Søndag, 13 september 2015 16:06

Jabra Motion, hvis du vil have krystalklar lyd i dine ører

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi skal i dag kigge på dette bluetooth headset fra Jabra. Her er virkelig lagt meget vægt på mobiliteten og den krystalklare lyd.

jabra motion Start

 

jabra logo

Jabra er en global producent af innovative headset- og speakerphoneløsninger. De beskæftiger omkring 875 mennesker og har salgskontorer over hele verden. De leverer kommunikation til mobile brugere, kontoransatte og kontaktcentre i hele verden. Vores varemærke, Jabra, handler om at styrke vores kunder. Vi anerkender det enorme potentiale, der ligger i teknologi. Det kan sætte os fri og i stand til at udrette forbløffende ting, på vores egne vilkår. Jabra's produkter udnytter denne teknologi, og gør det muligt for sine kunder at arbejde, leve og lege på egne betingelser. Altid forbundet, altid på og altid et skridt foran. Læs mere på http://www.elektroniktest.dk/headset/jabra-storm-nfc-headset-med-hd-lyd-og-stojdaempning.


Specifikationer

Bluetooth  
Håndfri profil: Ja
  Foretag og modtag stemmeopkald og håndter din smartphone (eller en anden enhed) via Bluetooth-forbindelse
Headsetprofil: Ja
  Foretag og modtag stemmeopkald via Bluetooth-forbindelse
Understøtter telefonbogens adgangsprofi: Ja
  Produktet kan downloade din telefonbog. Få oplyst det indgående opkald og ring op via navn med denne funktion
Let parring: Ja
  Produktet vil automatisk gå i parringstilstand første gang, du tænder det
Tilslutning  
Trådløs teknologi: Bluetooth
  Understøtter Bluetooth™ til trådløs forbindelse
Bluetooth version: 4,00
  Understøtter Bluetooth® version 4.0
AVRCP: Nej
  Denne enhed understøtter ikke AVRCP, hvilket betyder, at du ikke kan kontrollere musik direkte fra enheden
MFI Chipsæt (Apple): Ja
  MFI Chipsættet er et indbygget chipsæt, som aktiverer kompatibilitet med Apple-produkter og benytter standard Apple MMI-funktionalitet.
Auto-parring: Ja
  Med auto-parring parres en enhed automatisk med Bluetooth™ -enheder, der understøtter denne funktion
NFC Near Field Communications - Perimeter Pairing: Ja
  Near Field Communications (NFC) eller perimeterparring er en nem parringsfunktionalitet, som forbinder to enheder som er tæt på hinanden.
Musik: Ja
  Enheden kan afspille musik fra en kilde som f.eks. en smartphone, laptop med Bluetooth, tablet eller mp3-afspiller
Styring  
Lydstyrke-knapper: Ja
  Juster lydstyrken fra fysiske lydstyrke-knapper
Mute-knap for stemme: Ja
  Slå lyden fra dine opkald med en fysisk "mute"-knap
Slukker automatisk: Ja
  Produktet slukker automatisk, når du stopper med at bruge det
Tænder automatisk: Ja
  Dette produkt tænder automatisk, når du tager det op (headset) eller starter din bil (speakerphone)
Forbinder automatisk: Ja
  Dette produkt forbinder automatisk med en parret enhed i nærheden
Power Nap: Ja
  Når inaktivt, går produktet i "Power Nap"-tilstand og bruger stort set ingen strøm
Automatisk lydstyrkeregulering: Ja
  Lydstyrken for samtalen justeres automatisk ud fra niveauet af baggrundsstøj
Stemmeguide: Ja
  Modtag talebeskeder der guider dig gennem parringsprocessen og giver besked om status for batteri og forbindelse
Bevægelsessensor: Ja
  Produktet kommer med en bevægelsessensor
Sprog for stemme: Japansk
  Tysk
  Russisk
  Spansk
  Kinesisk
  Italiensk
  Hollandsk
  Fransk
  Polsk
  Engelsk
Tænd/sluk med mikrofonarm: Ja
  Tænd eller sluk dette produkt ved at folde mikrofonarmen ud eller ind
Lyd  
HD Voice:  
  Ja
Højttalere Dette produkt anvender wideband audio (bredbånd), der gør kvaliteten af samtalen bedre for begge parter i opkaldet
Frekvens:  
  Wideband
Digital Signal Processing: Højttalere med wideband/HD lyd-frekvens muliggør realistisk reproduktion af menneskestemmer på optimerede, digitale linjer, f.eks. IP-telefoni og Unified Communications
  Ja
Mikrofon Digital Signal Processing (DSP) er en teknologi, som digitalt forbedrer tale og musik og undertrykker ekko
Mikrofontype:  
  Dobbelt mikrofon (Noise Blackout™)
Slå lyden fra: Mikrofoner med Noise blackout™ har et effektivt støjfilter koblet til to mikrofoner, der benytter software til digital signalbehandling (DSP) til fjernelse af støj
  Ja
Batteri & strøm Med funktionen til at slå lyden fra, kan du slå mikrofonens lyd til eller fra direkte på enheden
Taletid: Op til 8 timer  
Standby-tid: Op til 8 timer
  Op til 360 timer
Musikafspilningstid: Standby-tiden er den maksimale tid, enheden kan holde strøm uden, at blive anvendt
  N/A
USB Opladning: Musikafspilningstid er den maksimale tid, du kan afspille musik, før en enhed løber tør for strøm
  Ja
Design USB opladning giver mulighed for at oplade en enhed med et USB kabel
Bæremåde:  
Vægt: Bagved øret
Type af Ørepude: 17.5gram
  Øre-gel (M), størrelse medium
  Øre-gel (S), størrelse small
Mål: Øre-gel, størrelse large (L)
Kontrol L 89.7 x W 29.9 x H 21.9 mm
Bevægelsessensorer:  
  Ja
  Bevægelsessensorer aktiverer egenskaber i en enhed, der er baseret på bevægelse eller fravær af bevægelse Et eksempel kunne være at slukke for en enhed, hvis der ikke detekteres nogen bevægelse.

