Søndag, 19 april 2015 14:14

Arctic P324 BT - sporty og kompakt

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Jeg har fået lov at teste dette sportsheadset fra Arctic, som jeg har været lidt spændt på, efter de andre gange vi har haft headsets til test fra dem. Det her er, hvad jeg synes om deres P324 BT.

arctic p324bt

arctic logo

Den øgede varme udledning af moderne computere har sat produktionen af kraftfulde og stille kølere ud over midlerne til de fleste producenter. De forhøjede støjniveauer af pc-systemer har en negativ indvirkning på produktiviteten, da en stille computer er grundlaget for behagelige arbejdsbetingelser. ARCTIC indledte tendensen til stille kølesystemer til stationære pc'er i 2001 og har ført an lige siden. Da Arctic Cooling blev grundlagt, begyndte vi ved at fokusere på Schweiz og Tyskland. I 2002 Arctic Cooling (HK) Ltd blev grundlagt for at udvikle relationer med vores asiatiske produktions-steder. Fra 2005 begyndte vi at udvide aktiviteterne i Nord-og Sydamerika og yde optimal service til vores kunder der. Sund vækst med lav risiko er ARCTIC's vigtigste mål. Vi fokuserer på vores egne evner og potentialet i vores markeder. Vi åbner op for nye geografiske regioner for yderligere at understrege vores position som en global aktør. På lang sigt vil vi etablere os som innovatorer i vores nye produkt områder i samme omfang, som vi allerede er i vores pc køler forretning, og for at opnå den samme høje grad af markedsandel og popularitet.

Specifikationer

Technical Specifications Headphone Type: Supra-Aural On-ear, Neckband
  Driver Size: 28 mm
  Frequency Response: 18 Hz - 22 kHz
  Impedance: 32 Ω
  Weight: 78 g
Connection Blutooth Version: V4.0
  Range: 10 m
  Supported Profiles: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Battery Rechargable Battery: 400mAh Lithium-ion Polymer Battery
  Playback Time: 20 hours
  Standby Time: Up to 400 hours
Compatibility Smartphones: iPhone, Samsung, Sony, Blackberry and other phones with Bluetooth connection
  Laptops and Computers: Laptops and computers with Bluetooth connection or Bluetooth adapter

Video


Design & Features

arctic p324bt 0arctic p324bt 11
arctic p324bt 12

Da jeg først fik kassen med headsettet i hånden, var jeg virkelig imponeret over, hvor lille pakken var i forhold til, at det skulle være et headset on-ear i den. På pakken foran står der de ting, som er i headsettet, på siden er der illustreret, at de ørepuder, som sidder på kan tages af, og hvordan headsettet skal sidde. Bag på kassen er alle funktioner og knapper illustreret på headsettet.

arctic p324bt 3

Pakkens indhold:

 • Bluetooth headset P324 BT
 • Opbevaringskasse med snor
 • Micro usb-kabel
 • Manualer

arctic p324bt 1arctic p324bt 2

Når man får kassen åbnet får man en kasse ud, hvor headsettet er i. Den er ikke ret stor og har en snor, så den er nem at have med rundt. Der er en lynlås hele vejen rundt, som er blevet godt skjult, så det ikke bare er en lynlås, og så er det det. På toppen af kassen er firmaets logo. Selve etuiet er hårdt, så headsettet ikke bliver klemt. Snoren er af elastik i en meget mørkeblå farve, hvor etuiet er helt sort på nær logoet, som er gråt.

arctic p324bt 5arctic p324bt 7
arctic p324bt 4arctic p324bt 6

Tager man headsettet ud af etuiet, er det ”foldet sammen”, som man kan se på de første billeder. Der er to knæk på hver side af headsettet, et til at folde headsettet sammen og et til at dreje selve ørepuderne, så de går ind mod ørerne eller lige frem, som de skal være, når man folder det sammen. Selve bøjlen er lavet af hård plast og har en rille hele vejen rundt, hvor ledningen er ført rundt i, da det er et Bluetooth headset, er der ingen træls ledning, som hænger og dingler, hvilket gør headsettet rigtig godt til, når man skal bevæge sig. På oversiden af ørepuderne er der et områdeformet som et U, der er ru, og i midten er deres logo placeret på en mere glat overflade. På den højre sidder alle knapper og funktionerne man kan bruge. Vender man det og ser på selve ørepuderne, har man en ring rundt i yderkanten med noget blødt skum, så det ikke chikanerer mod øret, der er et hul-mønster i midten. Hele denne pude kan tages af og vaskes, eller de kan erstattes med nye, som man kan købe på producentens hjemmeside.

arctic p324bt 8arctic p324bt 9
arctic p324bt 10

På den højre side har Arctic valgt at samle alle de funktioner, som er på headsettet. Der er de knapper, som vi alle kender; der er frem, tilbage, skru op og ned. I midten, der hvor logoet står, er også en knap. Dette er en multifunktions knap, som kan bruges til start og pause, men hvis man holder knappen i bund, så starter Bluetooth, og så kan man finde den på sin telefon. Ved siden af logoet er en lille led indikator, som blandt andet blinker, når man starter Bluetooth. Knappen kan også bruges til at besvare opkald på telefonen og lægge på igen. Det lille hul i siden er her mikrofonen sidder, så man kan i bund og grund bruge headsettet som et mobil headset. I modsatte side af mikrofonen sidder et lille gummi dæksel, som, når man trækker det til side, dækker over indgangen til mini usb-tilslutningen, som er til at lade sit headset.


