Søndag, 24 marts 2013 00:06

ASUS Vulcan ANC

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Her er headsettet til dem som ønsker et gaming headset som er nemt at have med til LAN mm. Dette headset kan nemt og bekvemt pakkes sammen og tages med sammen med din gamer bærbar.

Untitled-1

Lækker ROG (læs: Republic of Gamer) design giver gameren et mesterværk af et gaming headset.


ASUS' navn er inspireret af Pegasus, den bevingede hest i græsk mytologi, der symboliserer klogskab og viden. ASUS er udtryk for styrken, renheden, og den eventyropsøgende ånd, der afspejles i denne fantastiske skabning – og stryger i vejret med hver nyt produkt, elektronikkoncernen skaber. Den taiwanske it-industry er vokset enormt i løbet af de seneste årtier, og landet er nu en dominerende spiller på verdensmarkedet. ASUS har længe været i forreste linje, når det gælder denne vækst, og selv om selskabet startede tilværelsen som en ydmyg bundkortproducent med en håndfuld medarbejdere, er ASUS nu den førende teknologivirksomhed og har flere end 12.500 medarbejdere ansat over hele kloden. ASUS udvikler produkter inden for enhver tænkelig kategori, der relaterer sig til informationsteknologi, inklusive pc-komponenter og –tilbehør, bærbare, tabletter, servere og smartphones.

Asus logo
Innovation er nøglen til ASUS' succes. Efter at have afsløret den nye PadFone til et hungrende publikum ved Computer 2011, hævede ASUS' bestyrelsesformand, Jonney Shih, baren endnu engang dette år ved at annoncere TAICHI- og Transformer Book-enhederne. Denne visionære fremgangsmåde er årsagen til, at ASUS kan tilbyde innovation og design i høj kvalitet til alle, og det er årsagen til, at selskabet nyder anerkendelse. ASUS-pridukter har vundet 4.168 internationale awards og anerkendelser i 2012 – det er mere end 11 om dagen, hver dag! ASUS har konsistent opnået betydelig vækst fra år til år, også med hensyn til solgte notebooks til slutbrugere, og selskabet afsluttede 2011 i toppen med en indtjening på US$ 11,9 mia.


 

The World's First ANC for Gamers
 • 85% active noise cancellation (for low frequency computer fan noise)
 • 30dB noise isolation (for high frequency human and environmental noise)
Long-lasting Comfort
 • Lightweight at 325g
 • Complete over-ear coverage
 • Ultra-soft breathable cushions with memory foam
Immersive Audio
 • 40mm drivers deliver crystal-clear and directional audio details
 • Fine-tuned chamber space provides a wide sound field
Rugged Carbon Shield
 • Scratch-resistant carbon shield keeps the Vulcan ANC looking sharp, even after heavy use
Gaming with Style
 • Stand out from other gamers with a stylish ROG product design
Rigid Touring Case
 • Solid construction for enhanced headset protection
Durable & Detachable Cable
 • Strong cable durability with a diameter of 3.5mm. Exclusive detachable design for cable placement and customization
In-line Volume Control
 • Easily adjust or mute the volume with a compact, clip-on volume control
Detachable noise-filtering microphone
 • Built-in noise filtering technology so teammates hear clear conversations during games instead of ambient noise
 • Stylish katana-shaped design

 


thumb12

Dette lækre ASUS Vulcan ANC er en fryd for øjet, specielt hvis man er til ROG design (læs: Republic of Gamers), der er ingen tvivl om at designet går lige ind hos gameren der ønsker sig det sejeste udstyr til sin bærbare computer eller hjemme i hulen.

thumb4

Pakkens indhold:

 • ASUS Vulcan ANC
 • Mikrofon
 • Kabel med lydstyring
 • Taske
 • Brugsanvisning

thumb7

Tasken til ASUS Vulcan ANC er lavet i et semi-hårdt materiale som beskytter det mod stød og slag til en hvis grad, det giver også mulighed for nemt at have det med, uden at ledningen vikler sig ind i de andre ting der måtte være i nærheden. Der er god plads til headsettet samt mikrofon, og kablet.

thumb1

Til start skal vi have isat et AA batteri for at ANC funktionen (læs: Active Noise Cancelling) kan fungere. Denne funktion hjælper med at fjerne støj fra omgivelserne omkring dig. Begge sider er udstyret med et super lækkert carbon-cover som er med til give dette headset et absolut lækkert design.

thumb15

På modsatte side sidder mikrofonen samt indgangen til mini-jack stikket som tilsluttes computeren. Under mini-jack indgangen har vi den ANC knap som gør dette headset unikt i forhold til mange andre gaming headsets. Derudover er der en lille rød diode som lyser når ANC funktionen er aktiveret.