Video


Design & Features

jabra motion 01jabra motion 02

Her ser vi kassen, som man modtager dette headset i. Som det ses på billedet, er kassen lavet i klar akrylplast, hvor man rigtig kan se headsettet, som det ser ud. Der ses også et lille USB stik, men det vil jeg komme tilbage til. På forsiden, er der beskrevet, at det er modellen Motion UC vi har med at gøre, og et Jabra logo, og lidt info om produktet. På bagsiden af kassen, står der på forskellige sprog " Bluetooth headset med intelligent bevægelsessensorteknologi". Her kan man også se de to ekstra øre-gelpropper.

jabra motion 08

Pakkens indhold:

 • Jabra Motion UC
 • Lader 230 V
 • Bil-lader 12 V
 • USB ledning til bil-lader
 • 2 X Øre-gelpropper
 • USB Bluetooth stik til computer
 • Etui

jabra motion 03jabra motion 04jabra motion 09jabra motion 10

En rundtur omkring dette fantastiske headset. Det første man skal, når man modtager dette headset er, at lade det op, da det er helt afladet, når man modtager det. Selve parringen med ens telefon, sker meget nemt. Hvis ens telefon har en NFC chip, kan man blot holde headsettet på bagsiden af sin telefon, og en besked vil komme frem, om du vil godkende denne parring. Man kan også gøre det den manuelle vej, hvor man finder Bluetooth-indstillingerne i sin telefon, og denne vej får dem parret. Man tænder det ved at vippe armen med mikrofonen ned, og i øret lyder det "Power on, mobile connected", og så er man klar til et opkald. Knappen på ørehøjttaleren kan flere ting. Den kan selvfølgelig besvare et opkald, men man kan også trykke to gange, og så ringer man til den sidste man har ringet til, altså genkald. Ved et enkelt tryk får man oplyst om telefonen er forbundet, og hvor lang taletid der er tilbage på batteriet. 

jabra motion 09jabra motion 11jabra motion 12jabra motion 14

Pasformen på dette headset er rigtig god, det kan tilpasses de fleste ører, både fordi ørehøjttaleren kan justeres, og det er meget fleksibelt. Der er to LED belyste ikoner, der fortæller om den er i søge-tilstand og oplyser om batteriniveauet. Mikrofonen er dobbeltvirkende, hvilket betyder, at den kan bruges både på venstre og højre øre. Under mikrofonen er der en mute-knap, så man kan sætte en samtale på mute. Den oplades via USB, og ladetiden er ca. 2 timer, hvis det er helt fladt. Og er det helt opladet, er der 7 timers tale, eller 15 dages standby tid. Bag på headsettet kan man skrue op og ned for lyden, på et berøringsfølsomt felt. Man kan også bruge det til ens computer, hvor man skal bruge det medfølgende USB stik, som er en Bluetooth enhed. Ved at sætte det i sin computer, kan man ringe til sine venner over Skype, eller bruge det til konferencemøder.

