Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller

Seneste

For seriøse gamere, der trives med en stof musemåtte med mere kontrol, tilføjer ROCCAT en ny gaming overflade til sin Taito Serie. Den mesterligt udformede Taito Control tager det prisbelønnede blueprint af den oprindelige Taito og re-udvikler det med vægt på mere præcis styring. På en behagelig mellem størrelse på 400 x 320 mm og et design med fokus på øget holdbarhed, Taito Control er en mussemåtte der ikke vil skuffe dig i kampens hede.

Det kendte sikkerheds firma Norton som laver antivirus programmer til computere, har lavet en dokumentar hvor de søger efter den farligste by, som har tilnavnet tale kaldes "Hackerville" eller "The Most Dangerous Town On the Internet"

Fremtidens hurtigere internet

Google, Microsoft og Mozilla slår sig sammen og udvikler ny teknologi der accelererer web applikationer.

webassembly

Google Chrome lytter med

Efter nylig opdatering har Google Chrome givet sig selv lov til, at lytte med hvad der foregår hjemme hos dig.

Zyxel har smidt et monster af en Router på gaden, med en 1,4 GHz processor og 512 mb ram.

 

Creative sender nu en spritny trådløs Bluetooth højttaler på markedet, udviklet til den aktive bruger på farten. Trods sin lille størrelse og vægt er Sound Blaster FRee sprængfyldt med features og leverer kraftfuld lyd, så du kan spille din yndlingsmusik for fulde drøn, uanset hvor du er.

Logitech har afsløret sin syvende årlige designkollektion af mus, 2015 Logitech® Play Collection. Inspireret af de nyeste trends inden for mode, møbeldesign og accessories, er disse originale mus udsmykket med venlige ansigter af legende figurer samt farverige mønstre og former.

Lige en lille opdatering på en af vores test stationer der bliver brugt til alle vores tests. I dag modtog vi en Dimastech Buchetto Mini.

Side 2 ud af 82

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus