Torsdag, 25 december 2014 18:03

Parrot Minikit Neo2 - Lille smart trådløst system til bilen

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi har modtaget et lille smart system, som gør det super enkelt at have trådløst system, til mobilen, i bilen. Se med her når vi kigger nærmere på Parrot Minikit Neo.

parrotminikithd2

parrot logo

Grundlagt i 1994 af Henri Seydoux, Parrot skaber, udvikler og markedsfører avancerede forbruger teknologi produkter til smartphones og tablets. Parrot tilbyder også den mest omfattende udvalg af håndfri kommunikation systemer på markedet for biler. Dens globalt anerkendt ekspertise inden for mobile tilslutningsmuligheder og multimedia omkring Smartphones har positioneret Parrot som en central aktør i bilen infotainment.


Specifikationer

Bluetooth 4
Ja
Vægt (værdi) 67 g
Fastgørelsestype (i bilen) Solskærmsholder
Farve Blå
Beregnet til køretøjsspænding 12 V
24 V
Mål, længde 95 mm
Standby-tid 4300 h
Mål, bredde 54 mm
Mål, højde 45 mm
Samtaletid 10 h
Antal tilslutningsbare enheder 10

Video


Design & Features

parrot minikit neo 2 hd4parrot minikit neo 2 hd5

Dette sæt gør det nemt at snakke i mobil i mens man køre. Den er lille og smart og er nemt montere, da den bare skal sidde i solskærmen, samt kun oplades en gang i mellem. Der er en oplader som får strøm fra cigaret tænderen, som har en lang ledning, så den kan nå op til enheden imens, den sidder i solskærmen.

Pakkens indhold:

 • Parrot MiniKit Neo2
 • Oplader
 • Kabel
 • Brugsanvisning

parrot minikit neo 2 hd0parrot minikit neo 2 hd6

parrot minikit neo 2 hd1

Her ses den fra alle sider og vinkler. Man kan se at der er en stor flade, som er højtaleren. Den fungere, som jeg forstår det, ved at vibrerer den store overflade som så laver lyden, det er dog ikke altid lige godt, men man forstår hvad der bliver sagt. På den ene af siderne, tænder og slukker man for enheden, samt aktivere bluetooths søge funktionen, så man kan tilslutte sin mobiltelefon. Der er også to knapper, som har en grøn og en rød diode bag sig, det er her man tager og lægger røret på. Det store hjul i midten, styre lydstyrken.

parrot minikit neo 2 hd2parrot minikit neo 2 hd3

Til sidst har vi opladeren samt tilhørende ledning, som er god lang så den kan nå hele vejen, op til der hvor Parrot Neo2 sidder monteret.


Konklusion

Som afslutning vil jeg sige "at det er en super god løsning", hvis man ikke ønsker et in-ear headset, som mange ellers bruger. Man skal dog være opmærksom på at i ældre biler, eller biler der larmer en del, kan det godt være svært at høre hvad der bliver sagt. Jeg køre selv i en gammel polo fra 97, som ellers er helt standart, men når man køre på motorvejen så er støjen så høj, at man ikke altid kan høre hvad der bliver sagt. Ud over dette er det ellers en super god enhed og den levere varen, som den skal. Jeg vil ikke tøve med at købe en enhed, som denne her. Vi slutter af med et 6 tal for en god trådløs løsning, men ikke med super god lyd.

plus

 • Funktionen og brugervenligheden
  De to ting jeg nævner herover, er nogle vigtige faktore på en enhed, som denne. Den er nem at bruge og fungere super godt, der er ikke mange knapper og den har kun de funktioner den skal bruge, hvilket jo også er nok.
 • Designet
  Med dens flotte design, passer den godt ind, når den sidder monteret på solskærmen. Dog er den røde farve ikke lige mig men den fåes i flere farver, så man kan vælge den der passer bedst.

minus

 • Lyden er ikke super god
  Selvom man ikke kan forvente meget af sådan en opbygning så er lyden ikke super god, den bliver ret hurtigt mudret og svært at forstå hvis der er andet støj i baggrunden.

overallscore6

silver

 


 

Finally, I would say, "it is a super good solution" if you do not want an in-ear headset, that many otherwise use. You should be aware that in older cars, or cars are noisy. It may be difficult to hear what is being said. I drive in an old polo from 97, which is standard, but when I drive on the highway, the noise is so high. That I cannot always hear what is being said! Otherwise a super good device and it deliver the as it should. I would not hesitate to buy a device like this. I give the grade 6. For a good wireless solution but not with excellent sound.

plus

 

 

 • The function and usability
  The two things I mention above, are some important factors. Significantly on a device like this. It is easy to use and work super well. There are not many buttons and it has only the functions it needs, which of course also is enough.
 • The design
  The attractive design, fits well into when it is mounted. On the sun visor. However, the red color is not my taste. Nevertheless, it is available in several colors. Therefore, you can choose the one that fits you best.

minus

 • The sound is not the greatest
  Although you cannot expect much from such a device. The sound is not very great. The sound becomes quiet muddy and difficult to understand. If there are other noise in the background.

overallscore6

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 913 gange
Log ind for at skrive en kommentar.