Onsdag, 10 september 2014 09:40

Logitech x300 - Til dig der vil have god lyd med på farten!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech har her lavet en stilren, og samtidig meget praktisk mini højtaler. Den har vi kigget lidt nærmere på.

logitechX300

Denne højtaler henvender sig til folk, som gerne vil have en meget praktisk højtaler til at tage med sig, og samtidig have god lyd.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 461,-
Produktet kan købes her: HifiPriser.dk
 
Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.
logitech logo
Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 461,-
Produktet kan købes her: HifiPriser.dk
 
 
Lydafspilninger Smartphones, tablet-pc'er og andre enheder der understøtter en trådløsBluetooth®-lydprofil
  [Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)] eller en 3,5 mm-lydudgang.
Telefonopkald Telefoner der understøtter en Bluetooth-Hands-Free-profil (HFP1.6)
Platformkompatibilitet Kan bruges med populære smartphones og tablet-pc'er. Visse funktioner understøttes muligvis ikke afhængigt af din telefon, tablet-pc og/eller applikation.
Garantioplysninger 2 års begrænset hardwaregaranti
Mål
Længde 152 mm
Bredde 71 mm
Højde 69 mm
Vægt 0,335kg
Specifikationer
Rækkevide 9 meters trådløs rækkevidde
Batteritid 5 timers batterilevetid*

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 461,-
Produktet kan købes her: HifiPriser.dk
 

logitech x300 s 7 logitech x300 s 8

Logitech har her skabt et enkelt og stilrent design, det skiller sig lidt ud i mængden og det synes jeg er super fedt. Den er perfekt lige til at tage med sig. Højtaleren er i forhold til den forholdvis lave pris, meget robust, og omhyggeligt bygget. Det meste af Logitech x300 er lavet af gummi, dette giver et superfedt og håndterligt design, dette medvirker også til at den ikke skrider så let på ens skrivebord, hvilket jeg synes er super fedt.

 

Pakkens indhold:

 • Logitech x300
 • Brugsanvisninger
 • USB/Micro-USB kabel

logitech x300 s 1 logitech x300 s 3

logitech x300 s 4 logitech x300 s 5

På toppen af højtaleren finder vi de 2 volume knapper, det er også her vi finder bluetooth knappen, alle 3 knapper er i en rigtig god størrelse. Power knappen er jeg dog ikke særlig vild med, den er placeret på højtalerens bagside, og ligner faktisk slet ikke en knap, de første par gange havde jeg helt glemt at den var der. Overfor power knappen finder vi en AUX indgang og 1 mikro-USB-port til opladning.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 461,-
Produktet kan købes her: HifiPriser.dk
 

Jeg synes at udfra den forholdsvis lave pris har Logitech fået en god lyd i denne lille højtaler, jeg synes den spiller super fint. Det er også en super fordel at lyden er rigtig nem at regulere på den hvilket jeg synes er fedt. Den spiller meget stabilt og der er ingen problemer med lyden. Logitech skriver at der er 5 timers batterilevetid, det vil jeg ikke helt vurdere at den lever op til, altså det med 5 timer kommer meget an på hvor højt man regulere lyden.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 461,-
Produktet kan købes her: HifiPriser.dk
 

Så er vi kommet til den endelige konklusion, jeg synes alt i alt det er en super fed højtaler Logitech har lavet her. Den spiller super godt og er flot og har et stilrent design. En af de bedste ting ved denne lille højtaler, efter min mening er at den er super praktisk, den er super nem at transportere rundt og det er virkelig et plus, det er også en god pris den har, det er inden for et budget hvor de fleste kan være med. Så alt i alt en super fed højtaler Logitech har sendt på markedet her, glæder mig allerede til at se mere fra dem, og synes de skal forsætte i denne stil.

 
plus
 • Designet er fedt
  Designet er jeg meget imponeret over, jeg synes det er super flot. Det er super moderne og enkelt, hvilket jeg synes er meget vigtigt.
 • Lyden er super god
  Lyden er også super fin i forhold til prisen, den spiller super godt. En fordel her er også at det er meget nemt at regulere lyden på den.
 
minus
 • Power knappen
  Power knappen bryder jeg mig ikke om, og så holder den ikke strøm helt i 5 timer.
overallscore9 
silver
 

Then we have come to the final conclusion, I think all in all it is a really great speaker Logitech have made here. It plays really well and is nice and has a stylish design. One of the best things about this little speaker, in my opinion, is that it is super convenient, it's super easy to carry around and that is really a plus, it's also a good price it has, it is within a budget where most people can afford it. So all in all a really great speaker Logitech has put on the market here, am already looking forward to seeing more from them, and think they should continue in this style.

 
 
plus
 • The design
  The design I am very impressed with, I think it's really nice. It's super modern and simple, which I think is very important.
 • The sound
  The sound is also very nice compared to the price, it plays really well. An advantage here is that it is very easy to adjust the sound on it.
 
minus
 • The power button
  The power button I do not like about, and then it does not hold the power completely in 5 hours.
 
overallscore9
silver
Læst 1022 gange
Log ind for at skrive en kommentar.