Torsdag, 08 maj 2014 08:51

Beyerdynamic custom One Pro - En fryd for ørene

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Hvis du er til god lyd er Beyerdynamic kommet med deres Custom One Pro høretelefoner.

beyerdynamic-custom-one-pro 

Det er også muligt at lave det til et headset, og så har du også lave om på headsettets udsendende.


Produktet er udlånt af: Beyerdynamic
Prisen på produktet: 1335,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

At få den perfekte lyd er et mål for os. Beyerdynamic er grundlagt i Berlin i 1924, og nu er baseret i Heilbronn, Beyerdynamic er en af ​​de førende virksomheder i lydteknologi industrien. I mere end 90 år har vores tyske ingeniører arbejdet på udvikling og fremstilling fremragende lyd til de højeste standarder for en konstant voksende kundebase kvalitet.

beyerdynamic logo

Beyerdynamic hovedtelefoner, mikrofoner og konference systemer er udviklet i Heilbronn og stadig i dag er omhyggeligt færdiggjort med hånden. Hver eneste af vores produkter inkarnerer således vores passion for en fremragende lydoplevelse. På grund af sin innovative arbejde er Beyerdynamic kendt over hele verden for sin teknologiske førerposition som en kendt producent af hovedtelefoner, mikrofoner og konferencesystemer. Vores mål er altid at være et skridt foran i spillet.


Produktet er udlånt af: Beyerdynamic
Prisen på produktet: 1335,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Transducer type Dynamic
Nominal frequency response 5 - 35.000 Hz
Nominal SPL 96 dB
T.H.D. < 0,2%
Ambient noise attenuation approx. 18 dBA
Nominal headband pressure approx. 3.5 N
Length and type of cable 1.5 m, material PVC
Operating principle Closed
Nominal impedance 16 ohms
Max. SPL 116 dB
Power handling capacity 100 mW
Sound coupling to the ear circumaural
Weight (without cable) 290 g
Connection gold plated stereo jack plug (3.5 mm) and ¼” adapter (6.35 mm)
beyerdynamic specifikationer s 1

 


Produktet er udlånt af: Beyerdynamic
Prisen på produktet: 1335,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
 
 

 


Produktet er udlånt af: Beyerdynamic
Prisen på produktet: 1335,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pic006

Pakkens indhold:

  • Høretelefoner
  • Ledning med Jack stik
  • Jack/Phono Konverter
  • Brugermanual

Pic0012 Pic005

Her får vi et indtryk af hvad for nogle høretelefoner vi har med at gøre, for man kan se selve høretelefonerne igennem en rude der er i siden af kassen. Man får med det samme et godt indtryk af produktet når man sidder med kassen, da det er en flot indpakning Beyerdynamic har lavet til dette produkt. Hvis man åbner op for kassen kan man se hvilke features dette sæt høretelefoner har. 

 

Features:

  • Professionel 16 Ohms Driver 
  • Variabel støjreduktion
  • Lyd regulere 
  • Aftagelige kabler og headset tilbehør
  • Mulighed for at sætte tilbehør på

 

Pic0019 Pic0021

Vi har modtaget udgaven i sort men der er også mulighed at få det i hvid, og så kan man selvfølgelig også tilkøbe tilbehør, så man kan skifte farve på hørepuderne og på puden man har på hovedet, men alt dette kommer længere nede i artiklen. Høretelefonerne er lavet i plastik og har et mat udseende så man slipper for at have fedtede finger på plastikken. Det eneste metal der er, er det der holder det hele sammen fra ørekop til ørekop. Når man har høretelefonerne på dækker de hele øret til og slutter tæt omkring øret så man får den fede bass lige ind i øret. De er rigtig komfortable at sidde med.

Pic0025

Her kan vi se det det metal jeg snakkede om, med det jeg ville vise jer her er hvor man kan instille til ens hovedstørrelse og bare rolig det kan justeres meget, så ville tro at det kan passe alle.

