Onsdag, 15 april 2015 14:23

Antec Gain Pink - God lyd gør motion sjovere

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så blev det tid til at kigge på Antec Gain Pink bluetooth modtager, der gør det muligt at slippe for sammenfiltrede kabler, når du er på farten. Med Antec Gain kan du gå trådløst rundt med dine yndlings hovedtelefoner og stadig beholde den kystalklare lyd. Den er super smart til når du dyrker motion, ser film eller spiller spil, og med dens integreret mikrofon kan du besvare opkald fra din telefon ved at trykke på en knap.

antec gain pink

antec logo nyt

Antec er verdens førende brand af high-performance computer komponenter. Antec blev grundlagt i 1986, og er i dag en anerkendt pioneer inden for deres branche, ligeledes har Antec fastholdt sin position som en global markedsleder og international leverandør af effektive, støjsvage og pålidelige produkter.


Specifikationer

Bluetooth Standard Bluetooth V3.0+EDR
Communication Range 10 M (30 ft)
Frequency Band 2.4 ~ 2.480 GHz
Spectrum FHSS
Support Profiles Supports Enhanced Data Rate (EDR) Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) 1.2, Hands-Free Profile (HFP) 1.5, Headset Profile (HSP) 1.1
Size 40(H) x 23(W) x 15(D) mm
Operating time 6 hours
Battery Capacity Li-lon Battery 3.7V

Design & Features

Så skal der kigges på designet af den her bluetooth modtager.

antec gain pink 9antec gain pink 8

Pakkens indhold:

 • Antec Gain Pink
 • USB -> Micro USB kabel
 • Ekstra dutter til headsettet
 • Brugsanvisning

antec gain pink 6antec gain pink 5

Dette in-ear headset, sidder fast i øret ved hjælp af nogle gummi-dutter, som sørger for at de ikke falder ud, mens du dyrker motion.

antec gain pink 7

Til headsettet medfølger der i alt to sæt af disse gummi-dutter, så du også har mulighed for at bruge headsettet, selvom dine øregange er smalle, eller for dens sags skyld, brede.

antec gain pink 1antec gain pink 2

På selve fjernbetjeningen, har du mulighed for at justere lydstyrken, skifte i mellem numrene på din smartphone, spole frem og tilbage, samt besvare opkald og selvfølgelig det vigtigste, at tilkoble headsettet til din smartphone via bluetooth.

antec gain pink 3antec gain pink 4

På siden af fjernbetjening, kan du tilkoble det medfølgende kabel, for at oplade batteriet deri. Dertil kan du vælge at tilslutte den til din computer, være sig på bærbar eller stationær, eller bruge en AC adapter med USB indgange. Bagpå er der en lille klemme, som gør at du kan sætte den fast på din t-shirt, trøje o.lign. Dertil er der også indbygget en lille mikrofon i selve fjernbetjeningen, til brug under opkald.


Test & Resultat

Jeg har brugt dette headset under mine løbeture, og må indrømme at jeg blev noget overrasket, idet at jeg tidligere har brugt andre in-ear headsets, hvor jeg ofte har døjet med at de falder ud, når jeg løber. Men, de medfølgende gummi-dutter til dette headset, gør at de bliver siddende, hvilket jeg er positivt overrasket over. Jeg har ligeledes brugt det til at lytte til musik, når jeg har rejst med toget eller bussen, og det at dette er in-ear, gør at meget af den baggrundsstøj man normalt oplever i disse former for transport, faktisk bliver lukket ude, og jeg har kunnet sidde og nyde musikken, i ro og mag.

Derudover, har jeg selvfølgelig ført flere, både korte og lange, samtaler. Og må hertil sige, at jeg igen er positivt overrasket, over hvor god lyden er, og ligeledes hvor meget støj modparten undgår.


Konklusion

Antec' Gain er et smart produkt, til dig som ønsker at bruge et trådløst headset, til din smartphone. Headsettet vejer intet, er lille og ikke mindst kompakt. Derudover leverer headsettet en helt OK lydkvalitet. Til prisen, ligger dette headset absolut i toppen. Opkaldsfunktionen er fremragende, med let tilgængelige knapper, og en meget god mikrofon.

plus

 • Et absolut let og kompakt headset
  Som kan bruges i mange henseender, både når du er ude og motionere, eller når du har brug for at slappe af til noget godt musik.
 • Mulighed for at tilslutte dit eget favorit headset
  Gør denne velegnet til mere eller mindre alle og enhver.
 • God mikrofon
  Som opfanger lyden perfekt, og ikke mindst fjerner baggrundsstøj.
 • Brugbare og funktionelle knapper
  Som er placeret logisk, og som virker robuste og holdbare.

minus

 • Ingenting.

overallscore10

gold

 


 

Antec' Gain is a smart product for those who want to use a wireless headset for your smartphone. The headset weighs nothing, is small and not least compact. In addition to that, the headset features a perfectly OK sound quality. For the price, this headset is definitely at the top. The call function is excellent, with easily accessible buttons, and a very good microphone.

plus

 

 

 • A very light and compact headset
  That can be used in many ways, both when you are out exercising, or when you need to relax with some good music.
 • Possibility to connect your own favorite headset
  Making this suitable for more or less everyone.
 • Good microphone
  That picks up sound perfect, and not least removes background noise.
 • Useful and functional keys
  Which are placed logically, and which appears to be robust and durable.

minus

 • Nothing.

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 719 gange
Log ind for at skrive en kommentar.