Mandag, 11 marts 2013 15:20

Logitech Ultimate Ears 6000

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech er en af de mest velkendte og vellidte producenter på markedet af alt inden for headsets, tastaturer og meget mere.

logitechue6000

Og i dag skal vi tage et kig på et af deres nyeste headset, som er deres Ultimate Ears 6000. Headsettet har indbygget mikrofon som fungerer sammen med alle iPhones, iPads m.fl.


Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.

logitech logo
Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.


 

Type Hovedtelefon Øreomsluttende
Højtalerenhedens Diameter 40 mm
Impedans Jævnstrømsmodstand på 50 ohm i slukket tilstand, 1000 ohm i tændt tilstand
Følsomhed 97 dB SPL/mW i slukket tilstand, 99 dB SPL/mW i tændt tilstand, ved 1 KHz
Frekvensområde 20 Hz – 20 kHz
Tilslutning 3,5 mm mini-jack stik
Støjreduktion 10 dB
Batteritype 2 AAA-batterier
Batterilevetid Over 40 timers lyttetid i gennemsnit*
Fjernbetjening Understøttes af iPod shuffle® (3. generation og nyere)**
Lyd Understøttes af alle iPod-modeller og iPad.
Funktionaliteten kan variere på enheder, som ikke bruger iOS.
Software Kom godt i gang (PDF)
*Batteriets faktiske holdbarhed varierer efter brugen, indstillingerne, rumtemperaturen og andre forhold. Genopladelige batterier kan kun oplades et begrænset antal gange.
**Fjernbetjeningen og mikrofonen understøttes kun af iPod nano® (4. generation eller nyere), iPod classic® (kun 120 GB og 160 GB), iPod touch® (2. generation eller nyere), iPhone 3GS® eller nyere og iPad®.

 


thumb11

Headsettet kan let og bekvemt tages med over alt, da det kan klappes sammen og derved fylder det næsten intet.

thumb0

Pakkens indhold:

 • Logitech Ultimate Ears 6000
 • Transporttaske med lynlås
 • 2 AAA-batterier
 • Adapter som muliggør tilslutning af to headsets
 • Kabel med indbygget mikrofon og kontrolknapper til tilslutning af headset
 • Brugsanvisninger

thumb10 thumb12 thumb14 thumb16

Her er headsettet foldet sammen, og det fylder stort set ingenting. På siden af begge ørebøffer er der påtrykt UE (læs: Ultimate Ears), og på indersiden af hovedbøjlen er der påtrykt et L (læs: left/venstre) og et R (læs: right/højre) som beskriver hvordan headsettet skal vende. Det frække blå design er virkelig gennemført, og endda videreført ind på indersiden af ørebøfferne.

thumb13 thumb15 thumb17

Headsettet bruger to AAA-batterier, som er forudmonteret i headsettet. Disse batterier kan let udskiftes og gøres ved at trykke på en lille firkanten knap i bunden af venstre ørebøf, som frigøre den yderste del af ørebøffen og derefter kan man let udskifte batterierne. I toppen af højre ørebøf sidder der en lille tænd- og sluk-knap samt en diode som viser om der er tændt for det eller ej. Hovedbøjlen kan desuden udvides så den passer perfekt til ens hovedform.

thumb18 thumb19

I bunden af højre ørebøf sidder indgangen hvor det medfølgende kabel skal tilsluttes, og efterfølgende tilsluttes til ens smartphone mm.

thumb1 thumb2 thumb3

Til headsettet medfølger der også en adapter som gør det muligt at tilslutte to headsets til samme enhed, hvilket er smart hvis man sidder i bussen eller toget og og gerne vil se en film på sin smartphone.

thumb5 thumb6 thumb7

Det medfølgende kabel er udstyret med mikrofon samt kontrolknapper som har følgende funktioner (billede 2 - fra venstre mod højre):

 • +
  Lydstyrke op
 • Midterste tast
  Ét klik - Play/pause
  To klik - Næste nummer
  Tre klik - Forrige nummer
  Ét klik og derefter et klik og hold - Spol frem
  To klik og derefter et klik og hold - Spol tilbage
  Klik og hold - Aktiver/deaktiver stemmeopkald*
 • -
  Lydstyrke ned

* Funktionen variere fra telefon. Aktivere Siri på iPhone 4S.

thumb8 thumb9

Til headsettet medfølger der også en flot og lækker transporttaske, som er holdt i selv samme blå design. Tasken kan nemt indeholde headsettet og al tilbehøret.

thumb20 thumb21 thumb22 thumb23


Headsettet er testet over en periode på 14 dage i forskellige spil, musik og film.

Test af headsettet ved afspilning af musik: Til at teste headsettet til afspilning af musik, har jeg hørt alt fra gammel tysk schlager musik til vildt døds metal. Jeg må sige at jeg blev ret så overvældet over lyd kvaliteten, tonerne spiller rigtig godt sammen, al lyd omkring en bliver lukket ude, bassen brager af sted og man får en virkelig god oplevelse.

Test af headsettet ved opkald: Jeg har igennem testperioden brugt headsettet til en del opkald, og lyden går klart igennem. Den indbyggede mikrofon gør også sit arbejde rigtig godt, og alle har kunnet høre mig klart og tydeligt.

Test af headsettet ved afspilning af film: Til at slutte af med har vi testet headsettet ved afspilning af film på min smartphone, iPhone 4, og her er der ingen slinger i valsen. Lyden brager igennem og headsettet gør at man får et brag af en oplevelse.


Man får uden tvivl en lyd oplevelse udover det normale. Headsettet leverer en bragende god lyd, en dyb og lækker bas, og nogle klare toner.

4.5

Ydelse er formidabelt god og ens ellers kedelige ture med bussen eller toget bliver hurtigt forvandlet til en fest.

5

Designet er lækkert og nytænkende. Det hele er virkelig kompakt bygget, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

3

Headsettet er virkelig innoverende, lige fra de indbyggede batterier til den ekstremt gode lyd kvalitet.

4.5

Så snart man står med headsettet i hænderne er man ikke i tvivl om at headsettet er bygget af kvalitets komponenter, og det virker utrolig holdbar.

4

Prisen ligger på 1790,- DKK som mange vil mene er en ret høj pris for et headset, dog synes jeg at headsettet er alle pengene værd. Logitech's Ultimate Ears 6000 kan købes her.

4

Vi lander på en score på 4 stjerner for et ultimativt headset som kan sætte gang i enhver fest.


You'll undoubtedly get a sound experience beyond the normal. The headset delivers a blasting sound, a deep and delicious bass and clear tones.

4.5

The performance is awesome good and your otherwise boring trups by bus og train is quickly turned into a party.

5

The design is delicious and innovative. The headset is built really compact, without going on compromise with the quality.

3

The headset is really innovative, straight from the built-in batteries to the extremely great sound quality.

4.5

There's no doubt about the quality of the headset, as soon as you've got the headset in your hands you can really feel it. The headset is built with quality components and it seems extremely durable.

4

The price lays at 1790,- DKK which many would think is a rather high price for a headset, but i definately think that the headset is worth the money. Logitech' Ultimate Ears 6000 can be purcased right here.

4

We land on a score of 4 stars for a ultimate headset which can kickstart any party.

Læst 858 gange
Log ind for at skrive en kommentar.