Fredag, 24 august 2012 00:00

Arctic Cooling P402

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag skal vi se på et helt ny headset fra Arctic Cooling.

Arctic-P402top

Headsettet vi skal kigge på i dag, er deres nyeste headset ved navn P402.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 184,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Den øgede varme udledning af moderne computere har sat produktionen af kraftfulde og stille kølere ud over midlerne til de fleste producenter. De forhøjede støjniveauer af pc-systemer har en negativ indvirkning på produktiviteten, da en stille computer er grundlaget for behagelige arbejdsbetingelser. ARCTIC indledte tendensen til stille kølesystemer til stationære pc'er i 2001 og har ført an lige siden. Da Arctic Cooling blev grundlagt, begyndte vi ved at fokusere på Schweiz og Tyskland. I 2002 Arctic Cooling (HK) Ltd blev grundlagt for at udvikle relationer med vores asiatiske produktions-steder. Fra 2005 begyndte vi at udvide aktiviteterne i Nord-og Sydamerika og yde optimal service til vores kunder der.

arctic logo

Sund vækst med lav risiko er ARCTIC's vigtigste mål. Vi fokuserer på vores egne evner og potentialet i vores markeder. Vi åbner op for nye geografiske regioner for yderligere at understrege, vores position som en global aktør. På lang sigt vil vi etablere os som innovatorer i vores nye produkt områder i samme omfang, som vi allerede er i vores pc køler forretning, og for at opnå den samme høje grad af markedsandel og popularitet.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 184,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Driver Size 40 mm
Frequency Response 20 Hz - 20 kHz
Impedance 32 Ω
Sensitivity 101 dB +/- 5dB at 1 kHz
Weight 130 g
Headphone Type Supra-Aural On-ear
Cable Length 120 cm
Connector 3.5 mm Jack TRRS (Compatible TRS)
Smartphones iPhone, Samsung, Blackberry, Nokia, and phones with a 3.5 mm jack
Portable Media Players iPod and MP3, video and DVD players with a 3.5 mm jack
Laptops and Computers Laptops and computers with a 3.5 mm jack
Home Audio Home audio systems with a 3.5 mm jack
Gaming Consoles Gaming consoles with a 3.5 mm jack
Dimensions 204 (L) x 84 (W) x 206 (H) mm
Warranty 2 years

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 184,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

2012-08-06-16.48 2012-08-06-16.48.48

2012-08-06-16.48.32

En flot indpakning hvor man kan se noget at headsettet i den ene side og specifikationerne på bagsiden.

Nu skal vi til at se på hvad den fine indpakning indeholder af lækkerier.

Pakkens indhold:

  • Arctic Cooling P402 Headset
  • Mellem-ledning til tilslutning af TRS

2012-08-06-16.51 2012-08-06-16.51.41

2012-08-06-16.51.19

Selve headsettet som har en rigtig fin finish, er meget lette og har nogle bløde læder puder, og kan nemt tilpasses så det sidder perfekt på de fleste. Ledningen er tynd og let, så den ikke hænger tungt fra headsettet.

Adaptor stik2

På det medfølgende adapterstik, kan man dog ikke se forskel på stikkene, som kan forvirre en lidt når man pakker herlighederne ud og ser et så kort forlængerkabel, som ikke lige giver nogen mening.

Adapterkablet er til, for at kunne tilslutte headsettet til en TRS tilslutning eller direkte til TRRS tilslutning.
(”TRS” er en tilslutning som de fleste bærbare PC’ers hovedtelefon udgange har hvor der ikke er mikrofon tilslutning i samme stik, som det er på de fleste Smartphones, som er udstyret med ”TRRS”)

Kablet virker som det skal, og er vigtig idet at du ikke kan bruge mikrofonen på headsettet, hvis ikke din enhed er udstyret med "TRRS",  så pas på det ikke bliver væk.

TRRS stik TRS stik

Til venstre ses "TRRS" stikket (Smartphone tilslutning), og til højre ses "TRS" stikket (Typisk PC tilslutning), som i kan nok kan se, ligger forskellen i at den normale PC tilslutning har to sorte ringe, hvor imod Smartphone tilslutningen har tre sorte ringe.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 184,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Headsettet er meget let og behagelig at have på, sidder godt uden at trykke for hårdt på ørene. Selve ledningen er tynd og let så den ikke hænger tungt. Første lytte indtryk var på en IPhone 3GS uden brug af det medfølgende kabel, og det var en ret god oplevelse med et headset til den pris (så længe man ikke skruer helt op, idet det begynder at forvrænge). På en PC var lyden endnu bedre og den kunne spille noget højere, uden at være helt så trykket i lyden. Headsettet blev også testet med skype, og dette var en helt anden historie, hvor dem man talte med var meget nærværende, og de syntes at mikrofonen gav en rigtig god og tydelig gengivelse af stemme/tale, hvilket gør headsettet som et okay middelklasse headset til computeren/skype og spil.

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 184,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Arctic Cooling P402 er et fint middelklase headset, som perfomer fint til skype, spil o.lign. Lavet i et let og elegant design, med en tynd og let ledning så de er behagelige at have på. Musikgengivelsen fra dette headset er ganske fint til prisen. Det medfølgende kabel giver mulighed for at bruge dem på både Smartphones og PC'er mm.
 
plus
  • Designet
  • Ydelsen
 
minus
  • Innovation
overallscore4 
bronze
 

 
Arctic Cooling P402 is a fine medium class headset, that performs excellent on skype, games and programs like those. It's made very lightweight and with an elegant design, a thin lightweight wire, so they are comfortable to wear. Music from this headset is quite good for this pricerange, it allows you to use them on both smartphones and PC's with the following adaptor cable.
 
plus
  • The design
  • The performance
 
minus
  • Innovation
 
overallscore4
bronze

 

Læst 1295 gange