Onsdag, 17 april 2013 21:24

ASUS ROG Orion Pro

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang skal vi kigge på et gaming headset fra ASUS, der er her tale om deres ROG Orion Pro.

ASUSROGORION

Dette headset er rettet mod gameren, så de kan få en god lyd når de gamer.


ASUS' navn er inspireret af Pegasus, den bevingede hest i græsk mytologi, der symboliserer klogskab og viden. ASUS er udtryk for styrken, renheden, og den eventyropsøgende ånd, der afspejles i denne fantastiske skabning – og stryger i vejret med hver nyt produkt, elektronikkoncernen skaber. Den taiwanske it-industry er vokset enormt i løbet af de seneste årtier, og landet er nu en dominerende spiller på verdensmarkedet. ASUS har længe været i forreste linje, når det gælder denne vækst, og selv om selskabet startede tilværelsen som en ydmyg bundkortproducent med en håndfuld medarbejdere, er ASUS nu den førende teknologivirksomhed og har flere end 12.500 medarbejdere ansat over hele kloden. ASUS udvikler produkter inden for enhver tænkelig kategori, der relaterer sig til informationsteknologi, inklusive pc-komponenter og –tilbehør, bærbare, tabletter, servere og smartphones.

Asus logo
Innovation er nøglen til ASUS' succes. Efter at have afsløret den nye PadFone til et hungrende publikum ved Computer 2011, hævede ASUS' bestyrelsesformand, Jonney Shih, baren endnu engang dette år ved at annoncere TAICHI- og Transformer Book-enhederne. Denne visionære fremgangsmåde er årsagen til, at ASUS kan tilbyde innovation og design i høj kvalitet til alle, og det er årsagen til, at selskabet nyder anerkendelse. ASUS-pridukter har vundet 4.168 internationale awards og anerkendelser i 2012 – det er mere end 11 om dagen, hver dag! ASUS har konsistent opnået betydelig vækst fra år til år, også med hensyn til solgte notebooks til slutbrugere, og selskabet afsluttede 2011 i toppen med en indtjening på US$ 11,9 mia.


 

Driver Driver Diameter : 50 mm
Driver Material : Neodymium magnet
Sensitivity Headphone Sensitivity : 100 dB
Microphone Sensitivity : -30 dB
Maximum Input 50 mW
Frequency Response Headphone : 20 ~ 20000 Hz
Impedance 32 Ohm ± 3 %
Cable Length 2.5 meter
Noise Cancelling Performance Passive (noise isolation) :
Maximum > 30 db
Weight 268 g
Accessories User guide

 


Pic4 copy

Her har vi så sagen fra ASUS. Der er ingen tvivl om at deres ROG serie går rent ind hos alle gamerne, inklusiv mig selv. Det meste af min gamer/kontor-maskine er opbygget af deres dele, og det spiller bare helt perfekt sammen.

Pic7 copy

Designet er helt igennem fedt og gennemført, og har alle de små finesser som gør det fedt at se på. Hængslerne gør at det er nemt at tilpasse, og sidder perfekt på ørerne til en hver tid.

Pic6 copy

Disse metal skinner giver mulighed for at lave det større og mindre, så det passer bedst muligt til dit hoved. De giver i øvrigt også et flot look, når det er blottet.

Pic12 copy

En lille mikrofon sidder gemt inde i den ene høretelefon og kan nemt trækkes ud, og dermed bruges til in-game snak, eller anden form for kommunikation.

Pic16 copy Pic8 copy Pic1 copy

Der medfølger også et USB lydkort til headsettet, i modsætning til ASUS Orion. Kablerne er desuden betrukket med en flot og lækker kabelstrømpe, og er monteret med flotte guld-stik for ekstra god kontakt.


Vi skal jo også have sat nogle ord på hvordan det spiller, og yder under forskellige forhold.

