Onsdag, 29 januar 2014 11:25

LC-Power Vibro - En lille højtaler med stor lyd

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er LC-Power også med på beatet, de er på banen med LC Power Vibro.

Start-billedeLC-Power-Vibro

Vibro er en lille højtaler som bruger underlaget til at forstærke lyden ved at vibrerer ned på det.


Produktet er udlånt af: LC-Power
Prisen på produktet: 426,-
Produktet kan købes her: Techhaus.dk
 
LC Power, blev et varemærke for Silent Power Electronics GmbH grundlagt for over ti år siden i Düsseldorf-området og i Europa. LC Power er en etableret producent af pc-strømforsyninger, kabinetter og tilbehør, og all-in-one og tablet computersystemer.
lc power logo
Gennem kontinuerlig innovation og faglige ekspertise af vores medarbejdere er produktsortimentet løbende udvidet, forbedret og opdateret til den nyeste teknologi. Produkterne fra LC-Power adskiller sig primært gennem deres høje kvalitet og en meget god værdi for pengene.

Produktet er udlånt af: LC-Power
Prisen på produktet: 426,-
Produktet kan købes her: Techhaus.dk
 
Speaker type Bluetooth speaker
Dimension speaker (HxWxD) 6,3 x 5,3 x 5,3 cm
Power output 10W
Connection Micro-USB
Battery Li-polymer with 650 mAH
max. duration up to 21 hours
Weight (retail) 0,484 kg
Weight (speaker) 0,330 kg
Material aluminium
Mark of conformity CE
Colour black

Produktet er udlånt af: LC-Power
Prisen på produktet: 426,-
Produktet kan købes her: Techhaus.dk
 

Produktet er udlånt af: LC-Power
Prisen på produktet: 426,-
Produktet kan købes her: Techhaus.dk
 

pic3

Den samlede pakke er selve enheden og en ledning som bruges til opladning, samt at tilslutte en enhed med jack stik. Den er dog lavet til at man køre lyden via Bluetooth, så den er helt igennem trådløs.

Pakkens indhold:

 • LC-Power Vibro
 • USB kabel/Jack kabel

pic2 pic4

Vi starter med at tage et kig på enhedens design og knapper, der er ingen tvivl om at LC Power er lagt fremme hvad angår design og byge kvalitet af denne enhed, den er flot og bygget af lækre hårdføre materialer som også er med til at give den en god kamp vægt så der er noget til at styre den med. Der er en skyde knap på siden som man bruger til at tænde og slukke den samt at vælge om det skal være Bluetooth eller Via kabel man vil have lyden fra,På begge sider af den knap er der dioder som indikere om der er forbindelse samt status på enheden, til sidst er der USB indgangen som bruges til opaldning samt at tilslutte en enhed med jack stik.

pic1 pic0

Her tager vi et kig på den del som overføre alle vibrationerne til den overflade man plasere den på, det er egentlig samme princip som en højtaler enhed her har vi bare ikke andet en selve svingspolen og så den del som bevæger sig der i, der bruger man så underlaget som kan være et bord som resten af enheden og dermed får man lyd ud af denne højtaler.

Produktet er udlånt af: LC-Power
Prisen på produktet: 426,-
Produktet kan købes her: Techhaus.dk
 
LC-Power er klart langt foran de andre vi har testet, både med deres kvalitet af materialer og udseendet på højtaleren. Jeg må sige at jeg er meget overrasket over hvor godt den er opbygget, og hvor flot den er. Men når vi så kommer til det der betyder noget, som er lydkvaliteten, så synes jeg ikke at det er den vilde oplevelse. Det er jo heller ikke andet end en enkelt enhed som skal formidle lyden ud i et materiale, ved at man placerer den på dette. Med andre ord så spiller den ikke ret godt, man kan dog godt bruge den til at spille lidt musik på, hvis der ikke er andet i nærheden, og ellers er der mange andre alternativer.
 
plus
 • Designet er yderst flot og veludført
  Hvad angår designet, så er LC Power langt fremme og leverer et flot og veludført produkt.
 
minus
 • Lydkvaliteten er ikke ovenud imponerende
  Jeg er ikke imponeret over lydkvaliteten, og der er stor forskel på hvad man placerer den på, men jeg har endnu ikke fundet et underlag, som giver en rigtig god lydoplevelse.
overallscore5 
bronze
 

 
LC-Power is clearly far ahead of the others we've tested, both with their quality of materials and the appearance of the speaker. I must say that I am very surprised at how well it is built and how great it is. But when we come to the thing that really matters, which is the sound quality, then I do not think that it's the wild experience. There is nothing but a single device to bring the sound into a material by placing it on this. In other words, the sound quality isn't great, but you can still use it to play some music on, if there's nothing else around, or if that isn't good enough, there are many other alternatives out there.
 
plus
 • The design is very nice and well done
  As for design, then LC Power is far ahead and provides a beautiful and well-executed product.
 
minus
 • The sound quality is not overly impressive
  I'm not overly impressed with the sound quality, and there's a big difference in what you're placing it on. I haven't yet found a base which provides a great audio experience.
 
overallscore5
bronze
Læst 794 gange
Log ind for at skrive en kommentar.