og en uden fjernbetjening hvis man ikke har brug for den, det er bare små stik som man nemt kan klikke fra hinanden og skifte over til den anden ledning. Som det ses så er selv højtaler kabinettet lavet i blå gennemsigtig plastik så man kan se alt der er inden i, det giver et meget fedt look, bagenden er i sort piano lak som også giver dem det elegante udseende med i pakken, når man tager dem op af pakken er de ikke monteret med øre propper her skal man vælge sin størrelse fra den med følgende kasse.
Logitech UE900s lille6 Logitech UE900s lille1
Logitech UE900s lille2 Logitech UE900s lille9
Her tager vi et nærmere kig på de 2 kabler der er med i kassen, som det ses er der en blå og en sort, ud over farven er forskellen at den blå har fjernbetjening samt mikrofon og den sorte er uden, her kan man så vælge om den skal være der eller ej, fjernbetjeningen har 3 knapper som kan styre din smartphone eller andet man nu hære musik fra hvis det understøtter det. Til sidst kan man se at der er sat en hætte på som viser at kablet er testet og fungere som det skal, lille lækker detalje synes jeg.
Logitech UE900s lille4 Logitech UE900s lille5
Her ser vi så på alt det tilbehør der er med, som det tydeligt ses er der en del øre propper med så man kan skifte imellem dem til man finder den helt rette, det er ikke nødvendigvis den sammen størrelse man skal bruge til begge øre da man godt kan have lidt forskellige størrelse øregange, det er super fedt at de er udstyret med så meget så man kan få dem til at sidde helt rigtigt. Til sidst er der 2 tasker med hvor den ene er lavet i hårdt plastik til dem der måske har tendens til at have dem med steder hvor de kan få stød eller slag, der er også en fin lille stof pose man kan have dem med i.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 3563,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Så skal jeg have skrevet lidt om hvad jeg synes om det her set, jeg vil starte med at sige jeg har haft en del in-ear modeller gennem tiden og har faktisk aldrig været super glad for den slag høretelefoner. Det har Logitech lige ændret med deres høretelefoner fra UE serien, jeg har aldrig haft et set der sidder så perfekt i øret og samme tid spiller ret godt, jeg er imponeret over så stort et område de dækker, jeg oplever tit at der enten mangler bund eller top, her er de meget afbalanceret så de faktisk spiller helt godt, man bliver ikke lytte træt af at høre på dem og kan lytte til musik i flere timer uden det er et problem, pasformen er helt i top og jeg fandt ret hurtigt den størrelse jeg skulle bruge og fik justeret bøjlerne så de sidder fast og godt. De er også udstyret med en del udstyr med så man kan justere dem til at passe perfekt samt en taske og en hård kasse til at beskytte dem i. Jeg har kort sagt kun rosende ord at sige om dette set og jeg ser ikke nogle mangler eller negative ting ved dem.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 3563,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Så skal vi til de rosende ord om det her set in-ear høretelefoner. Det er uden tvivl det bedste set jeg nogensinde har hørt når vi snakker om in-ear modeller, ikke nok med de spiller fantastisk så sidder de også perfekt på mine øre og det er første gang jeg har oplevet de sidder så godt og ikke genere efter længere tids brug. Jeg oplever dem som yderst afbalanceret også har de den egenskab at man får lyst til at lytte mere til musikken da man ikke bliver lytte træt af dem. Tilbehørs delen er også i top så her går man ikke ned på udstyr, det skulle da lige være en lille DAC til at forbedre dem endnu mere.
 
plus

Lyd oplevelsen
Jeg har ikke oplevet en lydoplevelse så god som denne i et sæt in-ear høretelefoner, jeg oplever ikke på noget tidspunkt at jeg bliver lytte træt, de er utroligt godt afbalanceret og spiller meget detaljeret af sådan et sæt og være, dermed må de have et stort plus her.

Pas formen
Her er det også noget af det bedste jeg har prøvet og oplevet når vi snakker in-ear, efter kort tid mærker man slet ikke de er der

Tilbehør

Der er godt med tilbehør som gør det muligt at få dem tilpasset perfekt til ens øre, bøjlen bag øret gør også et godt stykke arbejde med at holde dem på plads samt at kablet ikke lige kommer i vejen.

 
minus
Der er absolut intet at påpege som minus her så Logitech' UE 900s lever fuldt ud op til mine forventninger og måske endda lidt til.
overallscore10 
gold
 

 

I will make a little fictive applause for these in-ear headset, they are by far the best in-ear headset I have ever tried. Not only is the sound sublime, but the fit of the headset is just marvelous I have never tired anything that fitted so well. The dose not even bother after hours of play, they are just so comfortable. The headset itself is well balanced the level of the treble and the bass is just excellent. They also got the “feature” that makes me want to listen to more music, because of the fit alone. The accessories is also great. You have no shortcomings there what so ever. Maybe a little DAC cloud have been an option, to improve them even more.

 
plus
 • The sound experience

I have never experienced any sound like the sound you get in this in-ear headset compared to other in-ear headsets. I never experience that I am getting tired of the sound form the headset; they are so well balanced in the sound experience, and has a very high detail level in the sound. Taking in to account that this is an in-ear headset, that is a huge plus.

 • The fit

In addition, the fit is the best I have ever tried, when we are talking about in-ear headsets, after a short period of time you do not even recognize they are in your ears.

 • Accessories

There are a plenty of accessories to make the headset fit you in any way. The earpiece is also a very nice thing it helps the headset to stay in its place, and keeps the cord away.

 
minus

There is nothing bad to say about this headset. The Logitech UE 900s is fully filling my expectations and maybe a bit more than that.

 
overallscore10
gold

Yderligere information

Læst 836 gange
Log ind for at skrive en kommentar.