Lørdag, 11 april 2015 16:36

ASUS Strix Pro Gaming Headset - Headsettet til en gamer

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ASUS Strix Pro et kraftigt headset med stil, som oven i købet har fantastisk lyd! Velkommen til ASUS.

asus strix pro start

Asus logo

Innovation er nøglen til ASUS' succes. Efter at have afsløret den nye PadFone til et hungrende publikum ved Computer 2011, hævede ASUS' bestyrelsesformand, Jonney Shih, baren endnu engang dette år ved at annoncere TAICHI- og Transformer Book-enhederne. Denne visionære fremgangsmåde er årsagen til, at ASUS kan tilbyde innovation og design i høj kvalitet til alle, og det er årsagen til, at selskabet nyder anerkendelse. ASUS-pridukter har vundet 4.168 internationale awards og anerkendelser i 2012 – det er mere end 11 om dagen, hver dag! ASUS har konsistent opnået betydelig vækst fra år til år, også med hensyn til solgte notebooks til slutbrugere, og selskabet afsluttede 2011 i toppen med en indtjening på US$ 11,9 mia.


Specifikationer

Headphones
Stik 3,5 mm (1/8”) audio stik/mikrofon-kombi
3.5 mm(1/8”) Audio stik/mic separate
3.5 mm(1/8”) Unikke 5-polet sik
General Info
Platform PC
MAC
Mobilenhed
PlayStation® 4
Headphones
Driver Driverdiameter: 60 mm
Drivermateriale: Neodymiummagnet
Impedans 32 Ohm
Frekvensrespons (høretelefoner) 20 ~ 20000 Hz
Følsomhed (høretelefoner) Følsomhed : 98 dB
Mikrofon
Pickup-mønster Mikrofonboom: Ensrettet
Frekvensrespons Mikrofonboom: 50 ~ 16000 Hz
Følsomhed Mikrofonboom: Følsomhed : -40 dB
General Info
Kabel Flettet fiberkabel (headset-kabel 1,2 m + kontrolboks 1,5 m = 2,7 m (maks.)
Kabellængde 2.7 meter
Vægt 320 g
Tilbehør Kontrolboks (med 3,5 mm separate stik til audio/mikrofon)
Mobil adapter (type A)
Mobil adapter (type A)
Hurtig start-guide
Bemærk Environmental Noise Cancellation-teknologi (ENC) filtrerer over 90 % af støjen fra for at give klare stemmer i spil.

Video

Her ser vi en lille video, hvor jeg taler lidt om headsettet. Jeg kommer lidt ind på dets specifikationer, samt hvordan det føles at have på.


Design & Features

asus strix pro 1asus strix pro 2

ASUS Strix Pro headsettet har et lækkert design, med dens sorte farve og "skarpe" linjer. Strix betyder jo ugle, hvilket ASUS har fanget ringit godt, i de "øjne" man kan se på siderne af headsettet. Men det lækre design er selvfølgelig, ikke det eneste dette headset rummer. Du får også en kvalitet af lyd, samt støjfri optagelse af lyd. Så med denne sorte og orange ugle, kan du roligt lade dig flyve ind i en fantastisk lydoplevelse.

asus strix pro 3asus strix pro 4

Headsettet er også udstyrret med nogle drivers kaldet "Environmental Noise Cancellation", som gør at alt omkring dig bliver dæmpet. Så med mindre du har en rockkoncert i din baghave, så opfanger mikrofonen intet andet end din stemme. Der er dog er lille hage ved dette, man skal være opmærksom på at mikrofonen skal være meget tæt på ens mund. Da jeg placere mikrofonen der hvor jeg plejer i forhold til min mund, sagde folk at de ikke kunne hører mig. Men placerer man den det rigtige sted, så vil den med garanti give gode resultater.

asus strix pro 5asus strix pro 6

Selvom headsette og mikrofonen har et lækkert design, så er der en lille egenskab jeg mangler. Evnen til at 'skjule' mikrofonen, eller bare lige løfte den op ved siden af headsettet. Mikrofonen er lavet af gumme, så man kan godt bevæge den rundt, men jeg føler ikke jeg kan få den langt nok væk fra mit hoved. Så hver gang jeg ikke skal bruge mikrofonen, føles det som om den sidder nogle virkelig akavede steder. Hvilket er noget jeg ikke ser nogen grund til skulle være tilfældet, det vil ikke kræve meget at tilføje denne egenskab, men den vil tilgengæld gøre meget for headsettet.


