Tirsdag, 27 november 2012 23:35

Plantronics Marque 2

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag skal vi se på et helt nyt produkt fra Plantronics. Plantronics laver alt fra bluetooth headset til mobiltelefoner, til seriøse gaming headset.

plantronicsmarque2slide

Produktet vi skal se på, er et helt nyt tiltag her på siden, og er Plantronics's nye Marque 2 som er et bluetooth headset, der kan bruges til både mobiltelefoner og tablets.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 344,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Vi er forpligtet til at holde miljøet sikkert og sundt for alle. Vi er aktivt engageret i at reducere vores globale fodaftryk, og følger den grønne praksis på vores faciliteter. Hos Plantronics, er vores globale team vores mest værdifulde aktiv. Vi er glade for at støtte deres velfærd, udvikling og bidrag til samfundet og miljøet.

plantronics logo

Vores samfund er i centrum for hvor vi bor og arbejder. Vi er stolte af at støtte dem gennem vores bidrag af tid, produkter, fonde og færdigheder. Vores mål er at skabe sikre, komfortable produkter, der er nemme at bruge. Vi støtter den globale indsats for at fjerne farlige materialer fra alle dele af produktionsprocessen og emballage.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 344,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Hands-free Options
Bluetooth Headset Yes
Connection
Multi-Point Multipoint technology
Audio
Wideband Audio Yes
Voice Commands
Enhanced Services "answer/ignore"
Wearing Style In-The-Ear
Monaural Yes
Wireless Technology
Bluetooth Yes
Power
Battery Power Up to 7 hours/11 days
Charger Type Micro USB charging
Physical
Weight 7 grams
Audio
A2DP Yes
Microphones Dual microphones + digital signal processing
Connects To
Mobile Phone Yes
Tablet Yes

Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 344,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

DSC 001

Pakkens indhold:

 • Plantronics Marque 2
 • USB kabel til opladning
 • Adapter til cigarettænder
 • Øreklips
 • Brugsanvisning

DSC 0006

Headsettet er utroligt lille og vejer absolut intet, med en vægt på blot 7 gram.

DSC 0007

DSC 0009

DSC 0012

Designet er virkelig lækkert, og der er lagt meget arbejde i at lave et headset som er utrolig let, og på samme tid er spækket med funktioner. I toppen af headsettet har vi en tænd/sluk knap. Når headsettet tændes, vil der blive oplyst hvor mange timers strøm der er tilbage, og om headsettet er parret til din mobiltelefon eller tablet. Første gang du tænder headsettet, bliver du desuden guidet igennem hvordan du parrer headsettet med din mobiltelefon eller tablet.

DSC 0011 DSC 0010

Knappen på siden af headsettet, bruges til at afslutte opkald med. Der sidder desuden en diode, som lyser rødt når headsettet tændes og ikke er parret med en mobiltelefon eller tablet. Efter parring, skifter denne diode til en hvid farve, og du er nu klar til at gå i gang med at bruge headsettet. Der er lavet en rille hele vejen rundt i siden af headsettet, og det er her at mikrofonen er placeret. Grunden til at mikrofonen er placeret her, er for at fjerne mest mulig baggrundsstøj etc.

DSC 0013

DSC 0015

DSC 0017

Ved højtaleren, er der monteret en gummi-dut med en bøjle i siden, denne bøjle sørger for at headsettet ikke falder ud under brug. Der kan desuden også bruges øreklipsen, for at være på den sikre side. I bagenden af headsettet, sidder der en lille USB indgang, og denne bruges sammen med det medfølgende kabel, for at oplade headsettet. På undersiden af headsettet, sidder der også en lille knap, og denne knap bruges til at styre lydstyrken med.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 344,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Jeg har i løbet af de sidste 14 dage testet headsettet på flere forskellige måder.

DSC 0020

Jeg har brugt headsettet i bilen, for at teste lydkvaliteten, samt om folk jeg snakkede med kunne høre noget baggrundsstøj, og selvom jeg spillede forholdsvis høj musik i bilen under samtalerne, kunne de næsten ikke høre det. Jeg har ligeledes brugt headsettet til at afspille musik på, under træning i motionscenter, hvilket jeg klart kan anbefale det til. Jeg har brugt headsettes smarte funktion, hvor du kan sige "answer" eller "ignore", for at tage telefonen eller at lægge på, og denne funktion er virkelig smart. Headsettet er også blevet brugt til daglig brug og opringninger til venner og familie, og må konkludere at det virkelig er et headset som jeg klart kan anbefale, uanset om det er til privat eller erhversbrug. Du føler stortset ikke at du har headsettet på, desuden giver det en hvis frihed, at man har begge hænder fri, og ikke mindst slipper du får at politiet stopper dig for at snakke i telefon under kørsel.


Produktet er udlånt af: Plantronics
Prisen på produktet: 344,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Det har været en sand fornøjelse at teste Plantronics's Marque 2 bluetooth headset. Headsettet er utrolig brugervenlig, og der er virkelig tænkt på funktionaliteten, samt designet.
 
plus
 • Komforten
 • Brugervenligt
 • Vægten
 • Prisen
 
minus
 • Intet
overallscore8 
silver
 

 
It has been a real pleasure to test Plantronics's Marque 2 bluetooth headset. The headset is incredibly easy to use, and there has really been thought about the functionality and design.
 
plus
 • The comfort
 • User-friendly
 • The weight
 • The size
 
minus
 • Nothing
 
overallscore8
silver

 

Læst 1023 gange
Log ind for at skrive en kommentar.