Onsdag, 21 januar 2015 11:33

Corsair Vengeance 1500 - Til dig der vil have god lyd til gaming

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er det tid til vi skal kigge på det nye Corsair Vengeance 1500 headset, det er med det nye design, som ikke alle har vænnet sig til endnu. Det er en model med USB og indbygget lydkort. Der er ingen tvivl om at det her headset, er til gameren.

Corsair Gaming 1500

corsair logo

Grundlagt som Corsair Microsystems i 1994 Corsair udviklede oprindeligt Level 2 cache moduler til OEM'er. Efter Intel indarbejdede L2 cache i processoren med udgivelsen af ​​sin Pentium Pro processor familie, så fik Corsair ændret sit fokus til DRAM-moduler, primært i server-markedet. I 2002 begyndte Corsair med sin forsendelse DRAM-moduler, der specifikt var designet til at appellere til computer overclocking entusiaster. Fra sine rødder i high-performance hukommelse, har Corsair udvidet sin prisbelønnede produktportefølje til at omfatte ultra-effektive strømforsyninger, byggevenlige kabinetter, banebrydende CPU kølere, lynhurtige solid state drev, og andre vigtige systemkomponenter. Corsair er en global virksomhed fører innovative, højtydende komponenter til pc gaming markedet. Med speciale i meget høj ydeevne hukommelse, ultra-effektive strømforsyninger, og andre vigtige systemkomponenter, vores produkter er valget af overclockere, entusiaster og gamere overalt. Corsair's produkter sælges til forbrugere i over tres lande verden over, primært gennem førende distributører og forhandlere.


Specifikationer

Frequency Response 40Hz – 20kHz 5/-5dB, -10dB @ 35Hz
Impedance 32 Ohms @ 1kHz
Drivers 50mm
Connector USB
Cable Length 3m
Type Unidirectional noise-cancelling condenser
Impedance 2.2k Ohms
Frequency Response 100Hz to 10kHz
Sensitivity -44dB (+/-3dB)
Warranty Two years

Video


Design & Features

Corsair gaming 15000Corsair gaming 15001

Vi starter som vi plejer, med at kigge på designet og hvordan det er bygget op. Jeg har nok haft lille svaghed for deres design, det er dog det første Corsair headset, som jeg har haft i hænderne. Nu glæder jeg mig bare til at prøve det af, men først og fremmest skal vi først lige have kigget på de ting der er med, og hvad egentligt kan.

Pakkens indhold:

 • Corsair Vengeance 1500
 • Brugsanvisning

Corsair gaming 15004Corsair gaming 15005

Som en start vil jeg starte med at kigge på de lækre stof ørepuder, som er min fortrukne løsning. For mit vedkommende har jeg det bedst med stof ørepuder, da det ikke lukker helt tæt, og slet ikke på samme måde lukker af for luften til huden. For så snart jeg får et læder eller kunstlæder headset på, så sveder jeg og får en træls indelukket fornemmelse. Jeg skal dog ikke kunne sige om alle andre har den samme holdning som mig, så det må være et spørgsmål om hvad man er vant til, og selv synes er bedst. Som skrevet er denne model med stof, og skummet er af typen der former sig efter ens hoved, så man opnår den bedst mulige pasform.

Corsair gaming 15006Corsair gaming 15007

Bøjlen over hovedet er lavet med læder, og har ligeledes en skumpude indenunder, som sørger for det er behageligt at have på, også over en længere periode. Som det ses på billede nummer to, så er bøjlen bueformet,  som gør at ørekopperne kommer til at sidde helt rigtigt på hovedet, og alt det hele sidder så tæt som muligt. Siden bliver prydet af Corsair' gaming logo.

Corsair gaming 15002Corsair gaming 15009

Til sidst har vi en fjernbetjening og en mikrofon, så man har mulighed for at snakke in-game, og ikke mindst styre lydstyrken, uden at skulle ud i Windows. Fjernbetjeningen er også udstyret med lys, så man nemt kan lokalisere den, også selvom at det er mørkt.


