Torsdag, 13 februar 2014 10:28

Plantronics Voyager Legend CS + HL10 - Et headset som klarer alle opgaver

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi tager i dag et kig på et headset fra Plantronics, som er et virkelig alsidigt headset. Det kan bruges både til kontoret, hjemmet og på farten.

plantronics voyager legend cs hl10

Vi har før testet heatsets som er beregnet til mobiltelefoni, og dette er nok et af de mere profesionelle headsets på markedet.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1829,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 

Vi er forpligtet til at holde miljøet sikkert og sundt for alle. Vi er aktivt engageret i at reducere vores globale fodaftryk, og følger den grønne praksis på vores faciliteter. Hos Plantronics, er vores globale team vores mest værdifulde aktiv. Vi er glade for at støtte deres velfærd, udvikling og bidrag til samfundet og miljøet.

plantronics logo

Vores samfund er i centrum for hvor vi bor og arbejder. Vi er stolte af at støtte dem gennem vores bidrag af tid, produkter, fonde og færdigheder. Vores mål er at skabe sikre, komfortable produkter, der er nemme at bruge. Vi støtter den globale indsats for at fjerne farlige materialer fra alle dele af produktionsprocessen og emballage.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1829,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 

 

Bluetooth Headset Yes
Multi-Point Connection Pair two phones and answer calls from either one.
Wearing Style Over-The-Ear
Monaural
Wireless Technology Bluetooth
Battery Power Up to 7 hours/11 days
Charger Type Magnetic Charger
Weight 18 grams
Noise-cancellation Triple-mic active Digital Signal Processing (DSP)
Wind Noise Reduction Stainless steel windscreens
Connects To Mobile Phone
Tablet

Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1829,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 

Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1829,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 

pic0

Denne pakke indeholder en masse dele, da det er den udvidet pakke.

Pakkens indhold:

 • Plantronics Voyager Legend
 • Ladestation med bluetooth
 • Rør løfter
 • Oplader
 • Strømforsyning
 • Brugsanvining

pic2 pic3

Her er selve headsettet som har sammen form som tidligere modeller men en andelse mere elegant synes jeg, de produkter jeg har haft mellem hænderne fra Plantronics har ikke skuffet mig på nogle måder, jeg har tidligere brugt et Voyager fra 2009 som jeg har været super glad for og som faktisk stadig virker og dette er jo en meget nyere og mere udviklet model så det bliver spænende og prøve dette af.

pic4 pic5

Hele enheden har faktisk fået en overhaling med designet, men alligevle minder det stadig om deres tidligere modeller, der er kun de knapper der skal være til at styre headsettet også er der den lange buede mikrofon som sørger for god lyd til den du snakker med, bag på er der 5 små copper stykker som bruges til opladning i lade stationen.

pic8 pic10

Her er den omtalte lade station som også kan tilkobles en IP telefon og der med arbejde sammen med den IP telefon, dette gør at man kan bruge dette headset som en telefon i hjemmet og ikke er begrænset af ledninger og at sidde det samme sted, kort sagt kan du være håndfri i hjemmet med denne løsning.

pic12 pic13

Her er rørløfteren som arbejder sammen med ovennævnte station, denne enhed kan løfte røret så snart du trykker på knappen til at tage telefonen.

pic15 pic14

Til sidst vil jeg stille skarp på denne USB oplader som kan bruges i alle former for USB opalder, så det giver mulighed for at oplade headsettet på farten eller bare iden at skulle have lade stationen med.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 1829,-
Produktet kan købes her: Proshop.dk
 
Der er jo nogle faktore som spiller ind, når man skal finde det rette headset. Jeg har altid nogle ting, som jeg vægter meget højt ved et håndfri headset. Det skal sidde ordenligt, det vil sige at det skal sidde behageligt, sidde fast og ikke være for tungt. Batteriets levetid, denne faktor er også vigtig, da man ikke ønsker at skulle gå og lade det op hele tiden. Disse ting opfylder Plantronics Voyager Legend super godt. Jeg er vant til den måde det sidder på, og når jeg har haft det på i 5 minutter, så mærker jeg det stort set ikke mere. Dette må uden tvivl betyde at det sidder som det skal, og hvis man har brug for en anden størrelse ørepude, så medfølger der også en hel del muligheder, så man kan tilpasse det til ens egne ører. Min endelige konklusion er, at jeg synes at Voyager Legend er et af de bedste headsets på markedet, ihvertfald af dem jeg har prøvet.
 
plus
 • Designet er slankt og flot
  Designet er stadig meget i samme boldgade som tidligere, dog lidt slankere og flottere efter min mening.
 • Massevis af tilbehør
  Der er masser af tilbehør med i denne pakke, og det er lækkert at der medfølger så mange ørepuder, så man kan få den helt rigtige ørepude monteret.
 • Lyden er ganske fin
  Jeg oplever lyden ganske fin og høj, så man kan høre hvad der bliver sagt, selvom der er larm i baggrunden.
 • Knapperne og funktionaliteten er fantastisk
  Det hele virker godt, og knapperne er klart meget bedre end på mit gamle Voyager headset, så her er der klart sket fremskridt.
 
minus
 • Mikrofonen opfanger baggrundsstøj
  Dem jeg har snakket med i headsettet, har ofte brokket sig lidt over at det opfanger meget baggrundsstøj.
overallscore8 
silver
 

 
There's some factors which significantly comes into play, when you'll have to find the right headset. There are always some things that I especially focus on, with a hands-free headset. It should sit properly, that is, it should be seated comfortably, stay there and not be too heavy. The battery life, this factor is also important, since you do not want to go and charge it all the time. These things aren't a problem with Plantronics Voyager Legend. I'm used to the way it sits, and when I've had it on for about 5 minutes, I feel it have virtually disappeared. This must undoubtedly mean that it sits as it should, and if you need a different size ear cushions, then Plantronics has included quite a few options, so you can customize it to suit your ears. My final conclusion is that, in my eyes Voyager Legend is one of the best headsets on the market, at least the ones I've tried.
 
plus
 • The design is sleek and beautiful
  The design is still very much in the same vein as before, but a little slimmer and better looking in my opinion.
 • Lots of accessories
  There are plenty of accessories included in this package, and it's nice they included so many ear cushions so you can get just the right ear cushions attached.
 • The sound is quite nice
  I find the sound quite nice and high so you can hear what is being said even if there is noise in the background.
 • The buttons and the functionality is great
  It all works well, and the buttons are clearly much better than my old Voyager headset.
 
minus
 • The microphone picks up background noise
  The ones I've talked with using the headset, has often complained slightly above that it picks up a lot of background noise.
 
overallscore8
silver
Læst 827 gange
Log ind for at skrive en kommentar.