Søndag, 03 august 2014 17:17

Beyerdynamic T90 - Til dig der vil have yperste inden for HiFi hovedtelefoner

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så skal vi ud i noget helt vildt her, det er Beyerdynamic T90 some er et meget anerkendt sæt hovedetelefoner.

Start-billedebeyerdynamict90

Som i nok kan fornemme er det også et ret dyrt stykke legetøj men lad os tage et kig på det.


Produktet er udlånt af: Beyerdynamics
Prisen på produktet: 3799,-
Produktet kan købes her: 4sound.dk
 

At få den perfekte lyd er et mål for os. Beyerdynamic er grundlagt i Berlin i 1924, og nu er baseret i Heilbronn, Beyerdynamic er en af ​​de førende virksomheder i lydteknologi industrien. I mere end 90 år har vores tyske ingeniører arbejdet på udvikling og fremstilling fremragende lyd til de højeste standarder for en konstant voksende kundebase kvalitet.

beyerdynamic logo nyt

Beyerdynamic hovedtelefoner, mikrofoner og konference systemer er udviklet i Heilbronn og stadig i dag er omhyggeligt færdiggjort med hånden. Hver eneste af vores produkter inkarnerer således vores passion for en fremragende lydoplevelse. På grund af sin innovative arbejde er Beyerdynamic kendt over hele verden for sin teknologiske førerposition som en kendt producent af hovedtelefoner, mikrofoner og konferencesystemer. Vores mål er altid at være et skridt foran i spillet.


Produktet er udlånt af: Beyerdynamics
Prisen på produktet: 3799,-
Produktet kan købes her: 4sound.dk
 
Transmission type Wired
Headphone design (operating principle) Open
Headphone impedance 250 ohms
Headphone frequency response 5 - 40,000 Hz
Nominal sound pressure level 102 dB (1 mW / 500 Hz)
Construction Circumaural (around the ear)
Cable & plug Gold vaporised mini stereo jack plug (3.5 mm) & 1/4" adaptor (6.35 mm)
Net weight without packaging 425 g

Produktet er udlånt af: Beyerdynamics
Prisen på produktet: 3799,-
Produktet kan købes her: 4sound.dk
 

Produktet er udlånt af: Beyerdynamics
Prisen på produktet: 3799,-
Produktet kan købes her: 4sound.dk

 

Beyerdynamic T90 lille13 Beyerdynamic T90 lille14
Så er vi kommet til den del, hvor vi skal kigge lidt på designet af det her headset, samt hvordan bygge kvalitet og tilbehøret er. Beyerdynamic er en gammel hund i faget, og har helt sikkert nogle vildt gode kompetancer hvilket også er vigtigt for at kunne lave et headset der spiller rigtigt godt, og levere varene på en måde, så man nyder at lytte til musikken og glemmer tiden. Jeg har glædet mig som et lille barn til at lytte til det her sæt, siden jeg snakkede med dem om at teste det, da det så kom kunne jeg med det samme se, at bygge kvaliteten faktisk var bedre end det jeg havde turet håbe på, og som det ses på billederne ovenover kommer de godt beskyttet i en lædertaske med skum i, så det ikke bliver skadet når det er med på farten. Indtrykket er godt allerede inden jeg får det ud af kassen.

 

Pakkens indhold:

 • Beyerdynamic T90
 • Lædertaske
 • Mini Stereo jack stik til stort jack stik adapter
 • brugsanvisning
Beyerdynamic T90 lille16 Beyerdynamic T90 lille15
Så fik jeg det ud af kassen, og blev jo igen overrasket over hvor lækkert det er, selv om det ser stort og tungt ud, så er det faktisk ikke så tungt som det ser ud til men alligevel robust og lækkert, der er en god langt 3 meter ledning på som virker til at være godt stærk og kan modstå en del, man skal selvfølgelig ikke køre over den med kontorstolen, men mon ikke også man tænker sig om med sådan et dyrt headset.
Beyerdynamic T90 lille1 Beyerdynamic T90 lille4
Beyerdynamic T90 lille2 Beyerdynamic T90 lille3
Beyerdynamic T90 lille9 Beyerdynamic T90 lille10
Puderne er lavet i noget lækkert skum som er meget blødt, og vildt behageligt at have på når man skal lytte til musik, det er jo også noget af det, der skal være i orden for at kunne nyde musikken, som det ses er selve kopperne lavet i plastik med noget stuktur i for at bryde det flade look, kopperne bliver holdt sammen, af 2 bøjler som er lavet i aluminium, og har en god frihed til at vippe til siderne så det kan tilpasse sig hovedets form. Bøjlen over hovedet er lavet i noget flecibelt metal, sikkert stål, som er betrukket med noget rugskin eller noget i den stil, det virker til at være lidt mere rug, og holder headsettet på plads på hovedet. Små kabler forbinder de to ørekopper, så de begge 2 har forbindelse til det kabel som går ind i venstre side, lækkert de ikke har lavet så der skal kabel ind i begge sider.

