Lørdag, 19 januar 2013 11:26

Mighty Boom Ball

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Lille, smart og transportabel, det er nok de tre ord der bedst beskriver det produkt vi skal se nærmere på i dag.

mightyboomballslider

Mighty Boom Ball er en utrolig praktisk og smart lille højtaler, som kan tages med på farten og som kan spille på stort set alt!


Mighty Boom Ball bruger vibrationer til at sprede lyden fra din lydenhed og lige over til en valgfri genstand. Slut Mighty Boom Blaster til mobilen og sæt derefter bolden fast på for eksempel en cykelhjelm, en bog, en cornflakes-pakke, et bord, en dør, en kano, en mikroovn, en pizzabakke, en brødrister, et vindue, en støvsuger, en skoæske, en tobaksdåse, en stol eller din lillebrors hoved.

Via vibrationerne bliver lyden forstærket, så hele den genstand, du sætter Mighty Boom Ball på, bliver til en højttaler, så det lyder: Cool! Med en Mighty Boom Ball minihøjttaler er hele verden din fest.
Fakta om Mighty Boom Ball minihøjttaler

  • Perfekt rejsehøjttaler
  • Størrelse: 3,5 cm i diameter
  • Batteriboksen måler 1,5 x 1,5 x 6,5 cm
  • Drives af 2 stk AAA-batterier, der sættes i en batteriboks på ledningen mellem Mighty Boom Ball og din mobil. Batterier medfølger ikke
  • Tilsluttes med 3,5 mm standard hovedtelefonledning (medfølger)
  • Sæt minihøjttaleren fast med en sugekop på en valgfri genstand

 


IMG 0839 IMG 0840

Den lille højtaler bliver leveret i en smart og praktisk indpakning, og designet er en iøjnefaldende.

IMG 0850

Pakkens indhold:

  • Mighty Boom Ball
  • To ekstra gummidutter
  • Batteripakke (Batterier medfølger ikke)
  • Brugsanvisning

IMG 0842

Lille og fiks, det er vidst de to ord der beskriver den bedst. I toppen sidder der en lille strop, så man kan sætte den fast i sit nøglebundt el.lign.

IMG 0846

Toppen skrues nemt og let af, og frem kommer den lille, men kraftige, højtaler. Der er allerede påsat en gummidut (der medfølger to ekstra), og man skal blot fjerne plastikbeskyttelsen.

IMG 0853

Der medfølger også en batteripakke, som sørger for at højtaleren får tilstrækkelig med strøm for at kunne spille. Den bruger to AAA batterier, og tilslutningen er utrolig nem og burde ikke kunne gøres forkert. På siden af batteripakken sidder der en tænd/sluk knap, og hvis man ønsker at dobbelt tjekke om den er tændt, sidder der også en lille grøn diode og lyser når den er tændt.


Lille, smart og fantastisk gadget til manden som har alt. Den er nem at tage med sig på farten og leverer en fantastisk lyd taget størrelsen i betragtning.

4 

Ydelsen opnår næsten topkarakter. Den spiller og gengiver lyden utrolig godt, dog varierer det meget alt efter hvilken genstand du placerer den på.

4.5 

Designmæssigt lægger vi i en den høje ende. Den er designet så den er nem og hurtig at tage med på farten.

2.5 

Der findes flere forskellige produkter i stil med Mighty Boom Ball, og de ligner hinanden meget op af dage.

4 

Prisen er rigtig god, og ligger på 199,95,- DKK, og kan desuden fåes i flere forskellige farver. For nærmeste forhandler kontakt da følgende:
Mighty Boom Ball Nord EuropaGeneralagent for Danmark, Sverige, Finland, Island og TysklandHolger Overgård AndersenOA Tech ApsEgtoftevej 6 B, 2950 Vedbæk, DanmarkTlf. +45 2999 5600 / +45 7022 0083Email4

Alt i alt runder vi en score på 4 stjerner ud af 5 mulige, for en rigtig smart og sej gadget.

Smaek-for-skillingen 


Tiny, smart and great gadget for the man who has everything. It is easy to take with you on the go, and delivers amazing sound taken it's size into account. 

4 

The performance achieves almost top score. It plays and presents sound very well, however, it varies a lot depending on the object you place it on. 

5 

Design-wise, we are in the high end. It is designed to be easy and quick to take with you, when you are on the road. 

2.5 

There are various products like Mighty Boom Ball, and they are all quite similar to this. 

4 

The price is really good, at 199,95,- DKK, it's a bargain. It's available in several different colors. For your nearest dealer please contact:
Mighty Boom Ball Nord EuropeGeneral Agent for Denmark, Sweden, Finland, Island and GermanyHolger Overgård AndersenOA Tech ApsEgtoftevej 6 B, 2950 Vedbaek, DenmarkTlf. +45 2999 5600 / +45 7022 0083Email4

All in all we land at a total score of 4 stars out of 5 possible, for a really stylish and cool gadget. 

Smaek-for-skillingen-UK

Læst 1356 gange
Log ind for at skrive en kommentar.