Tirsdag, 19 august 2014 07:12

CM Storm Sirus c - 2,2 gaming headset til de fleste platforme

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang skal vi se på et headset fra Cooler Masters gaming serie CM Storm.

 Sirus c start

Dette er CM Storm Sirus C 2.2


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: Komplett
 
Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen..
cmstorm logo 
Ved at arbejde tæt sammen, med nogle af de bedste gamere, kan vi sørge for at producere de bedste gaming produkter. Med en stærk dedikeret fokus på styrke, sikkerhed og kontrol, kan vi sørge for at holde dit gaming udstyr toptunet på alle tidspunkter.

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: Komplett
 
Model Number SGH-4650-KC3D1
Headphones  
Driver φ44mm(main unit) + φ40mm(woofer unit)
Frequency Response 20Hz - 20,000Hz
Impedance 50 Ω (main unit)
  32 Ω (woofer unit)
Sensitivity@1KHz 118 dB ± 3 dB (φ44mm) 
  116 dB ± 3 dB (φ40mm)
Connector 3.5mm jack/ USB
Cable Length 3m
Microphone  
Pick-up Pattern Omni-Directional
Frequency Response 100 Hz – 10,000 Hz
Sensitivity -34 dB +/-3 Db (0dB = 1V/PA)
In-line remote Volume control / Mic mute / PC / Console mode switch / Chat volume
 

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: Komplett
 

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: Komplett

 

cmstorm sirusc s 9 cmstorm sirusc s 10

Kassens indhold

Headset

Bruger manual

Start guide

2,5mm til 2,5mm stik (Mikrofon kabel)

RCA adapter kabel

cmstorm sirusc s 5 cmstorm sirusc s 11

cmstorm sirusc s 0 cmstorm sirusc s 3Headsettet har en pæn blank sort overflade med mat grå detaljer i midten som går hele vejen over. Mikrofonen sidder som de fleste andre headsets i venstre side, det er de samme grå detaljer der går igen fra selve headsettet dog brudt af en mørkere sektion midt på armen. Der er placeret et Cm storm logo på hver side, disse har en hvid diode gemt inde bagved som lyser op når headsettet er sat til. Når mikrofonen slåes ned giver det et lille klik og den kommer ud af mute tilstand, når den kommer ud af mute tilstand tænder en hvid diode på spidsen af mikrofonen. Jeg syntes måske den hvide diode på mikrofonen lyser lige kraftigt nok så den kommer faktisk til at genere mig efter ret kort tid. På bøjlen der går overhovedet kan men se de før omtalte detaljer der går går hele headsettet igennem dog er denne brudt med et teksten CM STORM. På indersiden af hovedbøjlen er der placeret en blød pude som gør at headsettet er rigtig lækkert at sidde med, denne kan skiftes hvis den går til eller bliver for beskidt (http://www.cmstore.eu/cm-storm/peripherals/sirus-head-cushion/) Selve bøjlen kan strækkes med 4 cm i hver side så det burde kunne komme til at passe til de fleste uden de store problemer.

cmstorm sirusc s 2

Her ses de stik der sidder fast på headsettet. men hvis du skal bruge det til pc skal du kun bruge usb stikket. jackstikket er til hvis du skal have sat det til en konsol, det kommer vi nærmere ind på lidt senere. Headsettet har som man kan se på billedet en sleevede kabler hele vejen, selv ud til jackstikket. Kablerne er let bøjelige og ikke stive som man så tit ser på sleevede kabler.

cmstorm sirusc s 4 cmstorm sirusc s 1

På billedet set styringen til headsettet, denne har flere funktioner en de fleste. Det bruges som på alle andre til at skrue op og ned for lyden og mute og unmute mikrofonen. Vi antager at op og ned er som på billederne så er det lidt nemmere at forklare funktioner. Øverst til venstre er der en knap man kan sætte på enten pc eller console det siger lidt sig selv at der skifter man lydkilde (man kan dog kun have en lydkilde sat til) Men det er for at vælge om lyden skal komme fra RCA adapteren eller fra usb stikket (kommer ind på tilkobling lidt senere) Øverst til højre justeres volume, hvis ingen grund til nærmere forklaring her. Midt på styringen ses en knap til at styre mic on og off, og over den ses igen et CM STORM logo og her er også lys i. (den lyser hvid hvis mic er sat til og rød hvis den er slået fra) Dioden i mikrofonen og dioden i styringen styres desværre ikke sammen, så selvom der er lys i dioden i mikrofonen kan den altså godt være slået fra på styringen, det syntes jeg er lidt en fejl men det er selvfølgelig heller ikke det dyreste headset. I bunden ses endnu en volume kontrol denne er dog til chat, det vil sige at du kan skrue op og ned for folk du snakker med kontra lyd styrken fra spillet så man selv kan bestemme hvad der skal være højest (dette virker dog kun på konsol) Bag på styringen er der en klips så man kan sætte den fast til en trøje eller lign.

cmstorm sirusc s 6 cmstorm sirusc s 7

I hver side er der 2 højtalere der af navnet 2.2, der er her tale om en 44mm højtaler og en 40mm woofer. så der burde virkelig være knald på lyden her.

Selve ørepuderne er i en rigtig lækker kvalitet som sidder tæt ind til dine øre uden at de klemmer eller bliver ubehagelige at have på. Headsettet kommer standard med bløde stof ørepuder som på billederne. Ørepuderne lukker ikke alle lyde ude men det kan være at dem i kunstlæder er bedre til at sortere det fra. Andre ørepuder købes her http://www.cmstore.eu/cm-storm/peripherals/sirus-ear-cups/

cmstormsirusc s 0

Så kom vi tilbage til tilkoblings muligheder og her er mange. Her er et lille skema om hvordan tingene kan sættes op til de forskellige platforme, mon ikke der er et der passer ind i dit system. 

 


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: Komplett

Jeg har brugt headsettet til spil og når jeg hører musik. Under spil virker effekten med at der er en woofer i hver øre rigtig godt i feks bf4 giver det lige lidt ekstra dybde i skud uden at det bliver for meget. Og generelt syntes jeg headsettet er rart at sidde med når man spiller også selvom man sidder i længere tid. Lyden er fin og spiller højt nok til de fleste under gaming.

Går vi derimod over og sætter musik på kommer vi lidt udenfor headsettet stærke sider. Hvis du bare sidder og hører lidt stille musik uden der er skruet alt for meget op er det udemærket. Men skruer du op begynder diskanten at sakke lidt bagud og wooferen for magten, så det kommer til at lyde lidt hult og alt for dybt. Under spil sidder jeg tit på teamspeak eller skype for at komunikere med mine medspillere, og her ligger der et problem lyden virker meget lav og og hul (lyder lidt som hvis du snakker i telefon med en der sidder på toilettet) Dette er desværre et problem man ofte ser på gaming headsets.

 
 
 

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 695,-
Produktet kan købes her: Komplett
 

Så kom vi så langt at der skal en lille konklusion ud. Jeg har været udemærket tilfreds med at lydkvaliten under gaming i sær i fps spil hvor man lige får det sidste ud af det med den 40mm woofer i hver øre. Men kommer vi over til at skulle høre musik kommer vi uden for headsettes stærke sider. Hvis der bliver skruet lidt op bliver musikken meget dyb, hul og generelt mangel på diskant. Men nu er det selvfølgelig også et gaming headset. Mikrofonen er meget dårlig, lyder lidt som om man sidder på et toilet og snakker i telefon (hul og forvrænget) Den hvide diode der sidder på mikrofonen er alt for skarp så den kom til at genere mig rimelig hurtigt, plus at selvom der var lys i mikrofonen kunne den godt være slået fra på styringen til headsettet.

Når de negative ting her så er sagt er headsettet rigtig lækkert at sidde med, det vejer ikke alt for meget og har en rimelig pasform. Det at man kan udskifte både puden i bøjlen der går over dit hoved og ørepuderne er helt klart et plus og gør at et headset kan have en længere levetid. Headsettet kan bruges til pc,ps3,ps4 og xbox360 er helt klar værd at tænke over hvis du er indehaver af flere af disse, så får dit headset pludselig flere anvendelses muligheder. Chat volume funktionen til konsoller syntes jeg er en rigtig fed ide så man selv kan styre ludstyrken på dine venner kontra lydstyrken på spillet.

 
plus
 • Passer til flere platforme
  Understøtter pc,ps3,ps4 og xbox360.
 • Behageligt at sidde med
  headsettet har en rigtig lækker pasform og de 4cm som kan udvides i hver side gør at de burde kunne indstilles til de fleste.
 • Udskiftelige dele
  Ørepuder og puden i bøjlen over hovedet kan udskiftes hvis de bliver for beskidte eller slidte.
 
minus
 • Mangler diskant
  Der mangler noget diskant hvis du hører musik og skruer lidt op for det. Lyden bliver lidt hul og dyb.
 • Dårlig Mikrofon
  Lyden fra mikrofonen er meget forvrænget og mærkelig.
 • Dioden ved mikrofone
  Dioden lyser simpelthen for kraftig og bliver generende.
overallscore7 
silver
 

 
Now we came so far that we need a conclusion. I have been satisfied with the sound quality in gaming, especially during FPS games where you just get the last out of it with the 40mm woofer in each ear. But if we are to looking at the music part we come out of The headsets strengths. If you crank up the music it sounds very deep and a general lack of treble. But it is of course also a gaming headset. The microphone is very bad, sounds a bit like sitting on a toilet and talking on the phone (hollow and distorted) The white LED located on the microphone is too strong so it bothers me pretty fast, plus that while there was light in the microphone could well be off the controller to the headset.
When the negative things here being said, the headset is really nice to sit with, it weighs not too much and have a reasonable fit. The fact that you can replace both the pads in the bracket that goes over your head and ear cushions are definitely a plus and makes a headset can have a longer life. The headset can be used for pc, ps3, ps4 and xbox360 that is worth thinking about if you are the owner of several of these, so get your headset suddenly gets multiple use possibilities. Chat volume function for consoles I found a really cool idea so you can manage the volume on your friends versus the volume of the game.
 
plus
 • Suitable for multiple platforms
  Supports PC, PS3, ps4 and xbox360.
 • Comfortable to sit with
  The headset has a really nice fit and 4cm which can be expanded in each hand, they it should be adjustable to fit most people.
 • Interchangeable parts
  Ear cushions and cushion in the hoop over your head can be replaced if they become too dirty or worn.
 
minus
 • Lack of treble
  It lacks treble if you hear music and crank it up a bit. The sound is a little hollow and deep.
 • Poor Microphone
  The microphone input is very distorted and strange.
 • The LED at the microphone
  The LED lights are simply too powerful and bothered me fast.
 
overallscore7
silver
Læst 1133 gange
Log ind for at skrive en kommentar.