Fredag, 14 september 2012 11:02

Antec Rockus 3D 2.1

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så har vi haft det første højttaler system, forbi redaktionen.

speakers antecfull

Højttaler systemet, som vi skal kigge nærmere på er, Antec Rockus 3D 2.1.


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 1271,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Antec er verdens førende brand af high-performance computer komponenter. Antec blev grundlagt i 1986, og er i dag en anerkendt pioneer inden for deres branche, ligeledes har Antec fastholdt sin position som en global markedsleder og international leverandør af effektive, støjsvage og pålidelige produkter.

antec logo nyt

Antec har hovedkvarter i Fremont, Californien, med yderligere kontorer i Rotterdam, Holland, såvel som i Tyskland, Kina og Taiwan. Antec's produkter sælges i mere end 40 lande, over hele verden.


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 1271,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Configuration 2.1
Dimensions
Satellite Speakers 5.7” (H) x 6.3” (D) x 4.7” (W)
144.8 mm (H) x 160.0 mm (D) x 119.4 mm (W)
Subwoofer 13.8” (H) x 10.6” (D) x 7.7” (W)
350.5 mm (H) x 269.2 mm (D) x 195.5 mm (W)
with 6.5" diameter subwoofer
Weight 8.5 kg / 18.7 lbs
Output
Total 150 Watts
Satellite Speakers 25 Watts / each
Subwoofer 100 Watts
Maximum Output S.P.L 95 dB
Inputs
Analog 3.5mm, RCA
Digital Optical

Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 1271,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

HPIM2342 HPIM2344

Så fik vi pakket højttaler systemet ud, og det ser ikke ud af ret meget, men kan love jer for at det her højttaler system, virkelig er et kvalitets lyd system.

Pakkens indhold:

 • Aktiv subwoofer på 100w
 • 2 Satelit højttalere på 25w pr. højttaler
 • Remote Controller
 • Kabler til Montering
 • Brugsanvisning

HPIM2346 HPIM2347
HPIM2348

Remote controlleren, har flere forskellige funktioner. På siden, er der en lille sølv-farvet knap, ved at trykke på denne, skifter du imellem Music og 3D, samt Digital hvis systemet er tilsluttet vha. et optisk kabel. Du har også muligheden for at 'mute' lyden, som gøres utroligt nemt, ved at trikke ned på toppen af remote controlleren. Den store 'knap', i toppen af remote controlleren, fungere ligeledes som 'volume' knap, til at skrue op og ned for lydstyrken.

HPIM2350 HPIM2349
HPIM2351 HPIM2353
HPIM2354 HPIM2356

Antec, har virkelig sørget for at de to satelit højttalere, har fået et rigtig lækkert og virkelig stilrent design. Satelit højttalerne i sig selv, vejer ret godt til, så de ikke hopper rundt på bordet når du spiller højt musik. I bagenden, af hver satelit højttaler, finder vi et phono stik og det er her du tilslutter det medfølgende kabel. Foden, som hver satelit højttaler støtter på, er lavet ud af et enkelt stykke bøjet stål-plade, og sikre at de har en god stabilitet.

HPIM2372 HPIM2366
HPIM2364 HPIM2365

HPIM2360 HPIM2361
HPIM2358 

Subwooferen, har fået samme behandling som satelit højttalerne, og har samme lækre og elegante design. Ser vi på bagenden af subwooferen, finder vi de forskellige tilslutnings muligheder. Fra venstre, har vi Power ON/OFF, tilslutning af de to satelit højtaere, indgang via mini jack, indgang via phono, indgang via digital optisk kabel, styring af bass-styrken (1-2-3), og tilslutning af remote controlleren.


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 1271,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Vi har testet Antec's Rockus 3D, i spil, med film- og musik-afspilning.

Spil:

Lyd kvaliteten under spil, har været helt utrolig god. Med muligheden for at indstille bass-styrken i tre forskellige intervaller, kan du sikre dig den bedste lyd-oplevelse. Vi har forsøgt os med flere forskellige spil, men konklusionen er den samme, en virkelig sprød og ren lyd.

Film:

Kæresten og jeg, har set forskellige film, alt fra Action til Gyser-film, og igen er konklusionen det samme, du sikre dig en helveds god lyd-oplevelse hver gang, uanset film genren. Lyden er virkelig ren og helt igennem fantastisk. Den bedste lyd-oplevelse, får du ved at skifte fra Music til 3D indstillingen på remote controlleren.

Musik-afspilning:

Musik-oplevelsen, er også virkelig god. Jeg kan slet ikke finde noget at sætte en finger på her. Uanset hvilken bass-styrke du har sat subwooferen til, så forvrænger den på intet tidspunkt. Jeg har kun tre ting at sige her, kvalitet, kvalitet, og atter kvalitet!


Produktet er udlånt af: Antec
Prisen på produktet: 1271,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Ser vi på de tre forskellige tests, som vi har udsat Antec's Rockus 3D 2.1 for, så har den bestået hver og en af dem. Du får en virkelig ren og sprød lyd, med en god bass-dybde, uden at det bliver for brian-agtig.
 
plus
 • Designet
 • Lydkvaliteten
 • Overfladen
 
minus
 • Mangel på tilslutningsmuligheder
overallscore7 
silver
 

 
If we look at the three different tests that we have exposed Antec's Rockus 3D 2.1 to, it has passed every one of them. You get a really clean and crisp sound with a good bass-depth without being too BOOM BOOM-like.
 
plus
 • The design
 • The sound quality
 • The surface
 
minus
 • Lack of input options
 
overallscore7
silver

 

Læst 1507 gange
Log ind for at skrive en kommentar.