Onsdag, 09 april 2014 10:34

Logitech Z600 - Når lydkvaliteten er i højsædet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så har vi taget et kig på nogle utrolig fede højtaler fra Logitech.

Logitech-z600-sb 

Man tager aldrig fejl af Logitech, når de kommer med et sæt nye PC højttalere, for de har gjort det godt med disse bluetooth højttalere, de dækker de fleste behov man har til lyd foran sin pc.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 908,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.
logitech logo
Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 908,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Systemkrav Enheder med Bluetooth A2DP
Enheder med USB-lydudgang
Enheder med 3,5-mm-udgangsstik 
Garantioplysninger 2 års begrænset hardwaregaranti
Kassen indeholder 2 højtalere
Strømadapter
3,5-mm-lydkabel
USB-sender/modtager
Brugervejledning 
Specifikationer Bluetooth 2.0
Understøttet Bluetooth-profil: A2DP
Bluetooth-rækkevidde: 10 meter
Ekstra indgangsstik: 1
Kontrolknapper: afbryderknap, Bluetooth-binding, lydstyrke

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 908,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 908,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk

 

Pic7

Pakkens inhold:

 • 2 Højttalere
 • Strøm Adapter
 • 3,5 mm lydindgangs kabel
 • USB transceiver
 • Bruger Manual 

Pic2 Pic3  

Her er tilslutnings mulighederne, og jeg har sat mit til Jack stikket for at opnå den bedste lyd, uden tab. Ellers har du den øverst knappe til at aktivere bluetooth og i midten er der power knappen, og til sidst er der mini usb. På det andet billede kan du se den øverste del af den ene højtaler det er her du skruer op og ned, ved at køre din finger med uret eller mod uret på den lilla flade (touch).

Pic5 Pic100

Man må sige Logitech har lavet et fedt og stilrent design til deres Z600 højtaler. De er betrukket med en slags grå net stof. I bunden kan vi se bassen som laver masser af lyd, den laver også vibrationer ned i bordet den står på, og det giver en fed oplevelse af bas i spil og musik.

 Pic8 Pic9

Her kan i se stikket fra strøm adapteren af der mødres med de to stik fra højtalerne af. Det er rigtig let og samle og det ser stilrent ud når de er samlet.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 908,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Under mine test i det daglige har jeg været utrolig overrasket over hvor nemt højtalerne er at bruge, her tænker jeg på hvor fedt det er man kan sætte 3 enheder op til bluetooth samtidig, så behøver man ikke og tænke på man skal side og rode med og sætte den enhed op man nu skal brug, nej her skal man bare stoppe den lyd man har køerne og så starte lyden på den enhed du nu ville bruge, meget fedt da det bare er plug'n'play. Højtalerne spiller fedt, lyd kvaliteten er i top, den er detaljeret og bassen spiller godt efter de er sat i bunden af højtalerne. Jeg kan varmt anbefale disse højtaler, både lyd, funktionalitet, design er helt i top klasse.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 908,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg er meget imponeret over produktet, som jeg har testet denne gang. Det er nemlig et af de fedeste og smarteste sæt højttalere jeg har testet til dags dato. Man får simpelthen hele pakken med, når man køber logitech Z600, der er muligheder for at tilslutte en masse enheder på samme tid, og det gør sættet meget fleksibel at bruge i det daglige, når man både har mobil, iPad og PC som man ville høre musik fra. Jeg er også meget imponeret over designet, og hvilken kvalitet det er lavet i, man får den helt rigtige fornemmelse af at det er et dyrt kvalitetes produkt man har med at gøre. Og det vigtigste er lyden, den er utrolig detaljeret og bassen er dyb og ren. Det er en fornøjelse at sidde og lytte til, både i spil og til musik. Så hvis du står og skal investere i nye højtaler til din PC eller MAC, så er dette sæt det helt rigtige valg.
 
plus
 • Designet er rigtig fedt
  Da de har lavet det så gennemført og stilrent, som vi kender fra Logitech.
 • Funktioner er nemme og brugervenlige
  Det er utrolig nemt at sætte op til de tre bluetooth enheder man kan bruge på samme tid.
 • Lyden kan skrues op, uden at gå på kompromis med kvaliteten
  Sættet kan spille rigtig højt, uden at man mister lydkvaliteten.
 
minus
 • Funktioner
  Det kunne være fedt hvis man kunne sætte sit headset til med et jack-stik bagpå, så man var fri for at skulle udskifte den ud bag på, når man skulle bruge headsettet.
overallscore9 
silver
 

 
I am very impressed with the product that I have tested this time. It is one of the coolest and smartest set of speakers I've tested to date. You simply get the whole package when you buy Logitech Z600, there are opportunities to connect a lot of devices, at the same time, and it makes the set very flexible to use in your daily life, when you both have a smartphone, iPad and PC which you would like to hear music from. I am also very impressed with the design and the quality of it, you'll get the right feeling that it is an expensive quality product you are dealing with. And the most important thing is the sound, it is incredibly detailed and the bass is deep and clean. It is a pleasure to sit and listen to, both in games and music. So if you are going to invest in a set of new speakers to your smartphone, PC or MAC, then this set is the right choice.
 
plus
 • The design is really cool
  Since they've made it so complete and stylish, as we know from Logitech.
 • The functions are easy to use
  It's incredibly easy to set up to the three Bluetooth devices, that can be used simultaneously.
 • The volume can be turned up, without compromising the quality
  This set can play really loud, without losing sound quality.
 
minus
 • Functions
  It would be cool, if you could plug your headset into the back of the speaker, with a jack-connector, so you didn't had to replace it out the back, when you were going to use your headset.
 
overallscore9
silver
Læst 820 gange
Log ind for at skrive en kommentar.