Pasform:

Pasformen synes jeg er super god, de sidder perfekt på mig og slutter godt tæt rundt om ørerne, så man kan få lukket mest muligt baggrundstøj ude. Ører-puderne er lavet af blød skumgummi med kunstlæder uden på, og sidder også super godt uden at sidde for stramt, eller for løst. Der er også nem mulighed for at tilpasse dem til dit hoved, ved hjælp af skinnerne der er på begge sider.

Musik:

Lyden ved afspilning af musik er ikke noget jeg bliver væltet bag over af, men det klarer sig godt til normal brug, og det er jo også mest tiltænkt til gaming, så det er uden tvivl også der det kommer til sin ret.

Spil:

Under spil er det en helt anden snak, her yder det super godt og giver et godt overblik over hvor fjenderne kommer fra, så man kan reagere ud fra det. Der er også godt med ryk på når der kommer granater og store brag. Der er mange forskellige indstillingsmuligheder på USB lydkortet som følger med, og det giver bestemt også nogle fede effekter som kan bruges efter lyst og behov.


Som helhed synes jeg det er et rigtigt godt headset, som fortjener at komme ud til alle gamerne, som virkelig har brug for et headset som yder rigtig godt i spil og har et fedt design, som passer ind i deres fede ROG serie. Kvaliteten virker også til at være i orden, og det har en super lang ledning på hele 2.5 meter. Dette er noget der ofte er mangel på, når man snakker headsets til PC, oftest er ledningerne der følger med alt for korte, hvilket resulterer i en dårlig oplevelse. Der er vidst ingen tvivl om at jeg er begejstret over dette headset, og kan kun anbefale det til alle gaming-entusiaster.

4

Ydelsen er god i spil og knap så god til musik, det er klart at dette headset er lavet med henblik på gaming, så det er det jeg beregner det ud fra. Der er altid plads til forbedringer. Smile

5

Designet er bare i orden og får derfor top score. Det passer godt ind på en hvilken som helst gamers bord.

3.5

En god lang ledning, og så det at de har valgt at lave et headset som passer ind i deres ROG serie.

4.5

God kvalitet er som regel det man forbinder med ASUS, og dette er bestemt ikke en undtagelse. Det hele er lavet i gode og solide materialer, så det kan holde til selv den hidsigste gamer.

5

Dette er plug'n'play og kan ikke gøres nemmere. Der er ingen drivere eller lignende, som skal installeres eller sættes op.

4.5

Priserne er som altid en meget pirrelig ting, ASUS sælger dette headset til 640,- DKK og det er det bestemt værd. ASUS's ROG Orion Pro kan købes her.

4.5

Totalt lander vi på 4½ stjerner, dette kommer til udtryk på deres design og den måde det yder på i spil. Jeg vil ikke kalde dette et musik headset, da det ikke egner sig til det.


In all, I think it's a really neat and great headset that deserves to go out to all gamers across the world, who's really in need of a headset that performes great in games! The quality also seems to be in order, and it has a super nice and long cord, which is 2.5 meters long. This is something that often lacks when we're talking headsets, usually the cord that comes with the headset is too short, which results in a bad experience. There is no doubt about that I'm very excited about this headset, and i can only recommend it for all gaming enthusiasts.

4

Performance is good when gaming, but not as good when listening to music, but again this headset is made for gaming! However, there's always room for improvement. Smile

5

The design is just perfect, and therefore it gets the top score. It will definately fit onto any gamers table.

3.5

A beautiful long cord, and the way that the headsets fits into their ROG series.

4.5

Good quality is what you usually associates ASUS with, and this is certainly not an exception. It's all made of good and solid materials, so that it can withstand even to fiercest and hardcore gamer.

5

It's as easy as plug'n'play. There's no driver or the like, which has to be installed and configured before use.

4.5

The price is always a very touchy thing and ASUS sells this headset for only 640,- DKK and it's definately worth it! ASUS's ROG Orion Pro can be purchased here.

4.5

At the end we're landing at 4½ stars, this is reflected by the design and by the way it performes in games. I would recommend it for music, as it isn't suitable for it.

Læst 1095 gange
Log ind for at skrive en kommentar.