Onsdag, 27 august 2014 09:22

SilverStone CP11 - De bedste og mindste SATA3 kabler på markedet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

SST-CP11 er et SATA3 6GB/s kabel som understøtter meget høje overførsels-hastigheder, trods sin lille størrelse.

silverstone cp11b 300 500

For mange entusiaster, er en af ​​de største problemer under installation eller opgradering af deres grafikkort, da man ofte løber ind i det problem, at ens grafikkort spærrer for ens SATA stik, på bundkortet. Men Silverstone tog udfordringen op, og designede et kabel, der gør at alle ens SATA-stik kan monteres, selv med de største grafikkort installeret.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 82-90,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Grundlagt i 2003, SilverStone er en etableret leder, inden for sit område med et elite team af ingeniører. Vi startede vores søgen efter at levere produkter, der skaber inspirationer. Vi har siden udvidet linjerne af produkter samt typer af produkter, vi producerer. Som giver vores kunder et bredt udvalg af muligheder.
silverstone
Med distributionscentrer over hele verden, kan SilverStone produkter ses over alt. Ikke kun for computerbrugere, men også til en hjemmebiograf. Tilvejebringe fritid med integration af avancerede teknologier, der er funktionelle og gør dem underholdende at bruge. Her på SilverStone Technology, fortsætter vi med at sætte en ære i at yde det højeste niveau af standarder, i design og fremstilling af computer kabinetter, strømforsyninger og tilbehør. Vores stræben for første klasses æstetik er ubarmhjertig, og vores hold af dedikerede ingeniører er konstant på jagt efter de bedste teknologier, der passer slutbrugere med forskellige behov og som gør at vores produkter er så teknologisk forsvarlige, at de er smukke.

Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 82-90,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Model No. SST-CP11 (blue cable, 300mm)
SST-CP11B-300 (black cable, 300mm)
SST-CP11B-500 (black cable, 500mm)
Color Black connector, blue cable (CP11)
Black connector, black cable (CP11B)
Connectors Lateral 90° angled SATA connector
Length 300mm / 500mm
Transmitting Speed 6Gb/s

Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 82-90,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

silverstone cp11b 2 silverstone cp11b 1

Pakkens indhold:

 • SilverStone CP11B 300MM
 • SilverStone CP11B 500MM

silverstone cp11b 3silverstone cp11b 4Designet af SilverStones CP11, er minimalistisk og fylder stort set intet. Dette gør CP11 til et vidunder, da du kan have dine diske tilsluttet dit bundkort, uanset om du køre med nogle af de største grafikkorts på markedet.

silverstone cp11b 5silverstone cp11b 6Udover kablet minimalistiske design, er kablerne i mellem de to stik, holdt i samme sorte nuance, som selve stikkene. Dette gør at de også er mere end velegnet til brug i casemods, scratch mods m.fl.

silverstone cp11b 7silverstone cp11b 8På siden af hver stik, har SilverStone placeret et lille klistermærke med deres logo, og alt afhængig af om man ønsker at have det der eller ej, kan man let og hurtigt fjerne disse, hvis det ønskes.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 82-90,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
SilverStone's CP11 er uden tvivl et revolutionerende kabel, som gør livet til en leg, for entusiasterne med de helt store grafikkorts monteret. Designet er minimalistisk og flot, og er velegnet til alt fra kontor-pc'er til casemods.
 
plus
 • CP11's design er minimalistisk
  Og nedtonet, og er virkelig en fultræffer fra SilverStone!
 • CP11 gør brug af SATA3 6GB/s
  Hvilket giver dig hurtigere overførsels-hastigheder.
 
minus
 • Den eneste ting
  Som jeg personligt, godt kunne have tænkt mig at se var en udgave af kablet, hvor de to ledninger er betrukket med en kabelstrømpe, bare for at give kablet det sidste pift!
overallscore10 
gold
 

 
Silverstone's CP11 is undoubtedly a revolutionary cable, which makes life a breeze for enthusiasts with those big graphics cards installed. The design is minimalistic and beautiful, and is suitable for everything from office PCs to case mods.
 
plus
 • CP11's design is minimalistic
  And is really a hit from Silverstone!
 • CP11 uses SATA3 6Gb/s
  Giving you faster transfer speeds.
 
minus
 • The only thing
  That I personally would have liked to see, was a version of the cable where the two wires are covered with a cable sleeve, just to give the cable that finishing touch!
 
overallscore10
gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Læst 680 gange
Log ind for at skrive en kommentar.