Onsdag, 04 september 2013 08:05

Arctic S113BT

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 Så er tiden til at vi skal have god lyd med på turen.

Start-billede-s113bt

 Så hvis du kunne tænke dig at have god lyd med på turen, så er Arctic's S113BT det rigtige valg.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 373,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 

Den øgede varme udledning af moderne computere har sat produktionen af kraftfulde og stille kølere ud over midlerne til de fleste producenter. De forhøjede støjniveauer af pc-systemer har en negativ indvirkning på produktiviteten, da en stille computer er grundlaget for behagelige arbejdsbetingelser. ARCTIC indledte tendensen til stille kølesystemer til stationære pc'er i 2001 og har ført an lige siden. Da Arctic Cooling blev grundlagt, begyndte vi ved at fokusere på Schweiz og Tyskland. I 2002 Arctic Cooling (HK) Ltd blev grundlagt for at udvikle relationer med vores asiatiske produktions-steder. Fra 2005 begyndte vi at udvide aktiviteterne i Nord-og Sydamerika og yde optimal service til vores kunder der.

arctic logo
Sund vækst med lav risiko er ARCTIC's vigtigste mål. Vi fokuserer på vores egne evner og potentialet i vores markeder. Vi åbner op for nye geografiske regioner for yderligere at understrege vores position som en global aktør. På lang sigt vil vi etablere os som innovatorer i vores nye produkt områder i samme omfang, som vi allerede er i vores pc køler forretning, og for at opnå den samme høje grad af markedsandel og popularitet.

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 373,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 

Bluetooth Version V4.0 + EDR (Class 2)
Speakers 2 x 1.5” Full range Drivers + 2x 1.5” Bass Radiators
Microphone Sensitivity -44 ±3dB
Battery Rechargeable 1,200mAh Lithium Polymer Battery
Product Dimensions (L x W x H) 58mm x 46mm x 157mm
Playback Time 8h
Frequency Response 30Hz - 20kHz
Impedance
Output Power (RMS) 2 x 3W
Packaging Content   4S113 BT Speaker x 1 / 3.5 mm Cable x 1 /
Micro USB Cable x 1 / Travel Pouch x 1 /
Manual x 1
Gross Weight 0.29 kg

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 373,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 373,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 

Pic3

Pakkens indhold:

 • Arctic S113BT
 • 3.5 mm Jack-stik han/han
 • USB kabel
 • Taske
 • Brugsanvisning

Pic6

Da jeg første gang åbnende tasken hvor Arctic højtaler lå i, var jeg klar over at det var et kvalitets produkt jeg havde i hånden. Højtaleren er indhylstret i gummi og findes i 6 forskellige farver. På begge sider er der stål gitter i sort, og bag ved front-gitteret sidder der 2 små højtaler, der sidder også 3 knapper som man betjener hele højtalerne med. Ved de forskellige funktioner højtalerne har, vil der lyse 2 led farver bag ved gitteret.

Pic5

På siden af højtaleren sidder tilslutningsmulighederne. Der er lydindgangen (mini jack 3,5 mm), micro USB indgang til opladning af enheden og ikke til sidst er der en tænd/sluk knap.

Pic10

Til højtaleren medfølger der 2 kabler, et til at oplade højtaleren med via USB og et 3,5 mm han/han mini jack kabel.

Pic11

Der er ikke så meget at sige om tasken der følger med, andet at den er til at beskytte højtaleren under transport, samt til opbevaring af de medfølgende kabler. Den er laver i en slags fiber stof og så findes den kun i denne grå farve.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 373,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 

Under mine tests som jeg har lavet på produktet, har jeg været meget overrasket hvor problemfrit det har været at være i selvskab med Arctic højtaleren. Vi har brugt den både i børneværelset og i køkkenet, og især i køkkenet har den overrasket mig. Når jeg kommer hjem fra arbejde og træder ind i vores køkken kan jeg hører Arctic højtaler sige et lille bip og så ved jeg den er forbundet med min iPhone, uden jeg skal gøre noget. Nu kan jeg sætte et stykke musik på og lade det spille ud af højtaleren imens jeg ligger min iPhone til ladning. Når jeg laver mad her hjemme er det dejligt med lidt arbejds musik, og hvis min iPhone begynder at ringe eller jeg får en sms kan jeg høre det over højtaleren, og hvis jeg beslutter mig for at tage den trykker jeg bare på højtaleren, og begynder at snakke - det er rigtig smart!

Vi har også prøvet om aften at sætte den i børneværelset, og her synes min datter at den er rigtig god, da vi har en masse lydbøger på vores iPhone.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 373,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 
I det store hele er min konklusion af Artic højtaleren, at har du brug for en lille og kompakt højtaler til brug i hjemmet og på turer er Arctic S113BT et rigtig godt valg. Den er både pæn og har en rigtig god lyd. Og så er den bygget robust, til at kunne klar en masse når man har den med på tur.
 
plus
 • Vægten/størrelsen er rigtig god, da den er let og ha med på tur.
 • Gummi indpakningen der er rundt om højtaleren, gør at den ikke så let skrider ned fra bordet og andre overflader.
 • Det indbyggede batteri klarer sig rigtig godt, 8 timer aktiv og 700 timer standby.
 • Let at forbinde via bluetooth/NFC.
 
minus
 • Rækkevidden på 8m ved brug af bluetooth, er ikke nok til et stort hus eller hvis man ønsker at afspille lyd i børneværelset - imens ens iPhone mv. ligger i stuen.
 • Når man modtager opkald er mikrofonen ikke særlig god.
overallscore7 
silver
 

 
My conclusion of the Arctic speaker is clear, If you need a small and compact speaker for use in the home and trips then Arctic S113BT is an ideal spot. It is both neat and have a really good sound. And it's built tough, to handle a lot when you have it with you on a trip.
 
plus
 • The weight/size is great because it is easy to bring it along on a trip.
 • The rubberized wrapping around the speaker, makes it not so easily falls off the table and other surfaces.
 • The built-in battery is doing very well, 8 hours active and 700 hours standby.
 • Easy to connect via Bluetooth/NFC.
 
minus
 • The range of 8m using bluetooth, is not enough for a large house or if you want to play sound in kids room - While your iPhone, etc.. is located in the living room.
 • When receiving calls, the microphone is not very good.
 
overallscore7
silver
Læst 1307 gange
Log ind for at skrive en kommentar.