Test & Resultat

Efter at have leget lidt rundt med dette headset, kan jeg uden tvivl sige at headsettet er af kvalitet, både udseendemæssigt såvel som lyd mæssigt. Men det hele kan vel ikke være ros, for der er en ting ved dette headset som irriterer mig. Det er at headsettet ikke kan justeres, med hensyn til størrelse som mange andre headsets på markedet kan. Det resulterer i, at headsettet bliver meget tungt. For det sidder ikke på ens hoved, det hænger. Det har dog en normal vægtklasse for et headset, men det virker meget tungere fordi det hænger som det gør. Mikrofonen er også af god kvalitet, og det skal vidst siges at deres Noice Cancellation Software virker som det skal, så længer mikrofonen ikke er for langt fra munden.


Konklusion

Det sidste jeg har at sige om dette Strix Pro headset, er at jeg ikke kan give det top score. Headsettet er rigtig godt, og jeg nød at bruge det. Men der er vi jo også forskellige, så det kan være at det bare er mig der klynker for meget over det. Men jeg kan ikke sige det nok gange, fantastisk lyd og fantastisk optagelse. Lidt ærgeligt at man ikke kan 'skjule' mikrofonen, og at den skal sidde meget tæt på ens mund. Men det er ikke noget som forringer headsettet som sådan, med det ville bare have været rart.

plus

 • Designet er vildt og skarpt
  De skarper linjer/kanter headsettet har, gør det anderledes og totalt værd at se på. Det er synd man skal have det på hovedet, ville meget hellere bruge tid på at kigge på det.
 • Perfekt lyd
  Lyder fejler intet, tag headsettet på og nyd de fantastiske oplevelser du får med det.
 • Optagelse
  Det optager lyd som kun få headsets på markedet, når mikrofonen placeres korrekt, giver det perfekte resultater.

minus

 • For tungt
  Jeg føler ikke det er ret behageligt at have på, det virker tungt og unaturligt. Så man kan blive nødt til at vænne sig til det.
 • Mikrofonen
  Ja som nævnt tidligere, så kan man ikke 'skjule' mikrofonen, hvilket jeg finder som en lille, med dog stadig, nyttig egenskab på et hvert headset.

overallscore8

silver

 


 

The last thing I have to say about this Strix Pro headset, is that I can not give it top score. The headset is really good, and I enjoyed using it. But we're also different, so it may be that it's just me whining too much about it. But I can not say it enough times, great sound and great recording. A little shame that you can not 'hide' the microphone, and that it must sit very close to your mouth. But it is not something that impairs the headset as such, but it would just have been nice.

plus

 

 

 • The design is wild and sharp
  The sharp lines/edges the headset has got, makes it different and totally worth looking at. It's a shame you have to have it on the head, would much rather spend time looking at it.
 • Perfect sound
  There is nothing wrong with the sound, put on the headset and enjoy the amazing experiences you get with it.
 • Recording
  It records sound as great as only few headsets on the market does, when the microphone is placed correctly it gives you the perfect result.

minus

 • Too heavy
  I do not feel it being quite comfortable to wear, it appears dull and unnatural. So you may have to get used to it.
 • The microphone
  Yes, as mentioned earlier, you can not 'hide' the microphone, which I find a little, but still, a useful feature on any headset.

overallscore8

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 827 gange
Log ind for at skrive en kommentar.