Pic0020

Her har vi to ting vi lige skal se på, i det øverste hul er der en indgang til en ledning med jack stik på, og der er en lille kant på selve stikket der passer ned i en rille i hullet, så man kan ikke sætte den forkert i. Rillen er i realiteten lavet til noget at det tilbehør man kan købe ved siden af, men det kommer vi til længere fremme i anmeldelsen. Det andet man kan se er en slider der gør man kan justere på bassen, og dette er perfekt hvis du skal høre stille musik hvor du ikke ville ha en masse bass, og hvis du så vil spille battlefield 4 eller høre elektronisk musik så skruer du bare op uden at skulle justere i feks. Software, og må sige at dette tiltag på høretelefoner virker bare. Det giver en vild bass og skrue det helt op, og selvom du har smækket bassen på maks, så er lydkvaliteten stadig vildt god.

Pic007 Pic0023
Her kan vi se den pude der støtter på toppen af hovedet, puden er selvfølgelig aftagelig og den er virkelig let at afmontere og det sammen gælder ørepuderne. Og når man har sat velkro båndet korrekt, så sidder de rigtig godt fast.

Pic0024 Pic009 

I tænker vel at man kan skrue skruerne ud og se hvad der er inde i disse høretelefoner, men det er de ikke til, det er skruer til at holde noget af det tilbehør der følger med, men prøv og se hvor lækkert det ser ud. Man kan virkelig mærke at det er lavet i kvalitets materialer, det føles kanon lækkert at holde på.

Pic0022 

Her ses et billede af hvor store disse ørepuder er, mine øre kan være inde i dem her og vil tro at jeg har almindelig størrelse øre. I bunden kan man se et stykke filt der gør du ikke for ondt i dine øre hvis de støder på bunden, men det skal siges mine øre rammer ikke bunden. Ørepuderne er lavet i en slags kunstlæder, som gør de er rigtig behagelig og sidde med i mange timer. 

Pic002

Her har vi selve ledningen der følger med, det er 3,5mm jack til 3,5mm jack, men der er også konverteren til 6,3mm phono indgang. Ledningen er ca. 2,5 meter lang.

Pic0017

Tilbehør:

  • Ørepuder (Blå)
  • Pude til hovede (Rød)
  • Custon Headset Gear

 

Pic0026 Pic0027
Blå ørepuder til at lave sin egen personlig stil på høretelefonerne. De findes i mange forskellige farver så du kan få dem til at passe nøjagtig til din stil, og dem kan man bestille på deres hjemmeside som vi linker til HER.

Pic0013
byrpro1 byrpro2

Custom Headset Gear er lavet til når du ville bruge dine høretelefoner til andet end musik, og her tænker jeg på os gamere eller folk der skyper eller bruger lignende VoIP tjenester, for det er nemlig en mikrofon du kan sætte på og vupti så har du et rigtig fedt headset. Selve den mikrofon du sætter på følger der en ny ledning med, som gør du har mulighed for at bruge det på headsettet, og det er her denne rille jeg snakkede om tidligere i testen, nemlig i jack hullet, rillen bliver brugt så du ikke vender mikrofonen forkert, det er ikke muligt at gøre det forkert.

 

Pic003

 Her har vi et billede af den ledning der følger med til Custom Headset Gear, Der følger også en konverter med.

Pic000 Pic001

Lidt mere tilbehør som også findes i rigtig mange farver på deres side.

Pic0010 Pic0011
Sådan ser det ud med den anden pude til bøjlen, og de andre puder til ørekopperne, men kan i se hvad der ellers er skiftet på billedere?, nemlig det hvide skilt hvor der står "BYR" for det er nemlig også muligt at skifte så det passer til lige netop din stil. Der findes rigtig mange forskellige slags på deres hjemmeside som kan ses HER.

