Lørdag, 16 april 2016 10:11

Razer leviathan mini - En lille højttaler med stor volume

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Vi har haft muligheden for at teste en ny lille højttaler fra Razer kaldet leviathan, som ikke ser ud af meget, men det skal man ikke tage fejl af.

razer leviathan mini S

razerLogo

Razer er mere end blot verdens førende brand inden for gaming. Razer blev grundlagt tilbage i 1998 i San Diego, Californien af Razer' CEO Min-Liang Tan og deres præsident Robert "Razerguy" Krakoff i et lille kontor de delte med et par andre spillere. I dag er Razer vokset med flere hundrede medarbejdere på verdensplan og har kontorer i ni byer, herunder San Francisco, Hamborg, Seoul, Shanghai og Singapore. Razer' vision fra begyndelsen var at blive verdens største gaming brand ved at designe de bedste gaming produkter, som ingen gamer før har set. Medarbejderne hos Razer er ligesom dig - nogle er amatører, nogle er ex-professionelle gamere, nogle spiller bare for sjov. Razer er de samme gamere som får af vide at de har brug for opsyn af en voksen, og at de har brug for en professionel CEO og ledelse - og Razer er de samme gamere som fortæller de folk at de kan gå af helvede til, fordi de gør det de kan lide at gøre og de gør det på deres egne betingelser.


Specifikationer

TECH SPECS
Dimensions : 54 mm / 2.12” (L) x 185 mm / 3.34” (W) x 55 mm / 2.16” (H)
Weight : 538 g / 1.21 lbs
Battery
Battery type : 2600 mAH rechargeable Lithium-ion battery
Battery life : Up to 10 hours
Charge time : 4 hours
Range
Bluetooth wireless range : 10 m / 30 ft
Combo Play wireless range : 4 m / 13 ft
Speakers
Total power output : 24 W (12 W x 2)
Frequency response rate : 20 Hz – 20 KHz
Drivers : 2 x 45 mm / 1.77” neodymium magnets
Passive Radiators: 2 x 40 mm / 1.57” x 70 mm / 2.75”
Impedance : 4 Ω
Microphone
Omnidirectional microphone with Clear Voice Capture Technology
Size : 4mm / 0.15”
Connection methods
Audio
Devices that supports Bluetooth® wireless audio profile [Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)]
3.5 mm audio jack
Calls
Devices that support Bluetooth® Hands-Free Profile (HFP1.5)

Video


Design & Features

razer leviathan mini 4razer leviathan mini 5

Dette er hvad man finder inde i pakken, og må sige at jeg er imponeret over selve indpakningen, for den er gennemført, og man får meget hurtig en god fornemmelse af, at det er et kvalitetsprodukt man er ved at pakke ud. 

Pakkens indhold:

 • Razer leviathan mini
 • Brugsanvisning/Guide
 • Laderstik EU/USA
 • Pose til at beskytte selve højttaleren
 • Mini usb-kabel
 • Mine-Jack kabel

razer leviathan mini 0razer leviathan mini 1razer leviathan mini 2razer leviathan mini 17

Lidt info til jer der gerne ville se, hvad de skriver udenpå kassen. Og jeg er meget imponeret over selve kvaliteten af denne kasse, som højttaleren kommer i. For den er i lighed med det man får fra Apple, når vi taler indpakning.

razer leviathan mini 6razer leviathan mini 7razer leviathan mini 8

Selve højttaleren er i mat sort plast, så man slipper for at se fedtfingre på den, eller den gør i hvert fald at det ikke er så tydeligt at se. Når man første gang holder højttaleren i hånden, så bliver man overrasket over, hvor tung den egentlig er, og det giver en følelse af kvalitet. Lad os starte med fronten, her har man monteret et sort gitter foran de 2 x 45 mm enheder, og i midten er deres logo. Under bunden er der en gummikant som gør, at den er stabil/skridsikker på en glat overflade (se video). Ovenpå er der 3 knapper, som er til volume og standby/play, og i denne standby-knap er der monteret et LED lys i, som markerer med rødt, hvis den er i standby.

razer leviathan mini 9razer leviathan mini 10

Så er vi kommet til de to korte sider på højttaleren, og her har man på første billede monteret  2 knapper, som er Tænd/Sluk og bluetooth (LED farver i knapperne) og så er der indgang til Mini-USB og Mini-Jack kabel (AUX). På den anden side er der en Knap/et punkt til NFC parring.

razer leviathan mini 12razer leviathan mini 13razer leviathan mini 15razer leviathan mini 16

Her har vi laderstikket som følger med, og her har man muligheden for at kunne montere den, både så man kan bruge den i Europa, men også kan bruge den i USA. Man får også en lækker pose med til at transportere den lille højttaler i. 


