Søndag, 14 april 2013 07:58

Logitech Z-553

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Mangler du et sæt højtalere til din pc, fjernsyn eller medieafspiller, så kan det være vi har det helt rigtige sæt lige her.

logidsh

Dette sæt er velegnet til de fleste formål og pynter på sin helt egen måde.


Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.

logitech logo

Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.


 

Forstærker
 • 40 watt (RMS)
 • Frekvensområde: 55 Hz-17 kHz
Satellithøjtalere
 • 2 x 10 watt RMS (ved 4 ohm og 1 kHz med 10 % samlet harmonisk forvrængning)
 • Indbygget lydstyrke- og basregulering
Subwoofer
 • 20 watt RMS (ved 8 ohm og 100 Hz med 10 % samlet harmonisk forvrængning)
Tilslutninger
 • Indgange:  RCA-stereoindgang og to jackstik (3,5 mm) (på fjernbetjeningen)
 • Udgange:  jackstik (3,5 mm) til hovedtelefoner
Kontrolknapper
 • Fjernbetjening med ledning og knapper til at slukke/tænde samt til lydstyrke- og basregulering
Højtalerenheder
 • Satellithøjtalere:  2" højtalerenheder
 • Subwoofer:  4" højtalerenhed
Højtalernes mål (H x B x D)
 • Satellithøjtalere:  160 mm x 90 mm x 137 mm
 • Subwoofer:  381 mm x 160 mm diameter
Fungerer sammen med
 • Computere, musikafspillere, dvd-afspillere, spillekonsoller og andre lydkilder med 3,5 mm- eller RCA-udgangsstik.

 


Thumb6

Dette sæt skiller sig ret meget ud, med udformningen af enhederne og farverne på ledningerne. Der er sikkert delte meninger og inden jeg have åbnede pakken, var jeg ret skeptisk over hvordan det ville passe sammen med computeren. Alle kabler er udført i en rød farve, som giver et virkelig godt modspil til de sorte farver.

Pakkens indhold:

 • 1 x Subwoofer
 • 2 x Satellite højttalere
 • Enhed til justering af lydstyrken
 • Diverse kabler
 • Brugsanvisning

Thumb9

Disse 2 satellite højttalere er lavet i meget hårdt plastik og har en lækker matsort farve, lige på nær bagsiden som har den røde farve, som alle kablerne også har. Der er ingen beskyttelse foran selve højttaler enheden, dette bør man være opmærksom på hvis man har pilfingre i huset.

Thumb8

Fødderne er en del som skiller sig ud, ligesom resten af højttaler-sættet. Det er en metalfod med små gummi-spyd på enderne, så de ikke vibrerer ned i det underlag, som de står på og samtidig undgår man også at de ridser dette. Disse gummi-spyd kan nemt tages af, og dermed kan man montere dem på væggen, hvis man ønsker det.

Thumb2 Thumb3 Thumb5

Subwooferen er også en stykke kunst i sig selv, den er udformet som en cylinder og har enheden i bunden, så den spiller ned i gulvet eller ned på det underlag den står på. Forstærkeren er monteret inde i subwooferen, så den er selve hovedstationen for hele sættet.

Thumb1

Bag på den er alle tilslutningerne.

Der er følgende tilslutninger:

 • Mini-Jack ind.
 • Phono Ind.
 • Udgange til de 2 satellite højttalere.
 • Indgang til styreenheden.
 • Indgang til strøm

Thumb12 Thumb13

Dette er selve styreenheden, og her kan man styre lydstyrken samt hvor meget bas der skal være på. Derudover er der to udgange, som kan bruge til  tilslutning af andre enheder hvis man ønsker det. Selve enhed er ret tung, hvilket er helt kanon så den ikke skøjter rundt på bordet. En lille rød diode indikere om der er tændt eller slukket for højttaler-sættet.


Vi har testet Logitech Z-553, i spil, med film- og musik-afspilning.

Spil:

Jeg har spillet en masse COD: Black Ops II med dette sæt, og synes at det klarer sig ganske fint i spil, der er godt med ryk på når der kommer granater og store brag, så det er bestemt velegnet til at spille med.

