Fredag, 31 oktober 2014 12:39

Gizmo Wanna Haves VIBE 5XS - Smart lille Bluetooth højtaler

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi skal idag kigge på en lille højtaler fra Gizmo Wanna Haves, dette er VIBE 5XS

Vibe5xs-billede

En lille Bluetooth højtaler, der er nem at tage med. Om det så er ude i haven eller til køkkenet.


Produktet er udlånt af: Gizmo Wanna Haves
Prisen på produktet: 399,-
Produktet kan købes her: Wupti.com
 
Gizmo Wanna Haves! Den nye trend i bærbar elektronik! En ung innovativ virksomhed dedikeret til at lave trendsættende bærbare elektroniske produkter.
 Gizmo Wanna Haves logo
Grundlagt i 2012 af tidligere pionerer inden for forbrugerelektronik industrien, her under den oprindelige design leder fra Boynq, GIZMO Wanna Haves produkter vil forbedre brugernes oplevelse af deres nuværende elektroniske enheder såsom mobiltelefoner, tablets og bærbare computere.

Produktet er udlånt af: Gizmo Wanna Haves
Prisen på produktet: 399,-
Produktet kan købes her: Wupti.com
 
Højtalere  
Audio output channels 1.0
Recommended usage mp3 player
Design Other
Number of speakers 1
Number of drivers 1
Driver size 50 mm
Audio  
Udgangseffekt (RMS) 3 W
Frekvensområde 60 - 18000 Hz
Tekniske detaljer  
Speaker type 1-way
Farve på produkt Hvid
Trådløs Teknologi Bluetooth
Materiale kabinet syntetisk ABS, Silikone
Indbygget on/off-knap (tænd/sluk) Yes
Magnetisk afskærmet Yes
Indbygget display No
Stik Micro-USB
Antal medfølgende produkter 1 pcs
Genopladelige batterier Yes
Indikationer Yes
Ports & interfaces  
Forbindelsesteknologi Wired & Wireless
Interface Bluetooth/3.5 mm
Bluetooth  
Bluetooth version 3.0
USB 2.0 porte, antal 1
AUX indgang Yes
Strømstyring  
Strømkilde type Batteridrevet
Batteritype Indbygget
Numre af batterier supported 1
Batterispænding 3.7 V
Batterilevetid 24 t
Batteriets ydelse 500 mAh
Genopladningstid for batteri 2 t
USB charging  
Vægt og størrelse  
Bredde 75 mm
Dybde 75 mm
Højde 53 mm
Indhold af emballage  
Rejseetui Yes
Kabler inkluderet Audio (3.5mm), USB

Produktet er udlånt af: Gizmo Wanna Haves
Prisen på produktet: 399,-
Produktet kan købes her: Wupti.com
 

Produktet er udlånt af: Gizmo Wanna Haves
Prisen på produktet: 399,-
Produktet kan købes her: Wupti.com
 

vibe5xs s 6 vibe5xs s 7

vibe5xs s 8

Når man får kassen i hånden, opdager man straks, at den vejer godt til og at er pakket rigtig godt ind. Der er ingen raslen eller lignende og det virker som en rigtig god og solid kasse. Kassen er hvid og har et stort billede af den højtaler, der er i kassen, så man er ikke i tvivl om hvad det er man får. På fronten står der selvfølgelig lidt info om produktet, som f.eks. at den kan afspille over Bluetooth, hvor stor højtaleren er og lidt om batteritiden. Vender man den på hovedet og ser på bagsiden er der lidt flere specifikationer og der står hvad kassen indeholder. Midt på, ser man tydeligt hvilke enheder, de garanterer at den virker med. Helt i bunden kan man se de forskellige farver, denne højtaler også fås i.

vibe5xs s 4

Her ser vi hvad der er i kassen, udover højtaleren.

 • Rejse etui
 • Manual
 • Kabel med jackstick (3,5mm til 3,5mm)
 • USB laderkabel

vibe5xs s 0 vibe5xs s 1

Her har jeg taget højtaleren ud af kassen, så vi kan se lidt nærmere på den. Som man kan se, er det den hvide udgave, jeg har fået her, og det passer mig egentlig ret fint, da den røde og blå farve ikke lige er mig - den sorte havde dog ikke gjort mig noget. Tager vi et kig oppefra, kan vi se det grå gitter, der sidder hen over højtaleren og det er pænt lavet, med en let bue ned af, i gitteret. Kigger vi midt på højtaleren, ser det ud som om den er delt i to, men det er den dog ikke helt. Den øverste del, er lavet i noget meget hårdt plast, som virker holdbart. Bunden er beklædt med noget blødt gummi, og jeg kunne forestille mig, det var for at beskytte den en smule. Udover at det beskytter lidt, giver det også et super fedt udseende, at den er delt på den måde. På den nederste del, er der en lille flap, der stikker ud i siden med teksten "GIZMO WANNA HAVES", som er navnet på firmaet. Det er også i den nederste del at de har placeret knapper til at skrue op og ned, på henholdsvis '+' og '-'. I mellem '+' og '-' sidder det lille Gizmo Wanna Haves logo, og dette er også en knap. Den er til at vække højtaleren, hvis den er gået i dvale. Højtaleren går automatisk i dvale, hvis der intet trafik har været på Bluetooth i 5 minutter - hvis man altså afspiller over Bluetooth.