Test & Resultat

Jeg har testet den lille højttaler i en uges tid nu, og i mine tests har jeg lagt vægt på brugervenligheden, lyden og designet. Lad os starte med brugervenligheden, som jeg syntes er 100 % i top, knapperne gør hvad de skal, og alt fungerer bare når man bruger den. Lyden er super god af sådan en lille højttaler at være, for der er masser af bas, mellemtoner og en rimelig dybde i lyden, og det er hvad man kan forvente af 2 x 45mm enheder, som er i denne her højttaler. Parringen af højttaler over både NFC og Bluetooth er gået som en leg, og er en af de ting som gør en lille højttaler som denne super brugervenlig når man er på tur. Jeg har også testet hvor lang tid den kunne holde strøm, og her lever den op til det den lover, nemlig over 10 timer. Det eneste jeg ikke har testet, er den mulighed hvor med man kan sætte flere af disse højttalere sammen, så de spiller i combo-mode, og derved får muligheden for at spille i stereo. Jeg har også testet den mikrofon der sidder deri, og den fungerer også super godt, lyden i modtagers ende er fin.  


Konklusion

Lækkert produkt fra Razer igen, for hvis du skal på ferie eller andet, hvor du gerne vil have lidt lækkert lyd med, så er denne her mini højttaler måske noget for dig. For i denne højttaler får du et produkt, som er 99 % i orden, og har så meget kvalitet i sig hvad angår både lyd og design. Jeg har 4 forskellige mini højttalere herhjemme nu, og må sige at denne her slå de andre med mange længder, og jeg er meget skuffet over de andre jeg har til at stå nu, efter jeg har prøvet Razer Levianthan Mini. Hvad angår prisen, så er den måske lige over det jeg ville give for den, men hvis du er lydentusiast, så er det her noget for dig, selvom prisen er i den dyre ende, for lyden er der som sagt ikke noget at tage fejl af.

plus

 • Lyden
  Lyden er som beskrevet i anmeldelsen super god, bassen er dyb og ellers har lyden en okay dybde.
 • Designet
  Man får hurtigt fornemmelsen af kvalitet når man holder denne lille højttaler i hånden, for der er en god vægt i den, og dette skyldes at man har sat 2 mega fede 45 mm højtaler i som bare sparker ---. Ellers så er den lavet i et mat design, som modvirker fedtfingre, og man har også monteret gummi under bunden, som holder den fast på glatte overflader. 
 • Betjeningen
  Ja så kan det vidst ikke gøres mere brugervenligt, for hvis man følger den lille guide der følger med, så er det ingen sag og betjene denne højttaler på farten, for jeg kan kun sige, at det hele virker 100 % som det skal.
 • Strøm
  Ja de lover 10 timer strøm uden opladning, men du får meget mere end det, hvis du spiller med volumen på halv styrke.  

minus

 • Prisen 
  Prisen kan altid diskuteres, men jeg syntes denne højttaler, til mit forbrug, er et par hundrede kroner for dyr til min smag, men som jeg tidligere har skrevet, så er prisen fin for en lydentusiast som måske godt kan se, at prisen matcher en god investering i forhold til lyden.

editors choice award


Conclusion

Great product from Razer yet again, cause if you are going on vacation or something like that, where you would like some great sound along with you, this mini speaker might be something for you. Cause in this speaker, you get a product that is 99% okay, and has so much quality in it when it comes to both sound and design. I have 4 different mini speaker at home now, and I must say, this one is way ahead of the others, and I'm quite disappointed with the others after trying this Razer Levianthan Mini. When it comes to the price, it may be a bit too high, in my opinion that is, but if you are a truly sound enthusiast this might be something for you, even though it's a bit pricy, cause as mentioned, I have nothing negative to put on the sound.

plus

 • The sound
  As mentioned in the review, the sound is really great, the bass is deep and the sound has an okay depth.
 • The design
  You quickly get the sense of quality when holding this little speaker, it has a good weight, and this is due to the 2 awesome 45 mm. speakers which kicks ---. Otherwise it's made in a mat design, which prevents greasy fingers, and the mounted rubber feet keeps it steady on smooth surfaces.
 • The operation
  Well, I don't think it gets any more user friendly than this, cause if you follow the little guide that comes along, it's a piece of cake to operate this speaker on the go, cause everything works 100% as it's supposed to.
 • Power
  They promise up to 10 hours without charges, but if you keep the volume on half power, you can actually get more than 10 hours. 

minus

 • The price
  The price is debatable, but for my needs and usage, this speaker is a couple of hundreds too expensive, but as mentioned, for a sound enthusiast, it might be an okay price do to a good investment when it comes to the sound.

 

editors choice award

 

Du kan følge os på Twitter, like vores Facebook-side og Facebook-gruppe, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Yderligere information

Læst 821 gange
Log ind for at skrive en kommentar.