Intelligent volumekontrol:

Headsettet bruger intelligent volumenkontrol til at indstille højttalervolumen, afhængigt af den måde man bevæger sig på, og lydniveauet i omgivelserne. Dvs. at højttalervolumen automatisk øges i et aktivt opkald, hvis man går omkring, eller kommer ind i et støjende miljø.

Power Nap:

For at forlænge batteriets levetid, lukkes mikrofonarmen altid når headsettet ikke bruges. Hvis mikrofonarmen er lukket op, vil headsettet gå i Power Nap tilstand, hvis det ikke er blevet flyttet indenfor 60 minutter, hvis det er tilsluttet med Bluetooth, eller efter 5 minutter hvis det ikke er tilsluttet med Bluetooth. Headsettet giver informationen "Power Off", når det går i Power Nap tilstand. For at forlade Power Nap tilstanden, kan man flytte på headsettet eller tage det op. Headsettet giver informationen "Power On" når det forlader Power Nap tilstand. Hvis headsettet er i Power Nap tilstand i mere end 24 timer, vil det automatisk lukke helt ned, for at spare på batteriet. For at aktivere headsettet igen, lukkes og åbnes mikrofonarmen.

jabra motion 06jabra motion 07

I det medfølgende etui, er der plads til både headsettet og USB laderkabel, så det er nemt at have med på farten. 

Man kan downloade et program fra Jabra, som hedder Direct, hvor man kan slå næsten alt til og fra, men også opdatere firmwaren på headsettet


Test & Resultat

I testen at dette headset, har jeg brugt det så meget som muligt. Jeg arbejder til daglig på en fabrik, hvor der til tider er meget larm. Og her kommer Intelligent volumekontrol til sin ret, lyden kommer klart igennem, både i mit øre, men også i modpartens, hvor vedkommende kan høre klart og tydeligt, hvad der bliver sagt. Jeg snakker ca. 2 timer om dagen i telefon med dette headset, og det kan jeg gøre i 3-4 dage, hvilket jeg synes er meget godt til et headset, når man tænker på, at telefonen kun holder 1 dag.


Konklusion

Den endelige konklusion på dette helt fantastiske headset fra Jabra. Pasformen er rigtig god, og man kan holde til at gå med det en hel arbejdsdag på 9 timer, hvor man med andre headset godt kan få ondt i øret, af at gå med det. Knappen på højttaleren fungerer rigtig godt, nem at komme til. En ting der er knap så godt er, at ved et indkommende opkald, siger headsettet navnet på den der ringer, og det er meget svært at forstå, og det bliver sagt meget lavt. Men dette kan man slå fra i programmet fra Jabra, hvor man så bare hører ens ringetone i stedet for. Jeg synes alt i alt, at det er et rigtig godt headset, nok det bedste jeg har haft, og klart et jeg vil anbefale.

plus

 • Nem parring
  Med NFC chip er det mega nemt at parre den med telefonen.
 • Lang batteritid
  Med taletid på ca. 7 timer, og standby på 15 dage, behøver man ikke at lade det op hver dag.
 • Rigtig god pasform
  Med sin fleksibilitet har det en rigtig god pasform.
 • Kort ladetid
  Skulle man være så uheldig, at løbe tør for strøm, tager det kun 2 timer at lade op.
 • Rigtig god lyd
  Virkelig krystalklar lyd, også ved modparten.

minus

 • Intet dårligt at sige om dette fantastiske headset fra Jabra 

overallscore9

silver

 


Conclusion

The final conclusion of this amazing Headset from Jabra. This fitting is really great, and you can manage to wear it for a whole day at work, where you might get a pain in your ear from other headsets by wearing it too long, you won't here. The button on the speaker works really well, easy access. A thing that is a bit poor, is when you receive a call, the Headset tells you the name of the caller, and it is really hard to understand, and it is said in a very low voice. But this is something you can turn off in the program from Jabra, where you instead hear your ringtone. All in all I think it's a great Headset, probably the best I've ever had, and I would definitely recommend it.

plus

 • Easy paring
  With a NFC chip, it's really easy to pare with the phone.
 • Long battery time
  With a speaking time of approximately 7 hours, and a standby time of 15 days, you don't need to charge it every day.
 • Really good fitting
  With its flexibility, it fits really well.
 • Short charging time
  If you should happen to run out of power, it only takes 2 hours to recharge.
 • Really good sound
  Really crystal clear sound, also for the other part of the call.

minus

 • Nothing bad to report about this amazing Headset from Jabra.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1344 gange
Log ind for at skrive en kommentar.