Fredag, 04 december 2015 11:40

Remington Quick cut hårtrimmer - En lille og kompakt maskine med et kæmpe ego, og noget at have det i

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Lille, smart og kompakt, den nye HC4250 trimmer fra Remington er lidt speciel, men yderst brugbar og smart! Kig med og se hvorfor.

quick cut start

 

remington logo

Remington er et af verdens førende brands inden for elektriske plejeprodukter, herunder hårpleje, grooming, barbering og hårfjerning til kvinder.
Remington har gennemgået en stærk udvikling i Danmark og er i dag markedsleder inden for hårpleje kategorien.

Vi er specialister inden for vores kategorier. Vi forstår, at det at gøre sig klar spiller en vigtig rolle i alles liv, hvilket er udgangspunktet for al vores kommunikation.
Vi sætter vores forbrugere i centrum for at opnå en stærk forbrugerforståelse, som gør os i stand til at udvikle kvalitetsprodukter, der opfylder forbrugernes behov.

Vi udvikler produkter, som gør det sjovt og let at gøre sig klar og ikke mindst giver mulighed for at skabe looks, der udtrykker individuelle personligheder. Vi inspirerer vores forbrugere med de seneste trends og kommer med tips og tricks til at gøre sig klar med Remington.


Specifikationer

Materiale, kniv Rustfrit Stål
Farve på produkt Sort, Grå, Rød
Antal hastigheder 1,00
Antal trin, længde 9,00
Antal indstillinger 9,00
Ledningsfri Ja
Garanti 3 År
Genopladelig Ja
Strømkilde batteri
Brugstid 40 min.
Opladningstid 4 t
Netledning Ja
Batteridrevet Ja
Batteritype Indbygget
Hurtig opladning Ja
Batteriteknologi Lithium
Indikator for batteriopladning Ja
Indikator for batteriniveau Ja
Rensebørste Ja
Rejseetui Ja
Hurtigoplader 10 min.
Ergonomisk designet Ja

Design & Features

remingtonquickcut 2remingtonquickcut 1remingtonquickcut 3

Den kommer i en fin indpakning, der har en udskæring i den ene side, hvor man kan se trimmeren, det er noget vi ser mere og mere på sådanne produkter, da man nemmere kan se produktet, og de så måske kan undgå at have en fremvisningsenhed ude i butikkerne. Her er det specielt smart, da designet på denne trimmer er noget ud over det sædvanlige vi se, den er nemlig, som i kan se, formet så kompakt som muligt, men samtidig ergonomisk og stilirent.

Pakkens indhold:

 • Remington Quick cut hårtrimmer HC4250
 • 9 stk hårkamme/ afstandsstykker
 • Børste
 • Olie til smøring af skærende
 • Strømforsyning
 • Brugsanvisning

remingtonquickcut 4remingtonquickcut 6remingtonquickcut 5

Her ser vi hele pakkens indhold, som er beskrevet ovenover, undtaget strømforsyningen, som er ganske standart. De 9 hårkamme - eller afstandsstykker om man vil - bestemmer afstanden, som håret skal klippes i. De går fra 1,5mm til 15mm så der er rig mulighed for en del der. Den er dog mest blevet testet ved at klippe helt ned, da det er det jeg bruger den til her hjemme. Dog har vi også klippet min bror med den hvor håret skulle være nogle mm. længere, hvor det gik super fint. Materialerne er, som vi er vandt til at se fra Remington, af rigtig god kvalitet. Vi har kammene som er fremstillet i hår og bestandigt plastik, som både gør den nemmer at rengøre, fleksible nok til at klikke på trimmeren, og samtidig modstandsdygtige nok til at de ikke går i stykker. Trimmeren er en udstyret med blød plastik/gummi som gør den ergonomisk at holde ved, så man kan manøvrere den ordentligt, uden at den skrider ud af hånden.

