Tirsdag, 15 april 2014 10:16

ASUS Cerberus - Gaming headsettet til de cool gamere

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så kom ASUS på banen med deres nye gaming headset, Cerberus.

ASUS Gaming Headset Cerberus start-billede 

Vi har her på siden taget et kig på hvad Asus tilbyder inden for headset til gaming, ved jo de er godt med på alle de andre ting, som vi bruger til gaming.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 379,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
ASUS' navn er inspireret af Pegasus, den bevingede hest i græsk mytologi, der symboliserer klogskab og viden. ASUS er udtryk for styrken, renheden, og den eventyropsøgende ånd, der afspejles i denne fantastiske skabning – og stryger i vejret med hver nyt produkt, elektronikkoncernen skaber. Den taiwanske it-industry er vokset enormt i løbet af de seneste årtier, og landet er nu en dominerende spiller på verdensmarkedet. ASUS har længe været i forreste linje, når det gælder denne vækst, og selv om selskabet startede tilværelsen som en ydmyg bundkortproducent med en håndfuld medarbejdere, er ASUS nu den førende teknologivirksomhed og har flere end 12.500 medarbejdere ansat over hele kloden. ASUS udvikler produkter inden for enhver tænkelig kategori, der relaterer sig til informationsteknologi, inklusive pc-komponenter og –tilbehør, bærbare, tabletter, servere og smartphones.
Asus logo
Innovation er nøglen til ASUS' succes. Efter at have afsløret den nye PadFone til et hungrende publikum ved Computer 2011, hævede ASUS' bestyrelsesformand, Jonney Shih, baren endnu engang dette år ved at annoncere TAICHI- og Transformer Book-enhederne. Denne visionære fremgangsmåde er årsagen til, at ASUS kan tilbyde innovation og design i høj kvalitet til alle, og det er årsagen til, at selskabet nyder anerkendelse. ASUS-pridukter har vundet 4.168 internationale awards og anerkendelser i 2012 – det er mere end 11 om dagen, hver dag! ASUS har konsistent opnået betydelig vækst fra år til år, også med hensyn til solgte notebooks til slutbrugere, og selskabet afsluttede 2011 i toppen med en indtjening på US$ 11,9 mia.

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 379,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Headphones
Connector 3.5 mm(1/8”) connector Audio/mic combo
PlayStation® 4 *
Driver Driver diameter : 60 mm
Driver material : Neodymium magnet
Impedance 32 Ohm
Frequency Response (headphones) 20 ~ 20000 Hz
Microphone
Pick-up Pattern

Microphone boom:

Uni-directional

In-line Microphone:

Omni-directional

Frequency Response

Microphone boom:

50 ~ 10000 Hz

In-line Microphone:

50 ~ 10000 Hz

Sensitivity

Microphone boom:

Sensitivity : -40 dB ± 3 dB

In-line Microphone:

Sensitivity : -45 dB ± 3 dB

General Info
Cable Braided headset cable 1.2m + audio/mic splitter 1.3m (Max. 2.5m)
Dimensions 182.53 x 151.6 x 101.33 mm
Weight 266 g
Accessories Alternative adapter cable
Audio/mic splitter cable
Detachable microphone
User guide
Note *Cerberus supports PlayStation® 4 via the 3.5mm jack on DS4 controller.

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 379,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 379,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pic002

Pakkens inhold:

 • ASUS Cerberus
 • Mikrofon
 • Y splitter (lyd/mic)
 • Brugsanvisning

Pic004

Headsettet har set fed design er vild med det røde de har sat på headsettet, og selve kvaliteten er nice, den sidder utrolig godt på hovedet og den passer til meget store hoveder også. Headsettet byder også på de enorme 60mm neodym-magnet drivere til god bas, og med 100mm ørepuder for støj isolation gør dem perfekte til støjfyldte haller hvor man holder LAN events. Den har en 1,2 m fast kabel, med en ekstra 1.3m via splitter for ekstra længde. I den anden ende er der en standard 3,5 mm jack, der vil passe alle moderne enheder som pc'er, bærbare computere, telefoner og tabletter. 

Pic003 Pic000

Så er vi kommet til mikrofonen som er lys isolerende og kan tilføjes en lille pude for vind støj. Mikrofonen er også aftagelige hvis man ikke skal bruge den, der tænker jeg på når du bare skal bruge den til musik. Mikrofonen er også bøjelig som er en vigtig ting at kunne for headset nu om dage, da man gerne ville ha at mikrofonen er lige ud for ens mund når man taler.

Pic001

Så har vi den lille kontroller der sidder på kablet, her er der mulighed for at mute lyden, skrue op/ned på lyden og det er det.

Pic005 Pic006

Et billede af den Y-Splitter der følger med til et splitte lyden op i to når du ikke bruger headsettet til mobile enheder. Og så er der en kabel til at konventer headsettet så man kan bruge den med mobil men her er det sådan du kan bruge mikrofonen også.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 379,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Under testen, har jeg spillet en del med headsettet og må sige lyden er fin til prisen. Du får meget bas, men klassisk musik er det ikke lavet til, men det lover de heller ikke, eftersom det er lavet til gaming. Headsettet sidder rigtig godt på hovedet og er ikke ubehagelig at have på efter timers spillen. Mikrofonen-lyden går skarpt igennem, og laver ikke støj. Har også testet de kabler der følger med, og alt virker som det skal, og er desuden meget nemt at skifte til det, som du nu skal bruge headsettet til.

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 379,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Lækker headset fra ASUS, og de har gjort det godt med et prisvenlig headset som dette. Headsettet byder på god lyd til gaming og rig mulighed for også at kunne bruge sit headset til andre ting, som man har i hjemmet såsom sin smartphone, iPad eller mp3-afspiller. Så leder du efter et solidt og gennemført headset til de mange aftener foran din PC, så er det her et godt bud.
 
plus
 • Designet
  Er solid, gennemført og ikke mindst behagelig.
 • Tilbehøret
  Mulighed for at bruge den til andre enheder.
 • Mikrofonen
  Er aftagelig og bøjelig.
 • Prisen
  Er lav og overkommelig.
 • Kabelet
  Som er 2,5 m og beskyttet, med en sort kabelstrømpe.
 
minus
 • Jeg har absolut intet
  Dårligt at sige om dette headset.
overallscore9 
silver
 

 
Delicious headset from ASUS, and they did a great job with an affordable headset like this. The headset offers good sound for gaming and ample opportunity also to use the headset to other things that you might have in your home such as your smartphone, iPad or MP3 player. So are you looking for a solid and complete headset for the many evenings in front of your PC, then this is a good one and might the one you should buy.
 
plus
 • The design
  Is solid, complete and not least pleasant.
 • The accessories
  Ability to use it for other devices.
 • The microphone
  Is removable and flexible.
 • The price
  Is low and affordable.
 • The cable
  Is 2.5 m, and protected by a black cable sleeving.
 
minus
 • I've got absolutely nothing
  Bad to say about this headset.
 
overallscore9
silver
Læst 627 gange
Log ind for at skrive en kommentar.