Tirsdag, 21 juli 2015 16:41

Logitech Z533 - Lille højttalersæt med mange muligheder

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech har sendt et sæt fine sterio højttalere, som vi skal kigge lidt på. Denne gang er det deres z533, som er deres multimedie højttalere, der kan bruges til andet end kun din ene pc.

logitech z533

logitech logo

Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer. Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.


Specifikationer

Systemkrav
Lydstik med 3,5-mm- eller RCA-udgang, herunder:
Computere der har et større styresystem (Windows®, Mac®, Chromebook™)
Smartphones
Tablet-pc'er
Fjernsyn
MP3-afspillere
Spillekonsoller: PlayStation®3, Xbox 360®
Garantioplysninger
2 års begrænset hardwaregaranti
Kassen indeholder
Højre satellithøjtaler
Venstre satellithøjtaler
Subwoofer
Ledning med 3,5-mm-stik i begge ender
Brugervejledning
Delnummer
P/N 980-001054
Mål
Satellithøjtaler:
Højde: 170 mm (6,69")
Bredde: 100 mm (3,93")
Dybde: 85 mm (3,34")
Vægt: 525 g (1,16 lb.)
Subwoofer:
Højde: 265 mm (10,43")
Bredde: 255 mm (10,03")
Dybde: 195 mm (7,67")
Vægt: 4,0 kg (8,82 lb.)
Fjernbetjening
Højde: 55 mm (2,16")
Bredde: 72 mm (2,83")
Dybde: 72 mm (2,83")
Vægt: 200 g (7 oz)
Kabellængde:
Strøm/opladerkabel: 200 cm (6,6 ft.)
Højre satellithøjtaler til subwoofer: 185 cm (6,1 ft.)
Venstre satellithøjtaler til subwoofer: 185 cm (6,1 ft.)
Kabel til fjernbetjening: 185 cm (6,1 ft.)
Specifikationer
Højtalertype: 2.1
Strømtype: Vekselstrøm
Effekt (RMS):
60 watt
Satellithøjtalere: 2 x 15 watt (ved 8 ohm og 1 KHz med 10 % samlet harmonisk forvrængning)
Subwoofer: 30 watt (ved 4 ohm og 100 Hz med 10 % samlet harmonisk forvrængning)
Strømadapter: 100 - 240 V (50/60 Hz)
Tilslutninger:
Indgange: RCA-stereoindgang og 3,5-mm-ekstraindgang
Jackstik til hovedtelefoner: 3,5 mm
Enhedernes størrelse:
Satellithøjtaler: Komplette højtalerenheder på 66 mm (2,6") med faseafretter
Subwoofer: Fremadrettet højtalerenhed på 133 mm (5,25")
Lydtryksniveau (SPL maks.): > 97 dBA
Signal-støj-forhold (SNR):
Satellithøjtalere: 80 dB, A-vægtet
Subwoofer: 80 dB, A-vægtet
Frekvensgang: 55 Hz – 20 kHz
Impedans: 8.000 ohm
Knapper til lydregulering: Justering af bas og lydstyrke samt tænd/sluk på fjernbetjeningen
Følsomhed:
Satellithøjtalere: 450 mV
Subwoofer: 200 mV

Video


Design & Features

logitech z533 10

Højttaler sættet består af 2 højttalere, en venstre og en højre og en rimelig størrelse subwoofer. Ledningerne på dette har en rimelig længde, men har man som mig et rimelig bredt skrivebord, så vil jeg sige, at det er ikke sådan at jeg bare kan flytte bassen, hvis jeg synes den skal stå et andet sted, det er ledningerne for korte til det. I midten af billedet er fjernkontrollen, dette er virkelig en lækker ting, da det hele på mine gamle Logitech højttalere, sad på den ene af højttalerne, som resulterede i at den højttaler altid skulle stå, så man kunne nå den, for at skrue op og ned. Dette gav skæv lyd, og var bare rigtig træls, for man kunne ikke have dem til at stå diskret. 

Pakkens indhold:

 • Subwoofer 
 • Højttalere, en venstre og en højre
 • Fjernkontrol
 • Jackstik til jackstik-kabel
 • Instruktionerne står på kassen

logitech z533 3logitech z533 7

Højttalerne i sig selv, er lavet af hård plast men i forskelligt udseende, alt efter hvor på højttaleren det er. Den øverste del er lavet med en rug overflade, hvor bunden er helt spejlglat, og desuden suger alt til sig. I bunden på begge højttalere, er Logitechs gamle logo, som er i en guld-bronze farve, dette er den samme farve, som den de har brugt inde på selve speakerdelen, som også er rammet ind i en spejlglat rund ramme. Hele højttaleren er lavet i en trapezform, så når de står foran en, lige for, kan man kun se fronten. På bagsiden går det hele ind, og det fremhæver en overflade i midten, hvor der enten står et stort L eller et stort R, alt efter hvad det er for en af højttalerne det er man ser på selvfølgelig. I bunden, hvor der stadig er den her helt spejl glatte overflade, går ledningen ud fra. Stikket for enden af ledningerne har begge forskellige farver, som matcher de indgange som er på subwooferen. Så det er rimelig lige til, at sætte dem til også.