remingtonquickcut 7remingtonquickcut 9remingtonquickcut 8

Trimmeren har et meget bredt skærm, der virkelig er lækkert til det jeg bruger den til, jeg er tæt på skaldet, og dermed klipper det helt ned, så langt jeg kan, og her kommer det brede buede skær til sin ret, det går super hurtigt og den klipper bare så tæt og så lige, den må have et meget skarp skær, da den bare flyver igennem mit hår og efterlader et super flot resultat. Jeg behøver ikke at køre gentagne gange over samme stribe hår, den klipper super tæt, og derfor går trimningen også bare det hurtigere, da man ikke skal tage hensyn til om der er helligdage - for det er der ikke.

remingtonquickcut 10remingtonquickcut 11remingtonquickcut 12remingtonquickcut 13remingtonquickcut 14

Rengøring er en dyd, og det er også nemt med denne model, der er lavet så man hælder vand ned af den røde flade på fronten, hvor det så løber ned og renser ud for evt. rester af hår og andet. Når det så er klaret, så skal det hele smøres, det er nok ikke noget man behøver at gøre for hver gang man klipper sig, men jeg gør det som regel for hver 3. gang jeg klipper mig, det plejer at passe fint, her tager jeg hele skæret af og renser det, og efterfølgende giver det en lille smule af den olie der er med i pakken.

remingtonquickcut 15remingtonquickcut 16remingtonquickcut 17remingtonquickcut 18remingtonquickcut 19

En hårtrimmer af denne størrelse er meget mobil og nem at tage med i tasken eller hvad man nu bruger, så der er selvfølgelig også en lille taske med, så man kan medbringe den på farten, dog er der ikke plads til de 9 hårkamme der er med, så man er lidt tvunget til at have dem et andet sted, eller kun have en med som er montere derpå. Opladeren kan heller ikke være i tasken uden det bliver meget presset, der er dog op til 40 minutters klippetid på den med en fuld opladning. Af de sidste 3 billeder fremgår der, hvor lille den faktisk er. Én ting er at se billeder, men når min kærestes iPhone 5s ligger ved siden af, ser man virkelig at den er så lille, som jeg gør den til.


Test & Resultat

Resultat og brugen af den er ud over alle forventninger, min gamle trimmer røg i skraldespanden og ind kom denne lækre trimmer, den har fuldstændig erstattet min gamle og Mette bruger nu udelukkende Remington pro power HC5800 til de klippeopgaver hun har med sine brødre. Den er der også en test af, og har du brug for en mere traditionel trimmer kan du kigge forbi den og se hvad hun synes om den.

Men hvad angår denne trimmer har jeg intet negativt at sige om brugen. Jeg har egentlig nævnt det hele ovenfor, men for at opsummere, så klipper den utrolig tæt, uden helligdage. Den er behagelig at bruge, både i forhold til hvordan den føles mod hovedbunden, at den ikke river håret, og at man ikke får ondt i hånden af at bruge den. Til at starte med, var jeg nervøs for om man ville kunne få krampe i hånden af at holde den, men den er udformet sådan, at den ligger super godt i hånden, og samtidig er meget let at manøvrere rundt, uden at den smutter lige pludselig.

Rengøringen er også en vigtig faktor for mig, og her scorer den jo også toppoint. Den er hurtig og nem at gøre ren, og hvis man yderligere gør brug af børsten og olien, så holder den også bare det længere, når man som jeg bruger den minimum én gang om ugen.


Konklusion

Min konklusion bliver uden nogen overraskelse for nogen være udelukkende positiv. Vi er virkelig blevet store fans af Remingtons produkter herhjemme, for det spiller bare hver eneste gang! Hårtrimmeren her er lille og kompakt, den er nem at have med på farten, og det må være det der er den hovedsaglige idé bag designet. Materialerne er af lækre kvaliteter, der både er holdbare, men af den grund går de ikke ud over følingen og brugen. Rengøringen kunne ikke være hurtigere og mere enkel. Det eneste - ENESTE - som jeg på nogen måde kan sætte en lille finger på er, at der ikke er plads til kammene i den lille taske. Men hvis man som jeg kun skal bruge én længde, er det ligemeget, og ellers er kammene bare heller ikke større end at de sagtens kan være i kufferten ved siden af. Så det er ikke nogen jeg vil bruge imod dem, blot et desperat forsøg på at finde et eller andet ;) Derfor scorer den et klokkerent 10-tal!

