Tirsdag, 02 juli 2013 09:57

Logitech UE BOOM - Hør musik med stil!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er sommeren kommet og mange af os skal på ferie. I den forbindelse har Logitech's nye UE BOOM sin plads.

UEBOOM

Med denne lille smarte højtaler kan du nemt have musikken med på ferien uden det fylder hele din taske, og det eneste du skal bruge for at kunne afspille på den er en enhed med Bluetooth.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 1487,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.

logitech logo

Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 1487,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Wireless Capabilities Pair up to 8 Bluetooth® enabled source devices - Connect up to two source devices at the same time.
  Wirelessly play (stream) to 2 UE BOOMs from one Source.
  Mobile range of play is up to 15m (50 ft).
  NFC (passive) enabled - (works with active NFC enabled source devices * Android Jellybean and higher).
Audio Maximum Sound Level: 88dBA
Frequency Range: 90Hz - 20kHz
Drivers: Two 1.5
Power Rechargeable Lithium-Ion Battery for up to 15 hours of battery life between Micro USB charges.
Actual battery life will vary with use, settings and environmental conditions.
Rechargeable batteries have a limited number of charge cycles.
Charge time: 3.4 hours
APP' App Configurable (iOS and Android)
Warranty 2-Year Limited Hardware
Dimensions Diameter: 6.5cm (2.6")
Height: 18 cm (7.1")
Weight: 538g (speaker only) 19oz
Compatibility:   For Audio Playback:
Smartphones, tablets and other devices that support Bluetooth® wireless audio profile [Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)] or 3.5 mm audio output.
For Phone Calls:
Phones that support Bluetooth® Hands-Free Profile (HFP1.5)
IPX4 RATED:
Ingress Protection Rating – Liquid – Level 4: Water Resistant Acoustic Skin

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 1487,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

I denne video vil jeg give et første hånds indtryk af denne højtaler.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 1487,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pic0 copy

Lille og kompakt må man sige den er, og ikke mindst ganske flot at se på. Den lille robuste Logitech UE BOOM er som skabt til at komme med på farten og kan bruges i rigtigt mange sammenhæng, ikke nok med den er lille og handy så har den også en ret stærk forstærker, som sørger for at den kan levere god lyd i 360° radios. Den er også vand afvisende så den kan komme med til poolparty eller til stranden.

Pic0

Pakkens inhold:

 • Logitech UE BOOM
 • Oplader med EU/US adapter
 • Brugsanvisning

Pic1 copy

Den tændes i toppen ved et tryk på den midterste knap og er derefter klar til at blive parret med den enhed man ønsker at afspille fra. Man parre den ved at holde den lille knap til højre nede til den lille diode begynder at blinke, derefter er den nem at finde på enheden, og så er vi klar til at at afspille musik.

Pic3

I den anden ende finder vi en lille mini-jack indgang, som man kan tilslutte hvis man ikke ønsker at bruge Bluetooth, det er også her vi oplader UE BOOM, efter en opladning kan den afspille op til 15 timer. Der er også et lille øje som gør at man kan klikke den fast på cyklen eller lignende, og nemmere have den med på cykel turen uden man taber den, det giver også mulighed for at afspille imens du cykler.

Pic4 copy

De store + og - knapper er til at styre lydstyrken, så man nemt kan styre styrken ved afspilning.

2013-07-02 19.17.25 2013-07-03 12.06.44

2013-07-03 12.06.47 2013-07-03 12.06.58  

Der findes en app til både iPhone og Android, denne app giver mulighed for at sammenkoble 2 enheder så de spiller sammen og giver endnu mere power, der er også mulighed for at følge batteri niveauet og skifte mellen en række EQ-indstillinger.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 1487,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Jeg har haft den med på cyklen og med i haven så den kunne komme på prøve. Denne smarte UE BOOM er jo ikke kun en musik afspiller, men også en trådløs højtaler med indbygget mikrofon så man kan besvare opkald på mobilen, eller computeren igennem den.

 • Musik:
  Da jeg første gang tændte denne UE BOOM og afspillede musik blev jeg blæst bagover af den styrke den har, jeg har tidligere testet UE BOOM BOX der ikke havde nær den styrke som de tilbyder med UE BOOM, og det er klart en fordel da den anden måske var lige i underkanten. Kvaliteten af den lyd der kommer ud synes jeg er overvældende, i den forstand at der er utrolig lidt plads til enhederne, batteri og forstærker der er indbygget her i, den kan også spille utrolig højt af dens størrelse.
 • Tale:
  Under tale er der klar og god tone både igennem højtaleren og mikrofonen, så den er meget egnet til af besvare opkald på og gør det bestemt meget bedre end alle mobil telefoner på markedet, den kan med fordel bruges til konferenser eller lignende opgaver også.
 • Apps:
  Jeg har kun prøvet Apple's app og den er super nemt at have med at gøre. Hvis man har 2 UE BOOM kan man sammenkoble dem til en afspilningsenhed og derved få endnu mere power på, jeg har ikke prøvet dette da vi kun har en til rådighed, men jeg er helt sikker på at det er noget der løfter den endnu højre og giver meget mere power på musikken.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 1487,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Logitech er med på toppen med meget af det de laver og det er der god grund til, også med dette produkt er der udviklet noget som bare virker uden problemer, der er fornuftig lyd og god batteritid, samt en lydstyrke der overrasker meget, det er utroligt hvad der kan presses ind i en så lille enhed. I den periode jeg har brugt den har jeg kun være meget positivt overrasket over hvad den formår, det gælder både musik afspilning og tale over mobil eller skype, klar lyd med god styrke og meget nem at koble op til sine enheder. Jeg er sikker på at den mulighed der gør at man kan koble 2 stk. sammen og derved opnå en noget kraftigere styrke og et større område der bliver dækket, bliver en stor succes. Den vil nemt kunne bruges til små havefester, på stranden eller på ferien, den er egnet til alle forhold. Der er lavet en app som virker på Apple og Android enheder, så man der igennem kan styre hvad den skal gøre og følge batteriniveau mm. Den er også lavet så smart at man kan afmontere det hængsel som sidder i den ene ende og montere højtaleren på et kamera stativ med det gevind der er.
 
plus
 • Den yder fantastisk i forhold til størrelsen
  Det eneste jeg kunne ønske var en smugle mere bund, men det er jo en lille enhed så der er jo fysiske grænser.
 • Den er designet til at kunne bruges i alle sammenhæng
  Og er derfor utrolig alsidig og nem at have med, den kan klikkes fast til ting eller tages med i tasken eller hvad man nu finder på.
 • Det er jo forholdsvis nyt det her med små kraftige højtalere
  Og Logitech har sat en god standard for denne klasse, som nok gør det svært for andre mærker at følge med.
 • Meget høj kvalitet hele vejen igennem
  Den virker meget robust. Jeg ville ikke være bange for at tabe den på hverken asfalt, sand eller lignende.
 • Det er så nemt at tilkoble den
  Man kan faktisk ikke lave fejl i denne procedure. Appen er også så veludført, at der er ikke noget man kan gøre galt derinde.
 • Hele det blå område er lavet i gummi
  Og giver et godt greb i den så man ikke lige taber den, det gør også at den er vandafvisende og derfor kan tåle at komme regn uden at gå i stykker. Det stærke stofgitter som resten af enheden er betrukket med, giver højtalerne frit spil til at skyde en masse lyd ud så vi kan få en god fest. Det eneste jeg har bemærket er at knapperne er lidt hårde at trykke på, men det er sikker den tykke gummi der gør det.
 • Den software der er lavet er udført til UG
  Og er så nemt at navigere rundt i, der er intet at pege fingre af her.
 
minus
 • Intet.
overallscore10 
gold
 

 
Logitech is on the high-end with their products, and there is a good reason for this. Their products are easy-to-use and are developed to work without any problems, and so is this product, it gives a reasonable sound, and has a good battery time, it has a great volume, which surprised me, and it is incredible how much they can squeeze into this little unit. In the time period I've used it I was very positively surprised about what this unit can be used to, this is regarding music playback, speech over mobile and even Skype, it has a clear sound, good volume and is easy-to-use and configure with your devices. I am use the function to connect two of these devices together, and achieve greater volume to cover a greater area is going to be a hit, especially for parties on the beach, in the garden or similar. There is an app, bot for iOS and Android for this unit, it is used to control the unit, just as you can do with a remote, but in the app you can see battery level and much more. You can even demount one of the speakers, and mount it on a camera tripod.
 
plus
 • It performes great despite its size
  The only thing i could wish for, is a bit more bottom, but it's a small unit, so there are som physical limits.
 • It is designed to be used in all contexts
  And is therefore very versatile and easy to have with you, you can click it onto different things, or have it in the bag, your imagination sets the limit.
 • It is quite new with these small speakers
  And Logitech has sat quite the standard for these units, it will make it hard for competitors to follow.
 • Very high quality all the way through
  It seems very robust, and I would not be afraid to drop it, anywhere.
 • It is easy to configure, and easy to connect your devices
  You should not be able to make any errors in this procedure. The app is also greatly configured, there is nothing to put a finger on here.
 • The blue area is made of rubber
  And gives a good grip, so it is harder to drop, it also makes this device quite water repellant and it can handle raid without breaking.
The strong fabric on rest of the unit give the speakers free ground to speak out, and give loads of sound, the only thing I've noticed, is that the buttons are a bit hard to press, but it is probably the thing rubber that does this.
 • The software that is made to this device works perfect
  It is easy to navigate, nothing to put fingers on here.
 
minus
 • Nothing.
 
overallscore10
gold
Læst 1281 gange
Log ind for at skrive en kommentar.