Seneste

Vi skal i dag se på et sæt ram, hvor der virkelig er tænkt på det visuelle og ikke mindst hastigheder til din gaming pc. Vi er her oppe på hele 3200Mhz DDR4 ram, hvilket må siges at være lynhurtigt, men for lige at gøre lidt ekstra, så er der sat LED lys i dem, som lyser op i intervaller.

Vi skal i dag se på en lille ny strømforsyning fra be quiet!. En lille budgetvenlig 500W udgave af rigtig god kvalitet. be quiet! har været så flinke at sende den allerede inden udgivelse, så vi kunne være klar med en artikel på dagen.

OCZ Trion 150 480GB - Gode hastigheder til små penge

Så er der en ny model i budgetserien, Trion 150 udmærker sig ved at være rettet mod den almindelig bruger, der gerne vil have fart over feltet, der er ikke fokuseret på længerevarende overførsler af store filer, og derfor kan de holde prisen nede.

Hvis du leder efter et billigt kabinet til næsten ingen penge, så er det her et kabinet, du skal sætte 5 minutter af til, at se nærmere på, for det er 100% pengene værd.

Cryorig A40 - Nu med vandkøling på programmet!

Vi har testet flere Cryorig produkter, det har dog udelukkende været luftkøling! Nu har de lige sendt os den nyeste i deres serie, som er en AIO vandkøling med et lille tvist. Kig med og se hvad det er.

Side 1 ud af 56