Fredag, 31 maj 2013 19:03

Logitech G230 - Et fornuftigt headset til prisen

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er den nye G-Serie kommet ud, og vi skal kigge på det nye G230 headset fra Logitech.

g230

Kig med når vi kigger på hvad det har af muligheder, og hvordan det spiller.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 429,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.

logitech logo

Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 429,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Headphone Driver: 40mm
Frequency response: 20Hz-20KHz
Impedance: 32 Ohms
Sensitivity: 90dB SPL/Mw
Microphone Pickup pattern: Cardioid (Unidirectional) Type: Pressure Gradient Electret Condenser
Frequency response: 50-20KHz
Sensitivity: -40dBV/Pa re: 0dB = 1 Pa, 1KHz
Test conditions: 3.0V, 2.2K Ohm

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 429,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Jeg har lavet en video som viser første gang det blev åbnet og hvad mit første hånds indtryk er af dette headset.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 429,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pics6

Dette flotte headset er nyt i G-Serien, og det er bestemt ikke blevet mindre attraktivt. Der er lavet en hel del forbedringer, både af designet og ydeevnen som til sammen gør dette til et absolut fedt headset. De er gode til at holde det cool design, uden det bliver for meget.

Pics1

Der er lavet således at det kan ligge med ørepuderne nedad, som gør at det ikke så let bliver ridset. Dette er dog også med til at gøre headsettet mere fleksibelt når det skal med i tasken o.lign.

Pics2

Det er den velkendte mikrofon som ligeledes bliver brugt på deres andre headsets i G-serien, denne mikrofon meget fleksibel og er nem at skubbe væk, når man ikke bruger den.

Pics3

Alle led og mekaniske dele er lavet i stærke, men også meget lette materialer som giver headsettet en samlet vægt på blot 296 gram, hvilket er inklusiv ledningen.

Pics4

Ørepuderne er noget jeg har bidt meget mærke i, de er så lækre at have på og de sidder helt perfekt uden at trykke eller irritere huden omkring ørerne. De er lavet i en form for perforeret stof, som giver en god ventilering omkring ørerne og gør at man ikke så let bliver svedig når man har siddet med headsettet på i flere timer af gangen.

Pics7 Pics8

Pics9

God fjernbetjening som kan styre lydstyrke og slukke for mikrofonen. Stikkende virker stærke, så man behøver ikke at bekymre sig om hvorvidt de ikke kan holde til at blive taget ud og sættes i mange gange. Når vi kommer til ledningen så er der også sket fremskridt her. Ledningen er meget lang og er betrukket med en meget stærkt kabelstrømpe, som beskytter den og gør at den ikke så let vikler sig ind i sig selv, eller andet som ledninger nu kan sidde fast i.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 429,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Jeg har nu brugt headsettet i et par uger, og har dannet mig et godt indtryk af headsettes formåen i flere sammenhæng. Det er meget individuelt hvad man forbinder med god lyd i et headset, så der kan sikkert være nogle der mener noget helt andet end jeg gør.

 • Pasform:
  Jeg kan ikke komme i tanke om at jeg nogensinde har eget et headset som har haft så god en pasform. Headsettet har en super lav vægt, hvilket spiller en virkelig stor faktor når man sidder med det i mange timer om dagen. Ørepuderne er lavet i et perforeret stof materiale, som ikke klistre eller irritere huden. De små huller i stoffet sørger for at der kommer luft ind til ørerne, så man ikke får skader ved brug i mange timer.
 • Musik:
  Jeg synes faktisk det klare sig ganske godt til musikafspilning. Dette afhænger jo uden tvivl af ens lydkort i computeren. Til testen af headsettet har vi brugt et ASUS Xonar Essence ST lydkort, som er et high-end lydkort og leverer en virkelig god lyd. Det eneste jeg som sådan har at sige, er at lyden godt kan knække lidt når man skruer lydstyrken op på det maksimale.
 • Spil:
  Der er klart lagt mange kræfter i at det skal yde godt under spil. Der er godt med ryk på når der bliver skudt omkring en i FPS (first-person-shooter) spil. Jeg har testet det i COD: Black Ops II og her er det uden tvivl et super godt headset, som giver en fed oplevelse, og lyden spiller virkelig en stor rolle hvad angår spil.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 429,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Man må jo tilstå at Logitech laver mange fede produkter, og headsettet her er ikke en undtagelse. Jeg er overrasket over hvor lav en vægt dette headset har, og det er faktisk en ting jeg ikke har tænkt så meget over før. Dette har en virkelig stor betydning, når man skal sidde med headsettet i længere tid af gangen. Oftest afspejler vægten af et produkt om kvaliteten er god eller ej, dette er dog ikke tilfældet med dette headset. Lydmæssigt klare det sig rigtig godt.
 
plus
 • Jeg er virkelig imponeret over lyden
  Hvad angår afspilning af musik, taget i betragtning af at dette er et headset som er rettet mod gaming.
 • Flot og diskret design
  Som kan bruges til alle aldersgrupper og formål.
 • Vægten og ørepuderne er en stor fordel
  På dette sæt, for ikke at nævne den lange og stærke ledning.
 • På trods af den lave vægt
  Virker det stærkt og solidt.
 • Der er kun to mini-jack stik at holde styr på
  Så det er ikke nogen videnskab at tilslutte headsettet. Fjernbetjeningen er nem og enkel, tilpasningen er også nem og hurtig, og er faktisk ganske nemt at få til at sidde perfekt.
 
minus
 • Intet.
overallscore8 
silver
 

 
One must confess that Logitech makes a lot of cool and neat products, and this headset is not an exception. I'm really surprised of the weight of this headset, and I must confess that I haven't thought that much about it before, but this is actually a really important thing, if you're going to wear the the headset for long periods. Usually you can tell if the product is good or not, just by the weight, but this isn't the case with this headset. Sound wise it's nothing less than perfect!
 
plus
 • I must say that I'm impressed with the sound quality
  In terms of music playback, considering that the headset is aimed at gaming.
 • Neat and discreet design
  Which can be used by all ages and purposes.
 • The weight and the earcups is really and advantage
  Not to mention the long and strong cable.
 • Despite the low weight
  It seems strong and solid.
 • You've only got to keep track of two mini-jack connectors
  So it isn't any science to connect the headset. The remote is easy and simple and straightforward, and adjusting the headset to fit your own head is just as easy as 1-2-3.
 
minus
 • Nothing.
 
overallscore8
silver
Læst 1119 gange
Log ind for at skrive en kommentar.