Torsdag, 26 marts 2015 21:34

Beyerdynamic Custom Studio - Headset til studiet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang er det Beyerdynamics nyeste Custom Studio headset vi skal kigge på. Og det er som navnet også siger, lavet til musik og studie brug, og har derfor hverken mikrofon eller fjernbetjening.

beyercostumstudio

beyerdynamic logo

At få den perfekte lyd er et mål for os. Beyerdynamic er grundlagt i Berlin i 1924, og nu er baseret i Heilbronn, Beyerdynamic er en af ​​de førende virksomheder i lydteknologi industrien. I mere end 90 år har vores tyske ingeniører arbejdet på udvikling og fremstilling fremragende lyd til de højeste standarder for en konstant voksende kundebase kvalitet. Beyerdynamic hovedtelefoner, mikrofoner og konference systemer er udviklet i Heilbronn og stadig i dag er omhyggeligt færdiggjort med hånden. Hver eneste af vores produkter inkarnerer således vores passion for en fremragende lydoplevelse. På grund af sin innovative arbejde er Beyerdynamic kendt over hele verden for sin teknologiske førerposition som en kendt producent af hovedtelefoner, mikrofoner og konferencesystemer. Vores mål er altid at være et skridt foran i spillet.


Specifikationer

Transmission type Wired
Headphone design (operating principle) Closed
Headphone impedance 80 ohms
Headphone frequency response 5 Hz - 35,000 Hz
Nominal sound pressure level 96 dB
Remote Without Remote
Construction Circumaural (around the ear)
Cable & plug Detachable cable – various connectors available
Transducer type Dynamic
Speaker diameter 45 mm
Max. SPL 116 dB
T.H.D < 0.2 %
Power handling capacity 100 mW
Ambient noise attenuation Approx. 18 dBA
Headband pressure Approx. 5.6 N
Weight without cable 290 g
Weight with cable 430 g
Length and type of cable 3 m, PVC, Coiled single-sided cable
Connector Gold-plated mini stereo jack plug (3.5 mm & screw-on type 1/4" adapter 6.35 mm)

Video


Design & Features

beyerdymanicstudio7beyerdymanicstudio8

Her ser vi hele kassens indhold, som består af hovedtelefonerne samt et lækkert spiral kabel, som har en super god længde så det ikke bliver for kort. Det er jo ofte således at i et studie eller lignende, skal der gerne være lidt ekstra kabel og gøre med. Det løse kabel giver også muligheden for at skifte kablet ud, med et der måske passer bedre til det formål man bruger det til, eller fordi man ønsker et kabel med en anden lyd, under alle omstændigheder, så synes jeg det er en super god ting og det ser jeg gerne være en del af high-end hovedtelefoner i fremtiden. Udover det, er der lidt information hvad de her Custom modeller egentlig kan, og hvorfor de har det navn, men det tager vi længere nede i artiklen.

Pakkens indhold:

 • Beyerdynamic Custom Studio
 • Spiral kabel
 • Brugsanvisning

beyerdymanicstudio3beyerdymanicstudio9

Ørepuder og hovedbøjle er jo en stor del af et headset, for hvad nytter det at det spiller godt, hvis man ikke kan holde ud at have det på? Denne model er med velour puder og læder bøjle, som er en kombination der passer mig rigtig godt. Velour puderne er gode og behagelige omkring ørerne, og giver den smule luft, jeg ser som en nødvendighed når man skal bruge det i mange timer. Bøjlen er med læder, som også er en god ting når det er der oppe, jeg har meget kort hår og er derfor ikke god til stof bøjler, da håret gerne vil sidde sig fast der i, eller på anden måde bare er ubehageligt, så for mig er det her den helt rigtige kombination af disse to ting.

beyerdymanicstudio2beyerdymanicstudio5

Bag på ørekopperne er der en ramme man kan skrue af, med de 4 unbraco skruer der er, og dermed skifte skiltet ud med noget mere personligt, eller bare noget man synes ser bedre ud. Dette kan eventuelt være et firma logo eller navn på personen, der bruger dem. Jeg synes det er en super fin ting, som kan gøre det mere personligt, men det ændre dog ikke noget på lyden. Størrelsen er også nem at ændre, og det er som vi kender det fra langt de fleste hovedtelefoner, med at trække bøjlen større og dermed opnår pasform til et større eller mindre hoved. Alle led virker meget slidstærke og gode, det er jo et sæt der kan komme i brug steder hvor der bliver skiftet meget imellem størrelserne.

beyerdymanicstudio1beyerdymanicstudio4

Her skal vi så se på en ting jeg snubler lidt over i videoen, og det er den lille skyde knap der er på billede ét. Det er altså til at styre "bas-porten", så man kan styre hvor meget bas der skal være, og hvor stram den skal være, når de spiller. Igen en ganske god feature, som giver muligheder for at personliggøre det. Her efter har vi et billede af de lækre puder, som skal sluttet tæt om ørerne.


Test & Resultat

Her vil jeg skrive lidt om mine lytteindtryk og hvad jeg har testet det på og med.

Til testen har jeg brugt både en Cambridge DACmagic plus og et Creative Sound Blaster E5 lydkort.