Test & Resultat

Jeg har blandt andet været en del skeptisk over, om headsettet virkelig også kunne holde strøm så længe, som de skriver, hvilket er 20 timer. Så jeg har ladet headsettet helt op, satte det til min telefon og lod det spille uafbrudt i den, til det nu kunne. Jeg satte det til, inden jeg gik i seng og tænkte, hvis det spillede om morgenen, så var det nok også det. Men jeg skal da ellers lige love for, at jeg fik en lang næse, da der var gået 20 timer, tænkte jeg, så er det nok snart ved at være det, men nej det tog lige 5 timer mere. Så 25 timer kørte det, jeg kan kun tage hatten af og sige, at det er flot klaret. Selvfølgelig vil det ikke kunne spille 25 timer, hvis det blev slukket og skulle ligge lidt, da det aflader, når det ligger standby. Det med at man kan tage ørepuderne af og vaske dem er smart, når det man nu bruger dem til er at bevæge sig, som hos de fleste vil få en til at udskille lidt kropsvæske, og så er det rart, at man ikke skal gå med nogle lugtende og klistrede puder på ørerene.


Konklusion

Hvad tilslutning til mobilen angår, gik det også overraskende nemt. Da jeg først fandt ud af, hvordan man startede Bluetooth på headsettet, fangede telefonen den med det samme, så det er utrolig nemt. Det, som jeg blev knap så imponeret over, var ledene i headsettet, som virker en smule ledløse. Men på den anden side - hvordan undgår man det når det nu skal kunne foldes sammen? En anden ting er lydkvaliteten. Det er ikke det dårligste, som jeg har hørt, men det er bestemt heller ikke det bedste. Der er rimelig meget bas på, som dækker over resten af lyden, som er lidt ved siden af, men når man nu løber osv, så har det ikke så meget betydning. Det er ikke slemt i forhold til hvad man betaler for, så synes jeg egentlig at det er okay. Batteritiden synes jeg virkelig at de har styr på, især med de 20 timer som de selv har sat dem til, og at de så kan spille endnu længere. Selvfølgelig er det i en nonstop test, men stadigvæk.

 

plus

 • Batteritid
  Som sagt en del gange efterhånden, så holder det strøm som det lover plus det løse. Det har holdt strøm 5 timer ud over hvad Arctic lover.
 • Styring
  Styringen på den høretelefon er genial når man først finder ud af hvor knapperne sidder.
 • Udskiftelige ørepuder
  Ideen med at ørepuderne kan tages af og vaskes eller i værste tilfælde udskiftes.
 • Sidder solidt
  De sidder godt og solidt når man har dem på.
 • Let vægt
  De vejer intet så er ikke ubehagelige at have på.
 • Pris
  Prisen er ikke noget der vælter ens økonomi hvis man køber dem.

minus

 • Lyden
  Til prisen er den ikke ubrugelig, men bedre lyd havde gjort det hele så meget bedre.
 • Ledløst
  Hvis man tager i bøjlen og vipper frem og tilbage dingler ørepuderne, hvor jeg tænker på hvor godt de mon kommer til at holde.
 • Byggekvalitet
  Da de skal kunne holde til en del, synes jeg det virker som dårlig kvalitet i forhold til hvad de skal bruges til.

overallscore8

silver

 


Conclusion

In what connecting to the cellphone concerns, it was surprisingly easy. When I first figured out how to start the Bluetooth on the headset, the phone caught it right away, so fairly easy. The thing which I wasn’t that impressed about, was the joints in the headset, which seems a bit “joint-less”. But on the other hand – how do you avoid that when they are foldable? Another thing is the quality of the sound. It’s not the worst thing I’ve ever heard, but definitely not the best one either. There’s quite a lot of bas, which overrules the rest of the sound, which is a bit off. But when you’re jogging and so on, in doesn’t make that big of a deal. It’s not bad, considering how much you pay for the product, then it’s actually ok in my opinion. They are really in control of their battery time, especially with the 20 hours which they made them to manage, and then they play even longer. Well, it was a nonstop test, but still.

plus

 

 

 

 • Battery time
  As mentioned several times earlier, the battery time is as good as promised, and even 5 hours more than promised by Arctic.
 • Controlling
  Controlling the headphones is genius when you figure out where the buttons is located.
 • Replaceable earpieces
  The idea of making the earpieces removable, so you can take them off and wash the, or in worse cases replace them.
 • Fits great
  They fit great, and are very solid while wearing them.
 • Lower weight
  Weighs next to nothing, which makes them very pleasant to wear.
 • Price
  The price doesn’t turn your budget upside down if buying them.

minus

 • The sound
  At the price it’s not useless, but a better sound would have made a big difference.
 • ”Joint-less”
  If you grab the wire and tilt it back and forth, the ear pieces dangle where my thought is, how long they will last.
 • Building qulity
  As they are built to put up with quite a lot, it seems to me that the quality is too poor.

overallscore8

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 817 gange
Log ind for at skrive en kommentar.