Fredag, 10 juli 2015 17:11

Mars Gaming MH0 Headset - komfort til budgetpris

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Sommetider kan man risikere, at der er blevet smidt for mange penge i den nye gamer PC, og man har derfor glemt, at tænke på økonomi til tilbehøret. Nu er redningen ankommet i form af et nyt headset, som er velegnet til et presset budget.

mh0

marsgaming logo

MARS Gaming – en ny stjerne i gaming-hardware universet, eller bedre: En ny planet. Det nye Gaming-skud udløber fra den spanske producent Tacens der tilbyder hardware med en designlinje der straks sender tankerne til både den røde planet og krigsguden ved samme navn – MARS – med de takkede linjer, de røde detaljer og den gennemgående krigsagtige stil. Det handler om at vinde, og ikke bare om at være med. Læs mere på http://www.elektroniktest.dk/mus/mars-gaming-mm2-mus-en-sammensmeltning-af-performance-og-ergonomi.


Specifikationer

Speakers 
Speaker Diameter 30 mm
Speaker Impedance 32 Ω
Frequency Response 20 – 20 kHz
Maximum Input Power 20 mW
Sensitivity 115 db
Microphone 
Microphone Dimensions 6.0 x 2.7 mm
Sensitivity -62 db
Directivity Omnidirectional
Impedance 2.2 KΩ

Video


Design & Features

IMG 20150710 163921IMG 20150710 163953

Billederne viser headsettet fra venstre side og fronten, hvor man kan se den justerbare mikrofon, som er lavet i blød plastik. Som det fremgår på billederne, er der ikke polstring på mikrofonen, dog er dette heller ikke nødvendigt, da sammensætningen af mikrofonen ikke opfanger støj. Mars Gaming har bibeholdt det sorte og røde tema, hvilket både afspejler sig i headsettets cups og på ledningen.

IMG 20150710 163842IMG 20150710 163953

Headsettet i sig selv er ikke særlig stort og vejer heller ikke alverden, dog er der heller ikke sparet på udseendet, som det fremgår af de ovenstående billeder. Headsettets cups er lavet i noget blødt skum med en lækker belægning af noget der kunne minde om syntetisk læder, hvilket helt bestemt øger komforten og gør headsettet anvendeligt til langtidsbrug.


Test & Resultat

Jeg har brugt headsettet i godt en måneds tid, og det har været udsat for både gaming, lange Skype-samtaler og afspilning af musik, og har præsteret bedre end forventet. Der har været en klar og tydelig lyd, og mikrofonen har der ikke været noget at udsætte på. Jeg har måtte fjerne min præindstilling med boost på mikrofonen, da den nærmest skrattede ved almindeligt tale, heldigt nok kunne dette afhjælpes med nogle små finjusteringer. På trods af de mange gode egenskaber, synes jeg at der mangler lidt dybde i forhold til musikafspilning og gaming.
Da jeg startede ud med headsettet, var jeg i tvivl om, hvorvidt jeg ville blive træt af de lidt små earcups, men det viste sig ikke at være et problem, og jeg må sige at på det punkt har Mars Gaming ramt komforten ret godt, desværre mangler jeg lidt noget isolering i forhold til hovedbøjlen, det begynder at gøre en smule ondt når man har headsettet på i mere end fire timer ad gangen.


Konklusion

Alt i alt er det et rigtig godt headset til pengene. Det kan dog diskuteres hvorvidt der skulle have været lidt mere dybde i højtalerne, og dette er selvfølgelig en smagssag, men efter min mening kunne man godt have brugt lidt bedre enheder, da jeg også føler man går lidt på kompromis med lydkvalitet - det skal dog tilføjes at lyden er klar og tydelig, men der er måske lige en anelse for meget diskant, og for lidt mellemtone og bas.
Selvom der er tale om et budget headset, ville jeg godt mene at man kunne være bekendt at lægge lidt isolering i topbøjlen, for lige at give komforten et ekstra nyk.
Mikrofonen har jeg ikke noget at udsætte på, dog kunne jeg godt have brugt en mulighed for at vippe mikrofonen lidt frem eller tilbage mod munden, man kan sommetider godt føle, at man er ved at bide i mikrofonen.

plus

 • Prisen er overskuelig
  Der er en sammenhæng mellem pris og produkt, dog får man på nogle punkter meget for sine penge. Det er et rigtig godt headset til prisen.
 • Komfortable cups
  Headsettets cups er meget behagelige at have på, og generer ikke ved lang tids brug.
 • Flot design og nærmest vægtløs
  Produktet er visuelt pænt og har et flot og tidsløst design. Dertil vejer headsettet ikke særlig meget, og bliver ikke for tungt at have på hovedet.

minus

 • Mangler dybde
  Enhederne i headsettet kunne godt have været bedre gennemtænkt, der mangler dybde i forhold til musikafspilning og gaming.
 • Ukomfortabel topbøjle
  Manglende isolering på topbøjlen gør, at headsettet bliver en belastning ved langtidsbrug. Det trykker en smule for meget på toppen af hovedet.
 • Skrøbeligt
  Headsettet virker meget skrøbeligt grundet den hårde plastic og manglende stivhed.

overallscore6

silver

 


Conclusion

All in all it's a really good headset at the price. However, it can be discussed whether there should have been a little more depth to the speakers, and this is of course a matter of taste, but in my opinion, they could have used a little better units, since I also feel it compromises a bit on the quality of the sound - it has to be said though, that the sound is clear and obvious, but there is perhaps a bit too much treble, and too little midrange and bass.
Although they are a budget headset, I would have thought that they could have put in some insulation in the top frame, just to provide comfort an additional edge.
I have no fault to find with the microphone, though I could have used the opportunity to tilt the microphone slightly forward or back towards the mouth, sometimes you might feel you are about to bite into the microphone.

 

plus

 • The price is reasonable
  There is a link between the price and the product, though at some points you get a lot for your money. It's a really great headset at the price.
 • Comfortable cups
  The cups of the headset is very comfortable, and doesn't bother you when using them for longer periods.
 • Great design and close to weightless
  The products is visually nice and has a great and timeless design. Also, the headset weighs next to nothing, and doesn't get too heavy on your head.

minus

 • Missing depth
  The units in the headset could have been better thought through, they miss some depth in relation to playing music and gaming.
 • Uncomfortable top wire
  Missing isolation on the top wire, makes it a burden to wear over longer periods. There is a bit too much pressure on top of your head.
 • Fragile
  The headset seems very fragile, do to the hard plastic and the missing stiffness.

 

overallscore6

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 636 gange
Log ind for at skrive en kommentar.