Seneste

Nespresso Prodigio - Smart-kaffe fra din telefon

Vi har fået en kaffemaskine ind af døren, en Prodigio fra Nespresso. Og for en kaffedrikker som jeg, der enten drikker pulverkaffe, eller køber dem på cafe'er, er det noget nyt. Jeg har prøvet maskiner hos venner og bekendte, men har aldrig selv ejet en. Det skal derfor bliver spændende at se om jeg kan finde ud af denne lille brygger.

For 10år siden, var en GPS forbeholdt personer med en stor indtægt, idet priserne på en GPS var forholdsvis høje, og alle havde derfor ikke mulighed for at erhverve sig en. I dag ser alting dog meget anderledes ud, og en GPS er efterhånden allemandseje, både fordi priserne er faldet drastisk, samtidig med at flere og flere smartphones er udstyret med GPS. I dag tager vi et kig indenfor i TomTom' GO 61, som er en af deres nyeste GPS'er.

Vi skal i dag kigge på denne drone fra Parrot. Det er en sjov lille drone, som styres via ens smartphone. Den tager billeder og har et fedt natlys.

 

Tefal Crep'Party - Lækre pandekager på rekordtid

Vi har fået denne Crep'Party pandekagebager hjem til test. Den ser ikke ud af meget, men 6 pandekager på én gang, den har i hvert fald fanget vores interesse, så lad os se hvad den kan.

 

 

Parrot kommer med nye droner - Jumping night drone

Vi har taget et kig på denne drone ved navn Marshall, den kommer fra firmaet Parrot. Så hvis du er til aktion, så kig videre i anmeldelsen.

Side 1 ud af 11