Tirsdag, 18 september 2012 13:16

CM Storm Sirus 5.1 Headset

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang, har vi fået fingerende i et CM Storm Sirus 5.1 Surround Headset, som vi vil tage et grundigt kig på, både hvad angår design, ydelse og ikke mindst komfort.

cm storm sirus 2

Headsettet, vi skal kigge på i dag er rettet mod den kræsne gamer, som vil have det bedste ud af sin gaming oplevelse.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen.

cmstorm logo

Ved at arbejde tæt sammen, med nogle af de bedste gamere, kan vi sørge for at producere de bedste gaming produkter. Med en stærk dedikeret fokus på styrke, sikkerhed og kontrol, kan vi sørge for at holde dit gaming udstyr toptunet på alle tidspunkter.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Model Number SGH-6000-KK5R1
Headphones Channel: True 5.1 surround sound
Driver: F/R/C: 30mm Sub: 40mm
Impedance: F/R/C: 32 Ohms Sub: 16 Ohms
Transducer principle: Dynamic closed
Ear coupling: Circumaural
Ear cushions: Detachable micro fiber
Sensitivity: >105dB
Frequency Response: 10Hz – 20,000Hz
Distortion: Less than 1%
Microphone Pick-up pattern: uni-directional
Frequency Response: 100Hz – 10,000 Hz
Impedance: 2.2k Ohms
Sensitivity: -46 dB ±3dB

 

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

HPIM2682

HPIM2684 HPIM2685

Flot grafik, med fede farver. Man kan godt se, at dette headset er rettet mod gameren. Indpakningen virker meget solid, så det beskytter headsettet optimalt.

Pakkens inhold:

 • CM Storm Sirus 5.1 Headset
 • Styre enhed
 • Kabel til tilslutning uden styreenhed
 • 2 sæt ørepuder (Ét sæt i kunstlæder og ét sæt i stof)
 • Driver CD
 • Brugsanvisning og Garantibevis

HPIM2696 HPIM2698

HPIM2703 HPIM2708

Ørepuderne, som medfølger, kan man skifte som man nu ønsker det. Personligt, er jeg mest til stof udgaven, da den giver mere luft til ørene.

HPIM2709 HPIM2710

Driver CD'en og brugsanvisningen, er pakket ind i et simpelt pap etui for at holde styr på det.

HPIM2711

Quick start guiden, kan man bruge til at finde ud af hvordan man samler og tilslutter headsettet til computeren.

HPIM2687

Som i kan se på billederne, er det udstyret med et stærkt sleeve ud over ledningen, som hjælper mod slid og skader på lednigen, og headsettet er udstyret med nogle store ørepuder som sidder rigtigt godt. Udover det, har de monteret et lækkert guld belagt stik, som er udført i metal, det giver også et godt billede af at der er tænkt over alle de små detajler.

HPIM2694 HPIM2689

Lækkert ser det ud og lækkert er det. Når man får det i hænderne, kan man mærke at headsettet er lavet ud af nogle gode kvalitets matrialer, det er virkelig et headset med gods i. I begge sider er der, bagved CM Storm logo'et, monteret en rød diode, som lyser op når det bliver sat til. Det samme er der ude i spidsen af mikrofonen. Mikrofonen, er lavet i et gummi matriale så man kan placere den bedst muligt, ift. til munden.

HPIM2699

Denne fede styre enhed, gør det nemt at styre headsettet. Man kan styre Rear-, Front-, Center-, Bass- og Master-lydstyrken.

Selve dreje knappen er udført i metal, som giver hele enheden en god vægt, så man ikke sidder og trækker den rundt på hele bordet.

 


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

 


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Headsettet:

Det første indtryk jeg filk, da jeg satte CM Storm's Sirus 5.1 headsetet til, var meget skuffende indtil jeg fandt ud af og indstille lyden på dyret ordentligt. Efter det, kom der virkelig gang i tingene, der er en meget god balance mellem lyd-frekvenserne, både i spil, musik og i samtaler over nettet vha. Skype.
Der er et rimelig udvalg af instillinger, i softwaren som medfølger til headsettet, men jeg vil anbefale at man tager sig lidt tid til at lytte, så man kan få mest muligt ud af headsettet. Der er jo så man kan indstille Rear-, Front-, Center- og Bass-lydniveau, så der skal man finde den balance der passer bedst til sig selv, der kan også være forskel på hvordan det lyder med de 2 forskellige ørepuder.

I spil, har man en fed oplevelse, da man føler man sidder mit i krigen man spiller. Alle omgivelserne kommer lige til dig, og man kan godt sidde og blive lidt paranoid, da det virker så virkeligt. :)

Mikrofonen:

Mikrofonen gør også sit arbejde super godt, der er ingen støj og modparten kan tydeligt og klart høre hvad der bliver sagt, og selve mikronfonen er ikke placeret så den sidder i vejen.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 749,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
CM Storm Sirus 5.1 headsettet, er bare et fedt headset til gameren, den kræsne musik lytter er det ikke rettet imod, men det har CM Storm jo heller ikke lovet nogle steder. Der er ikke lige meget kritik at komme efter, udover at man lige skal tage sig tid til at få indstillet headsettet, så her har vi et fedt gamer headset, der yder kanon og gør sit arbejde godt i spil, man får helt klart en meget bedre oplevelse af de spil man spiller, med dette headset. Så kommer vi til det spændende, hvor mange points skal CM storm Sirus 5.1 headsettet have.
 
plus
 • Ydelse
 • Lydkvaliteten
 • Prisen
 
minus
 • Innovation
overallscore8 
silver
 

 
CM Storm Sirus 5.1 headset is just a great headset for gamers. The discerning music listener, it is not intended to address, but that has CM Storm of course not promised anywhere. There is not even much criticism to come after, except that you just have, to take your time to set up the headset. So here we have a great gaming headset, providing you with a great sound experience and does its job well in games. You will clearly, get a very better experience of the game, playing with this headset. Then we come to the exciting part. What should the CM Storm Sirus 5.1 headset, get of hard drives.
 
plus
 • The performance
 • The sound quality
 • The price
 
minus
 • Innovation
 
overallscore8
silver

 

Læst 1595 gange
Log ind for at skrive en kommentar.