Produktet er udlånt af: Beyerdynamics
Prisen på produktet: 3799,-
Produktet kan købes her: 4sound.dk
 
Efter de har spillet 300 timer, som de skal før man kan begynde at lytte til dem, er de faktisk blevet lidt bedere, men de er nok en anelse skarpe til mine øre, men der er mange detaljer med når man høre musik. da de ikke er overdønget med bass forstærkning med mere, det er egentlig helt rart at høre et sæt hovedtelefoner. Jeg oplever dem som lækre at have på, og de trykker ikke trælse steder på mig, jeg har ikke oplevet, at jeg blev træt af at sidde med det og høre musik, måske har jeg haft en tændens til at blive en smugle træt i ørende, når man snakker om de er lidt skarpe, det har dog hjulpet, efter de har spillet de 300 timer, så de er spillet til, det har givet dem mere dybte og rum, så man oplever musikken på en helt anden måde, jeg så egentlig gerne, at de var spillet til når man modtager dem, da jeg ikke ser noget grund til, at man selv skal bruge tid på det, når man får dem hjem.

Produktet er udlånt af: Beyerdynamics
Prisen på produktet: 3799,-
Produktet kan købes her: 4sound.dk
 
Så er vi kommet til enden på testen, og nu skal vi have min endelige dom på bordet. Jeg har jo brugt dem en del og i starten forsøgt at tilpasse mig dem, det jeg mener her er, at de efter min smag er lidt for skarpe i det øvre område, og jeg synes, jeg har en tændens til at få lidt lytte træthed og faktisk lidt ondt i hovedet, det er dog blevet en del bedre, efter de er spillet mere til, og mon ikke det bliver endnu bedre, når de er spillet mere til. Der skal en ret god DAC til, for at de virkelig kan blomstre, jeg havde dem først på en ASUS Essence STU, hvor de kort sagt lød forfærdeligt, så den blev pakket sammen igen, og på med en Cambridge DACmagic Plus som gjorde et betydeligt bedre arbejde med dem. Med den DAC på spillede de helt anderledes godt, og der var meget mere styr på hele området. Min endelige dom må være at det er et yderst vel afbalanceret sæt hovedtelefoner som gør sit arbejde ret godt, det er jo en smags sag, hvordan man kan lide sin musik, og jeg synes gennerelt, at der er en stigende tændens til at folk bare vil have uanede mængder af bass, og der er de nok ikke det rigtige valg.
 
plus
 • Lydoplevelsen
  Lytte oplevelsen er egentlig meget god, man skal vende sig til den lidt skarpe diskant som godt kan være en smugle dominerende, når man lytter til musik, SS'erne er meget fremme.
 • Bygge kvalitet
  Her er der kun positive ting at sige, de er lavet ganske lækkert og vejer ikke vildt meget, selvom det er nogle store høretelefoner. Alle materialer er yderst lækre, og det gør dem bare super fede både at se på men specialt også at have på.
 • Pasformen
  Jeg synes, de sidder fremragende på hovedet, og efter kort tid mærker man dem ikke, de er ret lette taget deres størrelse i betragtning, og det er et stort plus i min bog.
 • Tilbehøret
  Der er en god taske med som er god at have dem i, når de ikke bliver brugt, det må være et plus, da de jo er lidt dyre bare at have liggende løst.
 
minus
 • Skaphed i de øvre områder

Efter min mening er de stadig for skarpe, efter de er spillet til. Jeg høre "S"'er alt for meget og Hi-Hat med mere, er meget dominerende når man lytter til musik, og det er altså et ret stort minus, når vi snakker hovedtelefoner i den prisklasse.

 • Prisen
  Jeg må blank indrømme, at jeg havde forventet en bedre hovedtelefon til de penge
overallscore6 
silver
 

 

Produktet er udlånt af: Beyerdynamics
Prisen på produktet: 3799,-
Produktet kan købes her: 4sound.dk
 
Now we have arrived to the end of the test, and I will bring you my verdict. I have used them a lot, and at the beginning, I was trying to adapt myself to the sound, but for my taste the got a little too much edge. They gave me a tendency to get smaller pains in the ears, and a light headache. After I have been using them for a while, the sound at the experience improved. I think they will be even better the more they are used. To give the headset the best circumstances, you need to have a good DAC. At first, I tried the headset with the ASUS Essence STU, but the output form that was terrible, so that DAC was replaced with the Cambrigde DACmagic Plus. This DAC did a much better job. This DAC had a better influence on the headset; I gave it an all-around better experience. My final verdict is that it is a well-balanced headset, which does its work very well, but it is a matter of taste, on how you like your music. I think there is a climbing tendency of people wants to have as much bass as possible, and for them this would not be the right choice.
 
plus
 • The sound experience

The sound experience is good, but you have to get use to the sharp treble, which can be a little dominant when listening to music.

 • Build quality

Only positive thing is to be said, they are nicely made and are lightweight even though it is a large headset. All materials are great, and that gives the headset a unique look, and feel to wear.

 • Fit

I think the fit of the headset is excellent, after a while of wearing them you do not even notice them, and that is a big plus in my book.

 • Accessories

You get a nice bag, which for fills its purpose. That is definitely a plus, because they are a little too expensive to have laying around loose.

 
minus
 • The edge of treble

After my opinion, there is too much edge of treble, after they have been used a lot. I hear too much high-pitched noise of the Hi-Hat and so on. That is a huge minus when we are talking about a headset of the price class.

 • The price

I must admit blank, I had expected a better experience for a headset in that price class.

 
overallscore6
silver

Yderligere information

Læst 844 gange
Log ind for at skrive en kommentar.