Mandag, 02 marts 2015 12:42

Jabra Storm - NFC headset med HD-lyd og støjdæmpning

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Mangler du et komfortabelt bluetooth headset, så kan det være at Jabra' Storm er noget for dig! Headsettet byder på støjdæmpning og nem parring med ens smartphone.

jabra storm

jabra logo

Jabra er en global producent af innovative headset- og speakerphoneløsninger. De beskæftiger omkring 875 mennesker og har salgskontorer over hele verden. De leverer kommunikation til mobile brugere, kontoransatte og kontaktcentre i hele verden. Vores varemærke, Jabra, handler om at styrke vores kunder. Vi anerkender det enorme potentiale, der ligger i teknologi. Det kan sætte os fri og i stand til at udrette forbløffende ting, på vores egne vilkår. Jabra's produkter udnytter denne teknologi, og gør det muligt for sine kunder at arbejde, leve og lege på egne betingelser. Altid forbundet, altid på og altid et skridt foran.


Specifikationer

Tilbehør USB gummikabel
Bluetooth Håndfri profil: Ja
Headsetprofil: Ja
Tilslutning Trådløs teknologi: Bluetooth
Auto-parring: Ja
NFC Near Field Communications - Perimeter Pairing: Ja
Musik: Ja
Styring Lydstyrke-knapper: Ja
Power Knap: Ja
Automatisk lydstyrkeregulering: Ja
Stemmeguide: Ja
Højttalere Frekvens: Wideband
Mikrofon Mikrofontype: Dobbelt mikrofon (Noise Blackout™)
Slå lyden fra: Ja
Batteri & strøm Taletid: Op til 10 timer
Standby-tid: Op til 240 timer
USB Opladning: Ja
Design Bæremåde: Bagved øret
Mål: 8.4 x 1.6 x 6.2mm

Design & Features

jabra storm 1jabra storm 2

jabra storm 4jabra storm 5

Udformningen af Jabra Storm minder mig om deres oprindelige bag-øret headsets. Det er et design der virker, og som absolut giver mere komfort og har en tendens til at passe bedre. Med det sagt, så har Jabra gjort et stort stykke arbejde med at tilføje et strejf af moderne design, til det. Headsettet er lavet af gummi, med plast langs kanten af stykket, som udgør kontrolpaneler. Og med en vægt på kun 7,9 gram, er Jabra Storm definitivt et robust kvalitets headset.

jabra storm 6

Pakkens indhold:

 • Jabra Storm
 • USB -> MicroUSB kabel
 • Skum-hylster
 • Diverse garantibeviser mv.
 • Brugsanvisning

jabra storm 7jabra storm 8

jabra storm 9jabra storm 10

På den øverste kant af headsettet, finder vi en gummiring, der når den åbnes vil afsløre en microUSB port, som bruges til at oplade enheden. Videre langs plastikken, finder vi volume knappen. Kvalitet på knapperne er gode, og giver en god feedback til brugeren, når der trykkes.

jabra storm 12jabra storm 13

Fortsætter vi videre, finder vi tænd og sluk knappen. Endelig på kanten af headsettet har vi knappen til at besvare og/eller afvise opkald, er placeret. Den samme knap, kan også bruges til at aktivere stemmekommandoer, ved at holde den nede i 1 sekund.


Test & Resultat

Jabra Storm skulle eftersigende kunne strøm i op til 10 timers taletid, og jeg blev ikke skuffet. Med et gennemsnit på 4-5 opkald om dagen, hvor hver opkald varer omkring 30-40 minutter, og lader headsettet være tændt hele tiden, lykkedes det mig at få omkring 4 dage ud af det, før jeg igen skulle lade det op. Til orientering kan jeg oplyse at det tager ca. 2 timer for at lade headsettet fuldt op.

Jabra Storm' lyd er sammenlignelig med de andre heasets, vi har testet. Den er klar og tydelig, dog har jeg enkelte gange oplevet at modparten ikke har kunnet høre mig ordentlig, hvis jeg brugte headsettet i mens jeg kørte bil, hverken med eller uden det medfølgende skum-hylster.

Jabra Storm er udstyret med NFC-forbindelse, hvilket gør parring af headsettet til ens mobil, til en leg. Jabra Storm har også en drejebar øresnegl, så det passer på både venstre og højre øre. Jabra Storm indholder også den nye generation af Noise Blackout teknologi, hvilket fungerede rigtig godt, især når jeg stod udenfor i blæsevejr.


Konklusion

Jeg synes at Jabra Storm er overraskende komfortabel og efter at have haft det på i en time, har jeg helt glemt at det var der. Jeg havde dog nogle små-problemer første gang jeg skulle bruge det, det tog nogle justeringer for endelig at få det til at blive på plads, men det føltes stadig løs og ikke helt sikret. Jeg bemærkede også, at når man justere lydstyrken, kan det medføre, at headsettet bevæger sig og sætter sig løs, til tider.

Stemmekommandoerne virker perfekt, og jeg var i stand til at foretage flere opkald, ved udelukkende at bruge disse.

Den feedback, som jeg har modtaget fra parterne på den anden ende linjen var, at min stemme til tider virkede svag og dæmpet i headsettet. Men samtalerne var klare og veldefineret.

Alt i alt er Jabra Storm et bluetooth headset, som har en masse at byde på, udstyret med NFC og en 10 timers batterilevetid. Det eneste, jeg havde ønsket var, at der var mulighed for at øge mikrofonens lydstyrke.

plus

 • NFC teknologi
  Som gør parring til ens telefon nemt og enormt smertefrit.
 • Komfortabelt
  Det er enormt behageligt at have på, og man glemmer hurtigt at det er der.
 • Gode og solide knapper
  Knapperne virker enormt solide, og man fornemmer hurtigt en følelse af kvalitet.
 • Lang batteritid
  Hvilket gør at man ikke skal sørge for at oplade det konstant.

minus

 • Til tider svag og/eller mudret lyd
  I den anden ende af linjen.
 • Har det med at løsne sig
  Når man justere lydstyrken.

overallscore8

silver

 


 

I think that Jabra Storm is surprisingly comfortable and having had it on for an hour, I completely forgot it was there. However, I had some issues the first time I had to use it, it took some adjustment to finally get it to stay in place, but it still felt loose. I also noticed that when you adjust the volume, it can lead to the headset moving and become loose, at times.

Voice commands works perfectly and I was able to make calls, only using these.

The feedback that I've received from the parties at the other end of the line, was that my voice at times seemed weak and muffled. But the conversations were clear and well defined.

All in all, Jabra Storm is a bluetooth headset that has a lot to offer, equipped with NFC and a 10 hour battery life. The only thing I wished for, was that there was a possibility to increase the microphone volume.

plus

 • NFC technology
  Which makes pairing to one's phone easily and totally painless.
 • Comfortably
  It is extremely comfortable to wear, and you quickly forget that it's there.
 • Good and solid buttons
  The buttons seems enormously solid, and you quickly realize a sense of quality.
 • Long battery life
  So you dont have to charge it constantly.

minus

 • Sometimes weak and/or muddy sound
  On the other end of the line.
 • Tends to loosen itself
  When you adjust the volume.

overallscore8

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 2530 gange
Log ind for at skrive en kommentar.