Torsdag, 04 juni 2015 09:24

Creative Sound Blaster Jam

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Creative Soundblaster jam, et multi headset, udstyret med Bluetooth og nem parring via NFC er du klar til sommeren.

creative soundblaster jam start

creative labs logo

Creative er førende inden for digitale underholdningsprodukter. Grundlagt i Singapore i 1981, startede Creative med den vision, at multimedier ville revolutionere den måde hvorpå folk interagerer med deres pc'er. Kendt for deres Sound Blaster-lydkort og for lanceringen af multimedia revolutionen, leverer Creative nu digital underholdning med de nyeste og avancerede audio løsninger, premium trådløse højttalere, højtydende øretelefoner og bærbare medieenheder. Virksomhedens innovative hardware, teknologi, applikationer og services gør det muligt for forbrugerne at opleve digital underholdning i høj kvalitet - når som helst, hvor som helst.


Specifikationer

Bærestil På ørerne
Vægt 83g
Justerbar bøjle Ja
Farve Sort
Tilbehør, der medfølger 1 USB-opladningskabel (1 m/3,3 ft)
Produkttype Wireless Headset
Volumenkontrol Ja
Drivere 32mm Neodymium
Frekvensområde 20 Hz ~ 20 kHz
Impedans 24ohms
Forbindelsestype USB
Bluetooth 4.1
Kabellængde 1m / 3.3ft (USB Cable)
Near Field Communication (NFC) Ja
Bluetooth-profiler A2DP (trådløs stereo-Bluetooth)
AVRCP (Bluetooth-fjernbetjening)
HFP (Hands-Free Profile)
Lyd-codec SBC
FastStream
Rækkevidde Op til 15 meter
Software, der medfølger/kan downloades Sound Blaster JAM Control Panel
Operativsystemer, der understøttes Windows®
Mac OS
Batteritype Lithiumionbatteri 3,7 V 200 mAh
Charge via USB Ja
Batterilevetid Afspilningstid: 12 timer
Trådløs streaming Ja
Musik/film Ja

Video

 


Design & Features

creative sounblaster jam 1creative sounblaster jam 2

Pakkens indhold:

 • Creative soundblaster jam
 • Brugermanual
 • Usb lader kabel

Lader kablet fungerer også, så du kan bruge headsettet til din computer, hvis du ikke har bluetooth i din computer.

creative sounblaster jam 3creative sounblaster jam 6

Her har vi så selve headsættet, som er lavet i en fleksibel sort plastic, som tilpasser sig rigtig godt til ens hoved og virker rigtig holdbart. Det kan selvfølgelig laves længere i selve bøjlen, hvilket gør, at den kan tilpasses stort set alle hoveder, børn som voksen. Selve ørebøffen er beklædt med en tynd skumgummi, som gør den virkelig behagelig at have på.

creative sounblaster jam 4creative sounblaster jam 5

creative sounblaster jam 08creative sounblaster jam 09

Her ser vi billeder af ydersiderne af ørebøffen, hvor det første er højre side, som er den, hvor alt elektronikken sider i. Først har vi volume + og -, og på modsatte side er bas knappen, som giver lyden et bas boost, og her mener jeg virkelig et boost, Headsettet har en rigtig god lyd både i bas, men også diskanten er rigtig god. Knappen i midten er lidt af en multifunktions knap. Den virker som on og off, til at parre med din bluetooth enhed, play og pause, besvare opkald, hvis den er parret med en smartphone, da den også har en lille indbygget mikrofon, som sidder på siden lige under bas knappen, som ses på billede 4 lige ovenover. På venstre side er der ikke nogen knapper, der er kun højtalere. Lader  stikket er placeret nederest på højre side. Det skulle holde strøm i op til 12 timer. Den benytter NFC, som er en forkortelse af Near Field Communication, som gør det rigtig nemt at parre den med en bluetooth enhed, man tænder blot for headsettet og sætter den enhed, som den skal parres med til at søge, når enheden har fundet headsettet, vælger man det og wupti, så er de parret, det kan da ikke være nemmere.


Test & Resultat

I testen har jeg brugt dette Creative soundblaster jam til at gå ture i det fri som håndfri til min smartphone og som headset til PS3. Jeg har ikke testet det på en computer, og det har jeg ikke, fordi den ledning, der er med, ikke er mere end en 1 meter, hvilket gør jeg kommer til af sidde meget tæt på min computer. Det er rigtig godt til at afspille musik, lyden har en god diskant og bassen er også rigtig god, når man har bas boost slået til, ellers kan den godt være lidt tam. Det kan også spille ret højt, uden det kommer til at lyde forvrænget. Det musik, som jeg har hørt i dem, er elektronisk og rock musik. Som håndfri til smartphone klarer den sig også rimeligt, den har nogle gange lidt susen fra mikrofonen, hvilket ikke er så godt, for modparten kan ikke rigtig høre, hvad der bliver sagt. Jeg fandt ud af, at man kunne afhjælpe det ved at holde smartphonen tættere på headsettet, men det er jeg ikke tilfreds med, da det jo er meningen, at den skal ligge i lommen. Som headset til en PS3 klarer den sig rigtig godt, her var ingen susen fra mikrofonen. Lyden gik rigtig godt igennem, både fra spillet og samtalen under spillet.


Konklusion

Så er vi kommet til min endelige konklusion på dette produkt fra Creative. Hvis man kigger på det hele, må jeg sige, at det er et okay headset, som kan bruges til lidt af hvert. Det klarer sig rimelig godt i alle de test, som jeg har prøvet det til. Det er nok bedst til at høre musik på, og det er nok også det, som det er mest til tænkt til. Mikrofonen er ikke den bedste, hvilket giver nogen suse lyde, så det egner sig ikke til håndfri til smartphone. Hvis jeg skal sige min mening, er det ikke et headset, som jeg personligt ville købe, da der ikke er noget, som det er super godt til, andet end det er rimlig godt til at høre musik på, og hvis man vil give de ca. 450 kr for dette, synes jeg, der er så mange andre, der er noget bedre til at høre musik på, i samme pris klasse.

plus

 • NFC tilslutning
  Meget nem tilslutning.
 • Bløde puder
  Behagelig at have på.
 • God lyd til musik
  God lyd til musik, især med bass boost.

minus

 • Dårlig rækkevidde
  Rækker ikke særlig langt.
 • Susen i mikrofon
  Som gør det svært at snakke med andre.

overallscore5

silver

 


Now we've reached my final conclusion of this product from Creative. If one looks at it as a whole, I have to say that it's a decent headset, which can be used for a bit of everything. It does pretty well in all of the test, which I have conducted. It's probably best at listening to musc, and that is probably what it's originally meant for. The microphone is not the best, which causes some hissing noise, so it's not meant for hands free for smartphones. In my opinion it's not a head that I would buy personally, because there's nothing that is does particularly well besides listening to music, and if one is prepared to pay 450 dkk for that, I think that there's a lot other headsets in the same price range, which does the job better.

plus

 

 

 

 • NFC connectivity
  It's very easy to connect
 • Soft padding
  It's comfortable to wear
 • Good sound quality for music
  It has good sound especially with the bass boost

minus

 • Bad range
  The reach of the headset isn't particular well
 • Hissing noises in the microphone                                                                                                                                                                                                                                                                                               Which makes it difficult to talk to others

overallscore5

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 940 gange
Log ind for at skrive en kommentar.