 


Produktet er udlånt af: Beyerdynamic
Prisen på produktet: 1335,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Før jeg startede min test, satte jeg høretelefonerne til at spille musik på fuld styrke i 72 timer, og det har jeg gjort fordi jeg ville spille enhederne til, det er lidt ligesom med nye biler de skal også køres til før motoren virker bedst. Og de sidste 3 uger har jeg så testet dem i spil og musik, og især i spil var det vildt så god lyd der kommer fra disse høretelefoner, det er simpelthen en fornøjelse at høre den detaljerede lyd der kommer ud, og bassen skal man heller ikke tage fejl af, for den er mega vild og man har mulighed for at gøre den vildere ved at regulere den på knappen i siden man kan rykke, og den virker skulle jeg lige hilse og sige. Lyden er også rigtig god til musik, her er den ligeså detaljeret som når du spiller. Det skal lige siges det kræver et separat lydkort for at få den fulde udnyttelse af høretelefonerne. 

 


Produktet er udlånt af: Beyerdynamic
Prisen på produktet: 1335,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Så er vi kommet til min konklusion af dette produkt, og må sige at jeg har været utrolig overrasket over selve lydkvaliteten, efter jeg har brugt disse høretelefoner i over 3 uger nu, der har de opfyldt alle mine krav og forventninger til hvad et sæt høretelefoner/headset skal, og dette sker ikke så tit så jeg bliver så er glad for at de har lavet et produkt som dette med alle de muligheder som det har. Selv efter utallige timers brug føles de stadig dejlig komfortable at have på, og lyden bliver bare bedre og bedre jo mere musikken spiller. Så for jer som går meget op i lydkvaliteten, så er dette et sæt høretelefoner du godt kan købe med roligt sind, for det her er det fedeste jeg har prøvet til dato. Og ja jeg er godt klar over det kun er et stereo og ikke surround, men ville hellere bruge dette sæt høretelefoner til gaming end at bruge et gaming headset med surround. Prisen kan godt virke skræmmende for nogle, men jeg syntes den passer meget godt til produktet for du får rigtig meget for dine penge, og så er der mange muligheder for at udvide med diverse tilbehør så du i sidste ende kan lave dit sæt høretelefoner om til et headset som du kan bruge til skype, Teamspeak eller lignende VoIP tjenester.
 
plus
  • Kvaliteten
    Den er gennemført og er lavet i nogle rigtig gode slidstærke materialer.
  • Lyden
    Det er vildt hvor detaljeret lyden er, både ved musik med meget bass og ved mere stille musik.
  • Tilbehør
    Det er fedt at se en producent gør det muligt at lave sine høretelefoner om så det passer til dit design, her tænker på alt det man kan skifte.
  • Lav det om til et headset
    At kunne lave dine høretelefoner om til et headset, det er perfekt til den gruppe forbrugere der gerne vil have 1 sæt høretelefoner/headset til alt.

 

 
minus
  • Har intet negativt at sige om produktet.
overallscore9 
silver
 

 
So we have come to my conclusion of this product and must say that I have been very surprised at the sound quality, after I have used these headphones for over 3 weeks now, they have met all my requirements and expectations of what a set of headphones / headset should do, and this does not happen often so I'm so glad that they have made a product like this with all the possibilities it has. Even after countless hours of usage it still feels very comfortable to wear, and the sound just gets better and better the more your music plays. So for you who care a lot about the sound quality, this is a good pair of headphones you can buy with a peace of mind, because this is the coolest I've tried to date. And yes I am well aware that this is just a stereo and not a surround headset, but would rather use this pair of headphones for gaming than using a gaming headset with surround. The price may seem frightening for some, but I think it fits the product very well, you are getting a lot for your money, and then there are numerous of opportunities to expand with various accessories so you can eventually make your pair of headphones into a headset that you can use for Skype, Teamspeak or similar VoIP services.
 
plus
  • The quality
    Is really good and it's made of ​​some really good durable materials.
  • The sound
    It's crazy how detailed the sound is, both music with much bass and at more quiet music.
  • The accessories
    It's great to see a manufacturer makes it possible to make your headphones so it fits your design, here i am thinking about all the things you can change.
  • Make it into a headset
    Being able to make your headphones into a headset, it's perfect for the group of consumers who like to have 1 pair of headphones / headset for everything.
 
minus
  • Have nothing negative to say about the product.
 
overallscore9
silver
Læst 758 gange
Log ind for at skrive en kommentar.