Konklusion

Så kom vi til slutningen, hvor vi som altid skal have den endelige dom. Der er mange aspekter som er vigtige hvad angår et headset. Headsettet opfylder mange af disse, dog ikke alle, jeg ser det som et super flot headset som jo passer ind i designet, med hensyn til resten af Corsair' Vengeance-serie. Det har et meget professionelt udseende, og sidder også rigtig godt på hovedet, også over længere perioder, og netop pasformen er meget vigtigt for et headset, så det ikke presser eller sidder for løst på hovedet. Corsair har formået at finde en god mellemvej, som i mit tilfælde sidder meget godt, jeg er dog ikke vildt imponeret over lydkvaliteten, jeg synes det virker en smule flad i lyden, og med den virtuelle surround sound slået til, lyder det helt forkert for mine øre. I stereo er det fint til spil, og giver egentlig en meget god oplevelse, men til musik og film synes jeg at der findes mange andre og bedre alternativer. De personer jeg har snakket med, både in-game og over Skype, siger at mikrofonen er meget dårlig, og det virker mest af alt som om jeg sidder i en dåse og snakker. Normalt bruger jeg en Blue Yeti mikrofon, som jo ikke helt kan sammenlignes med denne. Dog siger de, at når jeg skifter til de et af mine andre headsets, så er det stort set det samme, og derfor må jeg konkludere at mikrofonerne i denne type headsets, generelt er for dårlige. Men alt i alt er opbygningen og designet meget godt, jeg synes bare at lyden er for dårlig. Til slut forsøgte jeg at sammenligne det med et Audio Technica headset, og det slår Corsair' Vengeance 1500 med mange længder. Vi ender på et flot 6 tal, for deres super gode pasform og flotte design, nu mangler vi så bare at lyden også kan følge med.

plus

 • God komfort og fedt design
  Jeg kan fortælle, at på mig sidder de super godt og er meget behagelige at have på, og ikke mindst et super fedt og flot design. Igen så er de nye gule farver en smagssag, og jeg skulle lige vænne mig til dem, og kom faktisk frem til at de egentlig ser meget fedt ud. Ørepuderne er super gode, og former sig godt efter hovedet, så de lukker godt tæt rundt om ørerne, uden at trykke eller være irriterende.
 • Til spil, er de gode
  Når lyden skal formidles, går det ganske fint i spil, når jeg har dem i stereo-mode.
 • Fjernbetjening på ledningen
  Den fungerer og sidder godt placeret, så man nemt kan finde den, og så er den udstyret med blåt lys.

minus

 • Virtuelt surround sound
  Det er jeg ikke en fan af i denne omgang, det lyder i mine øre helt forkert, for mit vedkommende ville det ikke fungere i spil, tværtimod vil jeg sige.
 • Lydbilledet
  Her er jeg meget skuffet, hvis man starter en omgang musik, så lyder det ikke ret godt. Måske til en gang techno eller lignende, hvor de bare skal larme, men udover det, er de ikke gode og det er jo nok heller ikke Corsair' højeste prioritet, da det er et gaming headset.

overallscore6

silver

 


 

So we came to the end, where we as always have the final judgment. There are many aspects that are important in terms of a headset. The headset fulfills many of these, but not all, I see it as a super stylish headset that fits well into the design, with respect to the rest of Corsair' Vengeance series. It has got a very professional look, and also sits very well on the head, also over longer periods, and the fit is one of the most important aspects of a headset, so it doesn't press or is too loose on your head. Corsair has managed to find a good middle way, as in my case it sits very well. But I'm not wildly impressed with the sound quality, I think it seems a bit flat, and with the virtual surround sound on, it sounds totally wrong for my ears. In stereo, it's fine for gaming, and really gives you a very good experience, but for music and movies, I think that there are many other and better alternatives. The people I've talked to, both in-game and through Skype, says, that the microphone is very bad, and most of all it sounds like I'm sitting in a can and talking. Normally I use a Blue Yeti microphone, which is not quite comparable to this. However, they say that when I switch to one of my other headsets, it's pretty much the same, and therefore I must conclude that the microphones on this type of headsets, generally is too bad. But all in all it's construction and designed very well, I just think that the sound is too bad. Finally, I tried to compare it with an Audio Technica headset, and it beats Corsair' Vengeance 1500 with many lengths. We're ending the review, with a nice score 6, for their super snug fit and attractive design, now all we need, is that the sound gets improved quite a bit.

plus

 

 

 • Great comfort and cool design
  I can tell you that for me they sit really well, and they are very comfortable to wear, and not least they are packed with a super cool and nice design. Again, the new yellow colors are a matter of taste, and i did get used to them, and actually i became really impressed with the design. The ear cushions are super good and fits well to the head, so that they encloses the ears, without pressing or be annoying.
 • For gaming, they are good
  When the sound has to be disseminated, it goes quite well in games, when I have them in put into stereo mode.
 • The remote control on the cord
  It works, and is securely placed, so you can easily find it, and it's equipped with blue light.

minus

 • Virtual surround sound
  I'm not a fan of this, in my ears it sounds completely wrong, in my case it would not work for gaming, then rather have it disabled, I would say.
 • The soundstage
  Here I'm very disappointed, if you want to listen to some music, it doesn't sound that good. Maybe for techno or similar, where it just have to be as loud as possible, but beyond that, they aren't good for that, and it's probably not Corsair' top priority, as it's a gaming headset.

overallscore6

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 432 gange
Log ind for at skrive en kommentar.