Pic0

Disse skinner i siden af headsettet gør at man kan justere det, til den bedst mulige pasform. Selv her er der gjort en masse for at det skal se lækkert ud, og det er uden tvivl lykkedes ASUS at skabe et gennemført design.

Pic4

Her har vi så de bløde og velsiddende ørepuder som slutter fuldstændig tæt omkring øret, og skaber den den gode lyd. Dette er også med til at ANC funktionen kan fungere ordenligt, så mest muligt støj kan lukkes ude.

Pic2

Den lange ledning som forbinder computeren med headsettet er udstyret med en fjernbetjening, så man kan justere lydstyrken og slukke for mikrofonen.


thumb13

Pasformen er meget tilfredsstillende, det sidder godt og er utroligt nemt at indstille så det sidder perfekt. Hele højtaler-delen kan vippe fra side til side, så det altid sidder godt og tæt på ørerne. Toppen har en blød og behagelig skumgummi pude, som også er med til at gøre det behageligt at have headsettet på i længere tid.

Musik:

Lyden i headsettet er jeg ikke vildt imponeret over når det kommer til musik, der er enten alt for meget bas på når man har slået ANC fra, eller mangel på samme med ANC slået til. Så musik er det ikke egnet til.

Spil:

Her kommer det mere til sin ret, headsettet gør det ganske fint under spil og giver en god følelse af at man er på stedet hvor spillet foregår. Jeg mangler dog noget mere power fra dette headset, det kan spille nogenlunde højt og for mit vedkommende synes jeg lige at det mangler det sidste boost for at komme op på er niveau, hvor det er rigtigt fedt at spille med. Dette kan muligvis løses med et USB lydkort eller et godt internt lydkort.


Ydelsen er ganske fin, jeg vil mene at det kræver et godt lydkort som kan levere noget mere power, for der er ikke super meget power i headsettet alene. Bortset fra det, så leverer headsettet en god lyd til spil mm., musik vil jeg dog ikke bruge det til da det enten er for voldsomt med hensyn til bas'en når ANC er slået fra eller har mangel på sammen med ANC slået til. Ergo, i gaming verden er det faktisk et ret fedt headset og specielt til gamer bærbare, som bliver taget med rundt til venner, lan mm., og dermed skal være så transportable som muligt.

4

Jeg tager her udgangspunkt i ANC funktionen som er en fed ting at spille med, selvom det tager noget af dybden i lyden.

4.5

Super flot arbejde med designet, det er gennemført og passer godt ind i et ROG gaming setup. Fedt at se der bliver lavet noget som hænger sammen med en yderst populær serie fra ASUS.

3.5

Det at det kan pakkes sammen i en flot taske, er en ting der er lækkert og bestemt nytænkning som bør blive en fast ting i fremtiden, samt ANC funktionen.

4

Kvaliteten af selv materialerne er super fine og det er godt lavet, dog synes jeg ikke at lyd kvaliteten lever helt op til det jeg havde regnet med.

4.5

Headsettet er nemt at tilslutte og bruge, og alle bør kunne finde ud af det.

4

En rimelig pris på 648,- DKK for et fedt headset. Jeg er sikker på dette bliver en bestseller og det er der også god grund til. ASUS' Vulcan ANC kan købes her.

4

Vi slutter af med 4 stjerner som giver udtryk for at dette produkt er et fremragende stykke hardware og er bestemt værd at overveje hvis du er gamer.


The performance is quite good, however i think it requires a good sound card that can provide some more power as the headset itself doesn't deliver that much power. Apart from that, the headset delivers a great sound for gaming etc. However, i wouldn't use it for music as the bass is either too vigorously when the ANC function is turned off or the lack of bass if it's turned on. On the other hand, when using it for gaming it's actually a pretty cool headset and specifically for your gaming laptop when you're heading over to a friend or to a lan party, as it's really portable.

4

The ANC function is a great and truly nice function when you're plaing, even though it takes some of the depth of the sound.

4.5

Super nice job with the design, it's complete and fits really well into a ROG gaming setup. Cool to see a product that can be linked together with a hugely popular series from ASUS.

3.5

The fact that it can be packed together in a nice little bag is a thing that's truly delicious, and certainly innovative. This should be a feature for future headsets, as well as the ANC function.

4

The quality of the materials themselves are super fine and is well made, however the sound quality doesn't live up to my expectations.

4.5

The headset is easy to connect and use, and everyone should be able to figure it out.

4

A fair price of 648,- DKK for a great headset. I'm sure this will be a bestseller and i can find any reasons why it shouldn't. ASUS Vulcan ANC can be purchased here.

4

At last we're landing at 4 stars that reflects that this products is an excellent piece of hardware and it's certainly worth considering if you're a gamer.

Læst 997 gange
Log ind for at skrive en kommentar.