plus

 • Genialt design
  En lille maskine der fortjener et stort ego. Den er både flot og meget stilren, og samtidig super nem at have med, at gemme væk, da den ikke fylder mere end en baseball.
 • Lækre materialer
  Materialerne er valgt ud fra at de både skal være holdbare, men samtidig behagelige at arbejde med, og de har virkelig ramt plet.
 • Mange forskellige længder
  Længderne spænder fra 1,5 til 15 mm på 9 kamme, så du burde kunne finde en længde du er tilfreds med.
 • Nem rengøring
  Du kan hælde vand direkte på den, og med den medfølgende børste tager det ikke over 2 minutter.
 • Hurtigt og præcist resultat
  Den lille maskine, er udsprunget at et genis hoved. Det brede hoved, som samtidig er udstyret med curve-cut teknologien gør at du kan komme rundt over alt stort set. Den klipper helt tæt, og er samtidig behagelig at bruge, så det tager ingen tid.
 • 40 minutters trådløs klipning
  En trimmer skal helst være trådløs. Og da det max. tager mig 5 minutter at klippe mit hår, så kan i selv regne ud, at der er til en del klipninger før batteriet løber tør - Igen lækker hvis man skal ud og rejse, at der er en oplader mindre man kan undvære på turen.
 • Blade af bedste kvalitet
  Det siger sig selv at det er smart, at bladende er rustfri, når maskinen rengøres under rindende vand. Men  ud over det reklamerer Remington med 57 % bedre bladdækning og 3 års garanti

minus

 • Intet - simplethen intet!

overallscore10

gold

 


Conclusion

It's no surprise that my conclusion is mainly positive. We have really become huge fans of Reminton's products at home, cause it simply just works every single time! The trimmer here, is small and compact, it's easy to bring along, and that must be the main thought behind this design. The materials is of great quality, they are both long-lasting, but this doesn't mean that the feeling of the machine and the usage has been compromised. The cleaning of it couldn't be any quicker and more simple. The only - ONLY - thing that i can put my finger on, is that there isn't any room for the combs in the little bag that comes along. But if you like me only need one length, it doesn't matter, and otherwise the combs aren't very big, so you can easily have them in your suitcase. So it's not something I'm gonna use against it, simple just a desperate attempt to find something ;) Therefor it gets a clear 10 from us!

plus

 • Genius design
  A small machine which deserves a big ego. It's both pretty and stylish, and at the same time super easy to bring along and hide away, as it doesn't take up more space than a baseball.
 • Great materials
  The materials is chosen do to them being both long-lasting and comfortable at the same time, and they really nailed it.
 • Multiple lengths
  The lengths goes from 1,5 to 15 mm with 9 combs, so it should be possible for you find a length soothing you.
 • Easy cleaning
  You can put it under running water, and with the following brush it takes less than 2 minutes.
 • Quick and precise result
  The little machine is the work of a genius head. The wide head, which at the same time has the curve-cut technology, makes it really easy for you to use it everywhere. It's really precise, and very comfortable to use at the same time, and thereby it takes a minimum of time per session.
 • 40 minutes cordless cutting
  A trimmer has to be cordless. And as it takes me a max of 5 minutes per cutting of my hair, you can easily figure out that it has quite a few sessions in it before the battery runs low - again a great thing when traveling, that you have one less recharger you have to bring.
 • Blades of best quality
  Obviously the blades has to be rust-free, as the machine is cleaned under running water. But also, Remington promotes the fact that they have up to 57% better covering and 3 years warranty.

minus

 • Nothing - Simply nothing!

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 758 gange
Log ind for at skrive en kommentar.