logitech z533 0logitech z533 2

Subwooferen er lavet i træ, med en overflade som minder en del om den rug som man også ser på højttalerenden. På fronten af subwooferen er der et hul ind i kassen, som har den helt glatte overflade. På den ene af siderne er den beklædt med noget stof, for at beskytte selve bassen. På den anden side, som er siden hvor man kan tilkoble det hele, er der et godkendelsesklistermærke, og ved siden af igen er tilkoblingspanelet sat fast med 8 skruer, så det ikke stikker af når bassen pumper. Vi kigger lige på kontrolpanelet, en smule omvendt, så vi starter lige nede fra og går op. I bunden starter den en lettere flad ledning, dette er den som går til strøm, den slutter ud i et 2 benet stik, altså uden jord. Oven over er der en helt rund ledning, det er den som går op til fjernkontrollen. Derefter kommer der det hvor der står out, det er her man skal til slutte højttalerne, den venstre i den blå og den højre i den sorte. Dette er intet problem, da både stik og indgang har samme farve, så kan man finde to ens, så har man gjort hvad man skulle. Øverst oppe ser vi in-tilslutningerne, den sorte som sidder i midten, næsten helt inde i kassen, er det stik, hvor ledningen med jackstikkene skal bruges, den ene ende skal i her og den anden skal i pc'en, hvor man normalt sætter stik i, hvis man vil havde lyd ud af sin pc. Der ud over er der mulighed for at man kan sætte konsoller, eller sit tv til.

logitech z533 4logitech z533 5logitech z533 6

Til sidst har vi fjernkontrollen, som er helt genial. Den er igen lavet i hård plast med den rug overflade, og i bunden er der et skridsikkert belægningssæt på, så den kan stå nogenlunde fast. På den venstre side af den, er der en reguleringsknap, så man kan skrue ned og op for bassen, det skulle man førhen gøre nede på selve bassen, så det er virkelig rart at tingene er samlet så højttalerne kan stå som de skal, og man ikke skal ned og kravle for at skrue på bassen. Hele den øverste del af fjernkontrollen kan drejes, det er her man kan justere på lyden, der står også et lille vol på. I midten af den, forneden, er der en hvid streg, denne lyser når man tænder for sættet, som man gør ved at skrue op på knappen, til den giver et klik, og stregen begynder at lyse. På den højre side er der to indgange, den første er til headsets, og den næste er en AUX-indgang, så man igen er fri for at rode rundt for at tilslutte.  


Test & Resultat

Jeg har haft det til at sidde i min pc, som jeg bruger alt min tid ved. Her har jeg hørt musik, både højt og lav. Jeg har brugt dem til skype-opkald, spil og meget andet, og de er super gode og lyden i dem, synes jeg er meget klar. Jeg har ligeledes også siddet med mit headset til, når manden synes jeg larmer for meget. Jeg kan godt lide at, selv hvis pc'en er slukket, kan man bare fyre op for noget musik på sin telefon eksempelvis.


Konklusion

Jeg har været overraskende glad for de her højtalere, især fordi jeg før var vandt til, at den ene af mine højtalere stod midt på bordet, pga. at knappen til volumen sad her på, og den anden var gemt pænt væk bag skærmene, det gav en virkelig skæv oplevelse når man hørte musik eller spillede. Lyden er rimelig, især når man tager prisen i betragtning. Jeg er virkelig blevet glad for fjernkontrollen, jeg synes at den er lækker at bruge, og den ser super fin ud. Det eneste jeg virkelig synes er træls med de højtalere her er, at støv og kattehår sidder fast, som var det en magnet de var lavet af, men tilgengæld ser sættet jo skide godt ud, så det er lidt svært synes jeg. Men er det noget folk kan leve med, er de perfekte til en lille lejlighed, så man kan slutte dem til både tv og pc. Jeg vil i hvert fald varmt kunne anbefale dem.

plus

 • Lyden 
  Jeg synes, at kontra prisen får man en rimelig god lyd for pengene. Min bas trænger stadig til at bliver spillet lidt til, for at give det sidste.
 • Fjernkontrollen
  Det er så fedt med de muligheder der er, bare i fjernkontrollen.
 • Mulighederne 
  Det er super fedt at man kan tilslutte både pc, konsoller og sit fjernsyn til dem.

minus

 • Det spejlglatte af højttalerne
  Vi har kat, og inden jeg fik sat det hele op, sad der allerede en halv kat klæbet fast til dem.

overallscore9

silver

 


Conclusion

I've been surprisingly happy about these speakers, especially sinceI was used to the fact that one of my speakers was placed on the middle of my desk, because this was where the volume button was placed, and the other speaker was nicely put aside behind the screens, which gave a crooked experience when listening to music, or playing games. The sound is fair, especially when you think of the price. I've really grown fond of the remote control. I think it's really nice to use, and it looks really good. The only thing that I don't like about the speakers, is that dust and cat hair stuiks to it, as if it was made of magnets, but on the other hand the set looks good, so it's difficult to say something here. But if this is something you can live with, they are perfect for a small apartment, as you can connect them to both your TV and PC. So I would certainly recommend them.

plus

 • The sound
  I think that you get a reasonably good sound at the price. My bass still needs some time to regulate, before getting the last nudge.
 • The remote control
  It is really cool how many options there is, just in the remote control.
 • The possibilities
  It is awesome that you can plug it in both PC, consoles and your TV.

minus

 • The bright material of the speakers
  We have a cat, and even before I got all of it set up, half a cat was already stuck to them.

 

 

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 2961 gange
Log ind for at skrive en kommentar.