vibe5xs s 2 vibe5xs s 5

Her ser vi bagsiden af højtaleren, hvor der er et lille hul ind, hvor diverse stik er placeret. Længst til venstre er USB indgangen, til laderkablet. I midten er der et lille hul, hvor der sidder en blå pære bagved, som bruges som indikator til at vise om enheden er tændt eller i dvale. Til højre ser vi indgangen til 3,5mm jackstick, til afspilning fra f.eks. en bærbar, mp3 afspiller eller måske en telefon. Der opnås meget længere afspilningstid, hvis man bruger jackstick i stedet for Bluetooth. De reklamere med henholdsvis 8,5 time på Bluetooth og 24 timer hvis man benytter jacksticket. Hvis man skal lade den op, fra et helt tomt batteri, skulle det tage 2,5 time, før den er ladet helt op igen, hvilket virker temmelig hurtigt. I bunden af højtaleren, er On / Off knappen, som skal skubbes til siden. Rundt i bunden er noget skridsikkert gummi, som virker rigtig godt. Så står den på en helt glat overflade, er den ikke bare lige til at skubbe med.


Produktet er udlånt af: Gizmo Wanna Haves
Prisen på produktet: 399,-
Produktet kan købes her: Wupti.com
 
Jeg har brugt højtaleren i køkkenet, når vi har vasket op og lavet mad. Højtaleren spiller rimelig godt, efter den meget lille størrelse. Dog kan det godt høres, at det er en lille højtaler, når man skruer lidt op. Der skal dog skrues rimelig højt op, før den begynder at forvrænge. Lyden kan virke lidt hul, men det er pga. den lille størrelse, så det forventede jeg lidt. Dog skal jeg ærligt indrømme at jeg er overrasket over lyden er så god, da jeg havde forventet at det var MEGET værre. Ang batteritid, tror jeg de tal de reklamere med, passer nogenlunde. Jeg har ladet den op en enkelt gang, da jeg fik den ind af døren - jeg har brugt den flittigt i køkkenet og den har ikke skulle lades op endnu.

Produktet er udlånt af: Gizmo Wanna Haves
Prisen på produktet: 399,-
Produktet kan købes her: Wupti.com
 

Jeg var rimelig overrasket over at lyden i denne lille højtaler kan sparke ud. Selvfølgelig kan det høres, at det er en lille højtaler når man skruer godt op, men det skal man forvente. Jeg har før hørt højtalere, i samme størrelse, og denne her spiller betydeligt bedre, end andre jeg har hørt. Vægten og gummiet i bunden af højtaleren gør at den står godt fast på alle flader - den er ikke bare lige til at skubbe væk eller vælte, da alt vægten er placeret i bunden af højtaleren. Jeg kan rigtig godt lide den dvale funktion den har, da jeg har haft den til at stå og spille, hvor min telefon er gået ud og derfor mister højtaleren forbindelsen. Jeg starter telefonen op igen og starter musikken igen, men højtaleren starter dog ikke før jeg trykker på dvale knappen for at vække den igen. Den mister meget lidt strøm på den måde, og det syntes jeg er genialt. Det eneste jeg har at udsætte på denne, er små klik lyde, når man skruer op og ned. Dem kunne jeg godt have undværet, da det lyder som om det kortslutter i den - det gør det dog ikke.

Jeg giver denne højtaler et fint 9tal.

 
plus
 • Designet

Den er lavet i et lækkert design, der passer ind alle steder. Om det så er i børneværelset eller på skrivebordet.

 • Lyden

På trods af den lille størrelse, spiller den faktisk glimrende.

 • Farve udvalg

Den fås i flere farver, så den passer til dig. Den fås i blå, rød, hvid og sort.

 • Dvale funktion

Jeg kan rigtig godt lide dvale funktionen, da den så ikke bruger batteriet på ingenting.

 • Batteritiden

Jeg har ladet den op, en enkelt gang, men stadig brugt den flittigt, så den holder strøm temmelig godt.

 
minus
 • Klik lyde

Jeg kan ikke lide de klik lyde der kommer, når man skruer og op og ned for enheden.

overallscore9 
silver
 

 

I was pretty surprised with the sound in this little speaker. Of course, you can hear that it's a small speaker when you turn up well, but it should be expected. I have before heard speakers of the same size, and this one plays considerably better than others I've heard. The weight and the rubber on the bottom of the speaker makes a good grip on all surfaces – it’s not easy to push off or tip over when all the weight is placed at the bottom of the speaker. I really like the sleep mode. When I had it playing and my phones battery died, the speaker put itself to sleep, because it lost the connection. When I started the phone again and start playing, the speaker didn’t start, because I had to wake it up again. It loses very little power in this way, and I think that's brilliant. The only thing I have to say about this, are the small clicking noises when you turn it up or down. Them I could have done without.

I give this speaker a score of 9.

 
plus
 • The design

It is made in a beautiful design that fits anywhere. Whether it is in the children's room or on the desktop.

 • The sound

Despite the small size, the speaker is actually excellent.

 • Color selection

It is available in several colors to suit you. It’s available in blue, red, white and black.

 • Sleep function

I really like the sleep function, because it doesn’t use the battery on nothing.

 • Battery life

I have powered it up once, but still used it diligently, so it maintains power pretty well.

 
minus
 • Click noises

I don’t like the clicking noises it makes with the buttons, when you turn the music up or down.

 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1529 gange
Log ind for at skrive en kommentar.