Torsdag, 24 oktober 2013 14:38

Icy Box IB-AC626 - Til sikker transport og opbevaring af diske

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Har du harddiske som holder på vigtige filer, så er dette måske en god løsning for dig.

Start-billede-icybox-hddcase

Denne kasse giver mulighed for at lagre sine harddiske hvis de ikke sidder i en server eller din PC. Den giver også mulighed for at transportere harddiske sikkert


Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 406,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

RaidSonic blev etableret i 1999. Virksomheden har siden haft en proces med løbende udvikling. Deres sortiment samt deres arbejdsstyrke er vokset konstant. I maj 2004 flyttede de til et nyt sted, på grund af virksomhedens vækst. Efter stor succes i Tyskland påbegyndte de udvidelser til de europæiske markeder.

icybox

RaidSonic var formentlig den første virksomhed i Tyskland, til at anerkende den nye betydning af udskiftelige interne og eksterne harddiske. Allerede i deres første år, har de fået en respekteret position på forbrugermarkedet, samt i handel med import af kabinetter til eksterne harddiske og mobile racks til HDD'er. På dette fundament var de i stand til at lancere deres eget mærke ICY BOX, et par år senere. ICY BOX IB-350, er et kabinet til en ekstern 3,5" harddisk mærkets trail blazer.


Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 406,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
 Packing unit: 4 pcs./carton
 Total weight: 7.0 kg/carton
 Gross weight (incl. packing): 1.5 kg
 Net weight: 1.3 kg
 Dimension/carton: 470x355x475 mm
 Dimension of packing box: 340x227x225 mm
 Dimension of article: 300x190x170 mm

Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 406,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 


Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 406,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pic0

Icy Box laver mange ting, her er endnu et fed ting, som faktisk kan være yderst anvendelig, denne kasse kan indeholde op til 6 x 3.5" og 3 x 2.5" harddiske, en side som ElektronikTest har en del harddiske som der bliver brugt til back-up, og nogle som bliver brugt i test miljø'er. Disse harddiske er som oftest udsat, da man ikke har nogle ordenlige steder at opbevare dem. Det løser denne kasse super godt.

Pic1

Pakkens indhold:

 • Icy BoX Aluminium suitcase IB-AC626
 • 9 x Antistatiske poser

Pic2

Som det ses her så er det skum som er skåret ud, så der er plads til de harddiske, harddiskene passer super godt der i og når de kommer i poserne som medfølger, så passer de perfekt i og kan ikke glide rundt eller lignende.

Pic4

Her har jeg taget nogle harddiske, lagt dem i poserne og derefter skubbet dem ned i kassen. Skum gummi hullerne holder dem godt på plads, sikrer dem mod hårde slag og de antistaske poser sikrer mod elektronisk stød som kan, i værste fald, ødelægge diskene.


Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 406,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Det er en super god ide og der er tænkt over mange ting ved denne kasse, der er helt sikkert god beskyttelse når de er lagt i poser og lagt i kassen. Men der er små ting som jeg gerne ser ændret, som at man kan låse den af hvis den skal sendes, og at der kunne være mulighed for at lave plads til 2 x 3.5" mere i stedet for de 3 x 2.5" pladser.
 
plus
 • God beskyttelse
  Det er jo klart en super løsning at man har et sted at gøre af harddiske som ikke bliver brugt så man er sikker på at alt data er sikret.
 
minus
 • Mere harddisk plads og mulighed for at låse dem
  Da der godt kunne være en mulighed for at have flere diske der i hvis de 3 x 2.5" huller kunne laves om til 2 x 3.5" harddisk pladser synes jeg det er en mangel vare, samt at der ikke er mulighed for at låse den.
overallscore7 
silver
 

 
It is a great idea, and there has been put alot of tought in this box, there is definently great protection when they are in the anti static bags, and put in the box, but there are also small things i would see changed, i would prefer to be able to lock it, due to transportation, or sending it using postal services, and also to make the three 2.5" to two 3.5" spots.
 
plus
 • Good protection
  This is definently a great solution if you need to put some harddrives away, that you dont use, but you want youre data to be safe!
 
minus
  • More room for drives, and lock-ability
   They should have tought of the posibility to change the 2.5" bays to 3.5" bays, and the other way around, and i would also have loved a lock mechanism.
 
overallscore7
silver
Læst 892 gange
Log ind for at skrive en kommentar.