Film:

I film giver det også en ret god oplevelse, de to satellite højttalere gør sit arbejde godt med at gengive lyden, og subwooferen giver en god punch når der er brug for det.

Musik-afspilning:

Jeg høre meget musik, og har selv et billigt Creative højttaler-sæt ved min PC, og det er da slået med MANGE baner. Jeg er faktisk ret imponeret over den lyd som sættet formår at afspille, selvom det ikke ser ud af meget. I nogle sammenhæng synes jeg godt at bassen kan halte lidt i styrken, men til gengæld så er den utrolig kontrolleret, i forhold til mange andre højttaler-sæt i den klasse.


På mange måder et meget vellykket højtaler-sæt, det klarer sig godt i alle sammenhæng og giver sig også super godt ud på skrivebordet. Lydkvaliteten er bedre end jeg havde turdet håbe på, og der er for en gangs skyld et højttaler-sæt som har en kontrolleret bas, uden den forvrænger eller buldre helt vildt. Jeg ser kun et eneste minus ved dette sæt, og det er at jeg personligt synes at ledningerne er for korte, dem vil vi gerne have lidt længere.

4.5

God lyd og en skøn oplevelse når man sidder og lytter til dem, og så kan de faktisk også spille ret højt.

4

Der vil nok være delte meninger om dette, jeg synes designet er virkelig fedt, måske er de lidt anderledes at se på men det gør det blot bedre.

3.5

Man kan nemt tilslutte sin iPhone eller anden medieafspiller til styreenheden og dermed afspille direkte derfra, det er ret smart. Der er klart også innovation at finde i måden som de er opbygget på og deres design.

4.5

God kvalitet både lyd-mæssig, men bestemt også kvaliteten af delene, selv kablerne er lavet i et fornuftigt og blødt materiale.

5

Det kan ikke simpelthen ikke blive nemmere, der er farve-koder på alle delene så man kan se hvad der skal sidde hvor.

4

Matsort overflade, som er lidt ru i det. Enhederne har en blanksort overflade som er super flot, men samtidig kan man også hurtigt se hvis man har rørt ved dem, da de er meget modtagelige over for fedtede fingre.

4.5

Prisen ligger på 747,- DKK, og prisen kontra det man får synes jeg hænger forholdsvist godt sammen, uden at være alt for dyrt. Logitech's Z-553 kan købes lige her.

4.5

Vi trækker os lige op på 4½ stjerner for dette flotte og velspillende højttaler-sæt.

Godt-Produkt Smaek-for-skillingen


In many ways a very successful set of speakers, it performs well in any setting and it looks neat sitting on the desktop. The sound quality is better than i dared to hope for, and for once somebody has built a speaker set where the bass is controlled, without any distortion. I only see one minus for this set of speakers, and that is that I think the cables are too short, we would have loved to see them a little longer.

4.5

Perfect sound and a wonderful experience, and it can actually play quite loud.

4

There'll probably be a lot of different opinions about the design, however I think the design is really cool, maybe they look a little different, but that just makes it that much better!

3.5

You can easily connect your iPhone or other mediaplater directly to the controller, and play your favorite music directly from it, thats awesome! Innovation can also be found in the design and the way that all parts are constructed.

4.5

Really good quality both in terms of the sound, but certainly also the quality of the parts. Even the cables are made in a reasonable and soft material.

5

It can't be any easier. All parts are color-coded, so you can see what needs to be plugged in, and where it has to be plugged in.

4

Matt black surface which is slighty rough. The satellite speakers has a glossy black finish which looks super nice, but you'll quickly see if you've touched them, as there are very sensitive to greasy fingers.

4.5

The price is 747,- DKK, and i think that the price versus what you get is really fair, without being too expensive. Logitech's Z553 can be bought right here.

4.5

We're landing straight at 4½ stars for this beautiful and well playing set of speakers.

Godt-Produkt-UK Smaek-for-skillingen-UK

Læst 1325 gange
Log ind for at skrive en kommentar.