Mandag, 27 januar 2014 08:53

Func HS-260

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er Func på banen igen, denne gang med et lækkert gaming headset som vi idag skal kigge på.

Func HS 260

Func vil på banen med en masse eksklusivt gaming udstyr hvor kvalitet er i højsædet.


Produktet er udlånt af: Func
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 

Func vil endnu engang omdefinere spiloplevelsen med nye banebrydende produkter. I 2012 besluttede Func at det var tid til at forny deres udseende og brand. Men at bringe Func tilbage på banen er meget mere end blot kosmetiske ændringer, det handler om at forbedre hele spiloplevelsen på en god og meningsfuld måde.

func logo

Det der ser simpelt og indlysende ud for det utrænede øje, er for Func en kompleks udfordring. Selve udtrykket "ergonomi" er meget brugt i dag, men Func har brugt over 100 timer på blot at studere den menneskelige hånd, og hvordan musens krop kan forbedres. Derudover har Func brugt adskillige timer på at finde den perfekte placering af knapperne, og testet mere end 200 forskellige overfladematerialer, i jagten på det perfekte!

Produktet er udlånt af: Func
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 
Tech. Specs Driver: 50mm, tuned and paired
Acoustic construction: Closed
Frequency response: 20-20 000 Hz
Impedance: 32 Ω
Cable length: 3m
Connection: 2 x 3.5mm
Dimensions & Weight 180x105x194 mm / 7.08x4.13x7.64 in
0.37 kg / 0.77 lbs
System Requirements 3.5mm Audio/Mic jack

Produktet er udlånt af: Func
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 

Produktet er udlånt af: Func
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 

Pic12 

Her er hele pakkens indhold som man modtager det, der er det man har brug for, der er faktisk lidt mere til da man her kan skifte ørepuderne ud, jeg er mest til dem i stof så det er klart min fortrukne.

Pakkens indhold:

 • Func HS-260
 • 2 x læder ørepuder
 • 2 x stof ørepuder
 • Løs mikrofon
 • 3m Ledning
 • Brugsanvisning

Pic2 Pic3

Hele headsettet er lavet i nogle ret stærke materialer som virker til at være super gode, det virker meget robust men stadig uden at være for tungt at sidde med længe, når det er monteret på hovedet synes jeg at det sidder meget behageligt samt at der er en smugle udluftning i så man ikke sidder og sveder for meget, den del er meget vigtigt for gaming headsets da de tit er noget man sidder med flere timer af gangen, Designet er også yderst lækkert at se på, det er noget Func er gode til, med deres matte serie rammer de plet på mange af de gamere jeg kender som gerne vil have noget som ser lækkert ud uden at det ligner noget der høre til på en 13 årigs værelse.

Pic7 Pic4

Designet er meget enkelt men alligevel fryder det øjet med de små chrome detaljer der er og metal dele som har fået en børstet overflade, alt dette flyder super godt sammen med den matte overflade resten af headsettet har.

Pic11

Her har jeg taget et billede hvor man kan se enheden der sidder i dette headset, den er faktisk en del mindre end jeg regnede med men den kan nu stadig godt give fede effekter, det er ikke altid størrelsen på enheden der tæller.

Pic13 Pic16

Func har gjort en stor indstats for at man skal have frihed og have mulighed for at vælge hvad side man vil montere mikrofon og kabel, så det vil sige at man kan selv vælge om man vil montere det ene eller det andet i det 2 huller der er i bunden af headsettet, ud over det så har de stadig holdt et utrolig lækkert design hele vejen igennem uden undtagelser.

Pic1 Pic0

Som tilbehør er der 2 ekstar ørepuder som giver den frihed at man kan vælge om det skal være læder eller stof puder man vil have på. Ud over det er der en super fed og 3m lang ledning med som virkerlig er nødvendig i stedet for de her korte kabler som ikke kan nå og irretere når man spiller.


Produktet er udlånt af: Func
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 

Jeg har gennem nogle dage brugt dette headset både til musik, spil og til skype samtaler, Det kan bruges til det hele men har klart sin force ved gamin,g og det er klart det som det egner sig til. Når man lytter til musik er det hele meget skarpt, og der mangler en del bas. Tilgengæld så er det super godt til spil og tale, man skal lige huske her at dette headset har ikke indbygget lydkort, så jo bedre lydkort du sætter foran det, jo bedre lyd kommer der som regel også ud. Jeg har under testen brugt et Creative Soundblaster-Z, som jeg synes gør det utroligt godt til en fornuftig pris.

Pasformen er også god ihvertfald til mig, det kan variere hvordan det passer til hovedet, men jeg synes det sidder godt og er meget fleksible hvad andgår indstillinger og tilpasning.

 

Produktet er udlånt af: Func
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 
Func har formået at lave et headset som lever op til de standarter de selv har sat med deres andre produkter, det er meget velegnet til spil og pasformen er super god. Dertil ser det også super fedt ud og har alle de ting som jeg ser nyttige ved et gaming headset, og det er med til at gøre dette headset meget attraktivt.
 
plus
 • Designet er typisk Func-design
  Designet taler for sig selv, og er man er til Func's produkter så er man helt sikkert også en fan af dette headset.
 • Tilbehøret og ørepuderne
  Lækkert med en god lang ledning som giver en længere afstand og den frihed man har brug for. En anden ting som jeg har hæftet mig ved, er at der medfølger to set ørepuder, som man nemt kan skifte ud og dermed lave det lige som man vil have det.
 • Lyden er fantastisk
  Lyden synes jeg er super fin til spil og tale.
 
minus
 • Musikafspilning
  Man kan jo ikke forvente at et gaming headset kan afspille musik, men jeg synes dog det må være muligt at ramme en fin mellemvej, hvor begge dele er fornuftige.
overallscore8 
silver
 

 
Func has managed to make a headset that meets the standards they have set themselves with their other products, it is very suitable for gaming and the fit is super good. In addition, the look is also super cool and has all the things that I find useful in a gaming headset, and it helps to make this headset very attractive.
 
plus
 • The design is typical Func-design
  The design speaks for itself, and if you are into Func's products then you'll certainly be a fan of this headset.
 • The accessories and the earcups
  Delicious with a good long cord which gives you a longer distance and you a longer freedom you need. Another thing that caught my attention, is that there's included two sets of earcups, which you can easily switch out and thus make it just as you want it.
 • The sound is great
  In my opinion the sound quality is great for games and talking over Skype etc.
 
minus
 • Playback of music
  You can't expect that a gaming headset can play music, but I think, however, it should be possible to hit a nice middle way where both parts are reasonable.
 
overallscore8
silver
Læst 816 gange
Log ind for at skrive en kommentar.