Tilspilning

Der er en faktor, som mange ikke tænker over når man køber hovedtelefoner, og det er at de skal spilles til, ligesom et sæt højttalere, da der er en membran som skal masseres og komme til et stadie som er vedvarende, man vil ofte opnå mere bas og mere dynamik i lyden efter de har spillet i 300-500 timer. Jeg startede med at lytte til det lige da jeg pakkede det ud. og synes faktisk det gjorde det ganske godt. taget i betragtning at det ikke var blevet spillet til. Derefter blev det lagt til at spille i 200 timer. hvor jeg tog en lytter igen, her kunne jeg konstatere at det var blevet lidt mere "boomi". og jeg kunne derfor lige flytte bas knappen en tak op. og dermed opnå en mere stram bas. Der var også kommet mere dynamik og en mindre skarp diskant. Efter 400 timer havde det hele fået et løft mere. dog var bassen stadig på et fint niveau, så der rørte jeg ikke ved noget, og synes faktisk det lød ganske godt.

Lytteindtryk

Nu har det spillet godt 700 timer, og jeg synes det har været ganske ens siden de 500 timer. Jeg synes det lyder super godt og har imponeret mig en del, da jeg ikke havde regnet med det lød så godt. Det har en god dynamik og masser af detaljer, samt en god stram bas, som ikke er overdøvende og heller ikke for svag. Det er jo et 80 Ohms headset, så der skal en god DAC til, for at opnå en god lyd.


Konklusion

Her vil jeg komme med min endelige konklusion på Beyerdynamic Custom Studio. Jeg har brugt det en del. og har ikke haft noget der har kunne nå dette sæt til sokkeholderne. Det er en smags sag, og dette sæt har ramt noget som ligger ganske godt til det jeg søger, i et sæt hovedtelefoner. De sidder godt og er behagelige, selv efter mange timers brug, de virker stærke og solide uden at være tunge og klodsede. Det jeg mangler mest, er en taske eller anden god opbevaring, som der er med til de dyrere modeller de har. Jeg tror ikke det er noget der koster dem det helt store, men vil give god mening, så det kan opbevares godt og trygt. Det udskiftelige kabel er en stor fordel, ligesom at man kan skifte mellem tre åbninger til bas-porten, så man kan justere på den del. Udover min begejstring for de lækre ørepuder og bøjlen, er det også ret sejt at man kan lave dem personlige, ved at skifte billedet ud på ørekopperne, enten med noget man selv har lavet, eller med nogle af de skilte man kan købe hos Beyerdynamic selv. Lyden i dem er god, og faktisk meget bedre end jeg havde regnet med, de kræver dog en fornuftigt DAC, men det er jo også en vigtig del, hvis man vil have noget der virkelig lyder godt. Vi slutter af med et flot 9 tal til dette lækre sæt.

plus

 • Komfort og design
  Yderst behageligt og flot sæt hovedtelefoner, som kan personliggøres med nye skilte hvis man ønsker det. Det er ikke noget man ser ret ofte på headsets i denne klasse, så det er en unik feature.
 • Lyden er fornuftig
  Der findes sikkert bedre hovedtelefoner derude, men jeg synes de gør det meget godt, og passer meget godt til den type musik jeg høre.
 • Solid og slidstærkt
  Jeg har en fornemmelse af at det er godt og stærkt, og virker som et sæt der kan holde i mange år, selv ved hårdt brug.

minus

 • Kablet er lidt tungt
  Jeg oplever at kablet er en anelse tung. Når man sidder med det på, så kan man mærke det trækker lidt, i den side hvor det er monteret.

overallscore9

silver

 


 

Here is my final conclusion on the Beyerdynamic Custom Studio. I have used them a lot, and have not tried anything that could keep up with these ones. It is a matter of taste, and this set has hit something which is quite what I'm looking for, in a pair of headphones. They sit well and is comfortable, even after hours of use, they seem strong and solid without being heavy and bulky. What I lack most, is a bag or other storage for them, as is included with the more expensive models, they have. I do not think it's something that cost them quite that much to make, but it will definitely make good sense, so it can be stored well and safely. The replaceable cable is a great advantage, and also that you can switch among three openings for the bass port, so you can adjust that part too. Besides my enthusiasm for the delicious ear pads and headband, it's also pretty cool that you can make them personal, by changing the image out of the ear cups, either with something you have made, or with some of the signs you can buy from Beyerdynamic. The sound quality is good, and actually much better than I had expected, they nevertheless needs a reasonable DAC, which is also an important part if you want something that sounds really good. We conclude with a nice score of 9, for this delicious set.

plus

 

 

 • Comfort and design
  Extremely pleasant and nice set of headphones, that can be personalized with new signs, if desired. It's not something you see very often on headsets in this class, so that is a unique feature.
 • The sound is reasonable
  There are certainly better headphones out there, but I think they do it very well, and fits very well to the type of music, I listen to.
 • Solid and durable
  I have a feeling that it is good and strong, and it seems like a set that will last for many years, even under heavy use.

minus

 • The cable is a little heavy
  I find that the cable is slightly heavy. When you're wearing it, you can feel it stretches a little on the side, where it is installed.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1399 gange
Log ind for at skrive en kommentar.